hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Pampers på Grønn Hverdags verstingliste

Publisert: 23.06.2010 @ 10:05 Kategori: Mammatips Kommentarer: 8
Pampers som er en av to markedsledere i Norge innenfor bleier, har i Grønn Hverdags produkt-test blitt stemplet som en av verstingene når det gjelder helse- og miljøbelastende stoffer. Testen er gjort av diverse stelleprodukter og ingen av Pampers produkter har klart å komme på Grønn Hverdags lister over anbefalte produkter. Det kommer til og med fram at Pampers juger om innholdet av parfyme i sine våtservietter. Til tross for at produktet markedsføres som parfymefritt inneholder de parfymestoffet Benzyl Alcohol.

Jeg har alltid trodd at siden Pampers er så store og koster mer er de automatisk tryggere og bedre enn First Price og andre billigmerker. Informasjonen på www.gronnhverdag.no viser imidlertid noe helt annet. Nå tør jeg ikke en gang kjøpe Pampers-bleier, i tilfelle de juger om hva som er i de også.
Er jeg den eneste som ikke har fått med meg dette?Kilder:
http://gronnhverdag.no/Nettsider/Groenn-Hverdag/Tm/Kosmetikk/Tester-og-undersoekelser/Test-av-pleieprodukter-til-baby-2009/Pleieprodukter-til-baby-2009-Testvinnerne

http://gronnhverdag.no/Nettsider/Groenn-Hverdag/Tm/Kosmetikk/Tester-og-undersoekelser/Test-av-pleieprodukter-til-baby-2009/Pleieprodukter-til-baby-2009-Vaatservietter

8 kommentarer

Postet av: Anniken<3

bruker libero jeg=) selv om pampers er mykere..

libero på kiwi er tingen=D
Dato: 23.06.2010 Tid: 10:13 URL: http://annimamma90.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Anniken: smart. Kiwi er så langt unna oss :/ men jeg vurderer å begynne med coop sine. De vant jo klikk.nos produkttest.
Dato: 23.06.2010 Tid: 10:47 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: ♥ Nina - småbarnsmamma ♥

Dette har ikke jeg fått med meg heller...vi bruker Pampers fordi snuppa tåler ikke Libero (hun fåt bleieutslett)....
Dato: 23.06.2010 Tid: 10:50 URL: http://ninab86.blogg.no

Postet av: heidi

jepp,dem og natusan har alltid komme dårlig ut i sånne testa..s¨å hold mæ langt unna demmers produkta.det vise jo sæ at billige produktan score bedre i testa enn mang av dem dyre.vi bruke libero i bleia og kremma
Dato: 23.06.2010 Tid: 12:22 URL: http://princessheidii.blogg.no

Postet av: The Løberg-Reiertsen`s

Oi:-S

Vi har Libero sine, men vi vurderer å bytte til Pampers, siden de er mykere, og hun liker de bedre på. Men nå tror jeg vi skipper det! Kanskje Coop sine er tingen da:)
Dato: 23.06.2010 Tid: 12:52 URL: http://babyblog.blogg.no

Postet av: Lill Anette - Mamma til Amalie <3

Vi har brukt libero, siden libero er miljømerket med svanen og ikke inneholder lotion (noe pampers gjør). libero er også den eneste bleieprodusenten som jobber også aktivt med å senke utslipp i forbindelse med produksjon og slikt, noe som er veldig pluss i boka! Men nå skal vi gå over til tøybleier. Men hvis vi må ty til papir bleier, så blir det uten tvil libero :)
Dato: 23.06.2010 Tid: 13:40 URL: http://www.lillanette.blogg.no

Postet av: Milla

Har ikke fått med meg dette, men bruker heller ingen pampersprodukter utenom bleiene.. Ettersom Oliver ikke reagerer på noen måte av å bruke dem, så regner jeg heller ikke med at det gjør noe å bruke de. :)
Dato: 23.06.2010 Tid: 14:22 URL: http://blogbymilla.blogg.no

Postet av: Mia

Her bruker vi tøybleier, mest siden jeg ikke vil at babystumpen skal utsettes for kjemikalier i papirbleier, men også for miljlet sin del. Vi bruker kun helt naturlige stelleprodukter, har kjøpt litt på ecobeauty.no som jeg fikk i posten for litt siden og den bleiekremen virker helt super! Pluss at de er billige sammenlignet med andre økolgiske ting!
Dato: 24.06.2010 Tid: 10:07 URL: http://miaslilleverden.blogspot.com

Skriv en ny kommentar