Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Babyhjørnet pyntet og sengen redd opp

Publisert: 29.03.2010 @ 16:17 Kategori: Forberedelser Kommentarer: 5

Veggklistremerker fra Søstrene Grenes

(Mellomnavnet er hemmelig inntil videre.)

Og her har jeg fått redd opp. Konkluderte med at det gikk greit å re opp allerede nå. Kanskje gjøre som Iselin (mamma1993.blogg.no) og legge et teppe over sånn at det ikke blir støvete. Man vet jo aldri om han velger å komme lenge etter termin.Jeg fikk tips av Marianne om å ha babyteppe øverst, men vet ikke helt om jeg la det riktig.

Men nå er ihvertfall sengen klar for prinsen min, så vidt jeg vet :)

Jeg skal kjøpe et termometer å ha på soverommet, for jeg og Roar sover med vinduet på gløtt nesten 365 dager i året, og jeg er litt redd det skal bli for kaldt for babyen. Hvor varmt skal egentlig babyer ha det på soverommet?

5 kommentarer

Postet av: Hanne Elisabeth - 31 uker

Der kommer han nok til å sove godt :) Husker ikke helt, men tror jeg har lest at babyer skal ha 18-20 grader på soverommet når de skal sove. Ikke bra å ha det for varmt. Jeg har også kjøpt termometer. Kjøpte badetermometer fra Avent som også kan brukes på soverommet. Jeg har forresten sett på veggklistermerker, men har ikke kjøpt noen enda.. Mange fine!
Dato: 29.03.2010 Tid: 17:40 URL: http://klompenogkosebamsen.blogg.no

Postet av: Ruskepusa snart mamma

Ntåå , så koselig å se du har redd opp: Det kan hende det er lurt å legge over et pledd ja , det var ikke en dårlig ide :)
Dato: 29.03.2010 Tid: 19:31 URL: http://ruskepusa.blogg.no

Postet av: Marie

Det viktigste er at det ikke er for varmt, heller litt kaldt og pakk han inn. Det er selvsagt forskjell på babyer, noen er varmblodig mens alle er litt mer kalde av seg. Vi sover med vindu oppe, også da det var -15 ute :)
Dato: 29.03.2010 Tid: 19:44 URL:

Postet av: Kinderegg i magen;)

Dere kan jo kjøpe Grobag Egg Nattlampe (koster ca 300,-). De er genial, og viser lys/farge etter hvor varmt/kaldt det er i rommet. Mellom 16 og 20 grader er vel det som er anbefalt:)
Dato: 29.03.2010 Tid: 21:49 URL: http://babyblog.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Kinderegg i magen: Det sykeste er at jeg ba kompisen min Espen kjøpe med et sånt i dag om de hadde på barnas hus. Men han jobber der og hadde ikke hørt om det, så må sikkert kjøpe det et annet sted. Kan det ha vært på bloggen din jeg leste om det?
Dato: 29.03.2010 Tid: 23:47 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits