hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Ukens babyinnkjøp

Publisert: 14.03.2010 @ 12:15 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 4


Babysokker! Åh, som jeg elsker babysokker.

Tenkte å ta bilde av de ved siden av hånden min for å illustrere hvor små de egentlig er, men jeg har så små hender, at man ikke så det ordentlig. De ble sendt rundt når Odin og Øyvind var her i går, og det er ingenting som smelter tøffe gutter som babysokker.Og som den ekte vestkantbabyen Oliver er, må han jo selvsagt ha skapet fullt av piquetrøyer. Selv om det ikke er Lacoste.

Lurer på om Oliver kommer til å bli mobbet fordi han ikke har søkkrike foreldre som kan gi han alt det som andre foreldre på Oslo vest kan. Kanskje jeg må droppe å finne meg et yrke jeg synes er spennende for heller å jobbe med noe jeg kan tjene masse penger på. Jeg vil jo at Oliver og søskene hans skal ha muligheten til å dra til privatlegen om de blir syke, og målet mitt er jo å ikke bo i leilighet hele barndommen til Oliver. Det å kjøpe hus vest i Oslo er jo sinnsvakt dyrt.

4 kommentarer

Postet av: Michelle New

Mega søte sokker! ^^
Dato: 14.03.2010 Tid: 12:18 URL: http://www.iheartb.blogg.no

Postet av: Line Merethe. - Vi minnes ikke dager, men øyeblikk -

Veldig enig, babysokker er herlig. De er jo sååå små :)
Dato: 14.03.2010 Tid: 12:40 URL: http://mammalinemerethe.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

mammalinemerethe: Ikke sant :D og det mykeste som finnes.<3
Dato: 14.03.2010 Tid: 12:46 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Maren

Det er faktisk ganske vanlig å ikke gå til privatlege... Og det er da ingen menneskerett å bo vest i Oslo, hvis dere vil ha hus er det jo bare å flytte et litt billigere sted! Det trenger ikke å være langt en gang. Nå virket du egentlig bare blærete, ellers har du virket hyggelig...
Dato: 15.03.2010 Tid: 16:55 URL:

Skriv en ny kommentar