Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Ullsokker med antiskli 29 kr, ullstrømpebukse 49 kr og babyslips

Publisert: 02.12.2010 @ 10:48 Kategori: Mammatips Kommentarer: 7

Jeg må nesten dele kuppet jeg gjorde på Name It i går. Jeg har jo lett nettet over etter billige ullsokker og strømpebukser til Oliver. Gjerne med anti-skli. Det billigste jeg fant på nett var sparkjop.no og jeg har fått tips om at Coop Obs har billige alternativer. Jeg fikk derfor hakeslepp når jeg så prisene på Name It (som jeg i grunn ikke har sett på som en utpreget lavpriskjede i forhold til H&M, Cubus og liknende).

De hadde noen kjempedeilige ullsokker for bare 29 kroner. Både med og uten antiskli. Strømpebukser i ull hadde de også og disse kostet kun 49 kroner (det billigste jeg har funnet hittil). Jeg har også lett på både H&M, KappAhl, Cubus og Lindex etter enkle barneslips (uten hodeskaller, uten nisser, bare enkle barneslips) og tror dere jaggu meg ikke at jeg fant det også på Name It?

Oliver har jo to ulldresser fra Name It fra før som vi er storfornøyde med, så jeg håper bare at ullkvaliteten på nyinnkjøpene matcher de andre plaggene.

Jeg fikk med meg det siste paret med antiskli, men jeg snakket med distriktsjefen til Name It og hun sa at de kommer inn igjen, så jeg får bare være beredt.

Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle bli så gira av ullsokker med antiskli.

7 kommentarer

Postet av: Kjernefamilien :)

Name it har utrolig mye fint! Takk for tipset. Det må jeg få kjøpt meg :))
Dato: 02.12.2010 Tid: 10:53 URL: http://vibstadgyllenhammar.blogg.no/

Postet av: heidi uuuuu

æ digge at du kjæm me så mange bra tips asså!!!:)æ e veldig økonmisk av mæ og vil helst kjøp skikkelige produkta te en billig penge da,og prisan der va jo ingenting og si på:)
Dato: 02.12.2010 Tid: 11:18 URL: http://www.princessheidii.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

heidi uuuuu: Ikke sant, jeg synes det var kjempepriser :) har dere name it i tr.heim? Jeg fikk vite av distriktsjefen at Name it i oslo er den minste name it butikken, men den med høyest omsetning. Sykt. Man får jo nesten ikke inn en barnevogn der en gang for butikken er så liten.
Dato: 02.12.2010 Tid: 11:22 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: heidi uuuuu

ja,her i byen har vi tre butikka ,to ligg på kjøpesenter og den siste ligg midt i byen.oi,såpass ja..skjønne nameit e populær ja,,for dem har jo såmy fint te en billig penge:)e det bare en name it ioslo eller?
Dato: 02.12.2010 Tid: 12:26 URL: http://www.princessheidii.blogg.no

Postet av: Elise og Maya Helen <3

sv: hehe takk, ja hun er litn sak med stor personlighet det skal være visst :!

så søt gutt du har, å du skal ha slips på han !!! så søøt !
Dato: 02.12.2010 Tid: 13:19 URL: http://www.bebibloggenmin.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

heidi uuuuu: Ja, jeg tror det bare er én.:/
Dato: 02.12.2010 Tid: 13:41 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Marthe - livet med ein liten William :)

William har også de sokkene, men de ble så utrolig nuppete med en gang, ser skikkelig gamle ut liksom. Det gjør jo ingenting, de er jo like gode - men de ser virkelig ikke ut ;p
Dato: 03.12.2010 Tid: 21:23 URL: http://www.martheogwilliam.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits