Sandwich mixto en casa

Roar skal på død og liv dra på café til både frokost og lunsj, så nå prøver jeg å spare litt penger og få i oss mer fiber ved å lage sandwichen hjemme.

Sandwich mixto er to stekte loffskiver med ost og skinke, og går som varmt hvetebrød (hehe) hos turistene.

Dette er min (grove) versjon:


Man får ti slike for samme pris som én på café, hvis man bruker like mye ost som caféene

Fremgangsmåte:

Ha litt olivenolje i en mellomvarm stekepanne. Lag sandwichen (brød, ost, skinke, ost, brød) og legg i pannen. For at osten skal smelte tar jeg på et lokk. Når den ene brødskiven er gylden, snu sandwichen og stek den andre siden gylden. Innen det er osten som regel smeltet og den er klar til å spises.

Spiser du sandwich mixto i syden?

1 kommentar
    1. Faktisk, alltid..ler:)
      Men vi pleier som oftest å mekke det selv, når vi er på tur. Kjøkken er alfa omega når en er på ferie, sparer masse på å lage frokost/lunsj selv:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg