hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Et minus med den gamle Quinny Zapp er at den ikke har liggestilling. Her har vi funnet en alternativ

Publisert: 11.07.2011 @ 08:47 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 4

598574-1-1310366846712.jpg
Et minus med den gamle Quinny Zapp er at den ikke har liggestilling. Her har vi funnet en alternativ løsning, men nervøs førstegangsmamma som jeg er klarer jeg jo ikke å slappe av.

4 kommentarer

Postet av: Silje og baby Robin

Morsom måte og løse problemet på, håper han sov godt :)
Dato: 11.07.2011 Tid: 10:37 URL: http://niborogmeg.blogspot.com/

Postet av: Karoline

Hei,

Jeg har uoffisiellt fulgt bloggen din en liten stund nå. Og jeg liker at du tar opp de temaer du tenker på, der og da! Jeg har og lagt merke til at du har hatt en par forskjellige vogner til din lille. Jeg prøver å bestemme meg for hvilken vogn jeg skal kjøpe til min lille som kommer i October. Jeg bor for tiden i USA, så utvalget er ikke helt det samme. Men en av de jeg så på var Quinny Zapp. Hvor langt kan den legges ned bakover? Her er det mange vogner med slike seter, men jeg har ikke funnet en i en butikk jeg kunne tittet n?rmere på. Er du for så vidt fornøyd med Quinny'n?

Takk for ditt ?rlige svar!
Dato: 11.07.2011 Tid: 13:39 URL: http://utepalangtur.blogspot.com/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Karoline: Hei, så hyggelig :) jeg har hatt en del vogner, ja, så det skal ikke stå på erfaringer :) Min zapp er en eldre modell og kan ikke legges ned. Nå har det imidlertid kommet en som heter quinny zapp xtra. Det er kun den som selges på ebay, utenom de som selges brukt, så det er vel den du vil få tak i i USA. Der er det nesten halv pris fra Norge nå som dollaren er så lav. Zapp xtra har full liggestilling og en hvilestilling samt sittestilling. Dermed kan den brukes fra fødselen av (gjerne med Maxi Cosi bilsete som du ofte får med adaptere til. Dette gjelder også for eldre zapp-vogner). Zapp er mer robust enn billigere reisetriller, men de små hjulene gjør den litt vanskelig å manøvrere på snø, så dette blir en vår-sommer-høst-vogn. Jeg er veldig fornøyd med min Quinny zapp. Alt jeg savner på den er vendbart håndtak og liggestilling - noe som nye Zapp Xtra har :) du kan lese mer om forbedringene på zapp xtra her: http://shoppemamma.com/2010/07/nyhet-quinny-zapp-xtra-ny-vendbar-zapp-med-liggestilling/

Vi har zapp og en joggevogn (babytrend) med større hjul til vinteren i "vognparken" vår akkurat nå. Ellers tror jeg du får tak i Mountain Buggy Urban Jungle i USA? Det er blant yndlingsvognene mine av duo-vogner (vogner som først har vognbag og deretter sportsdel) og er veldig god på snø om du skal tilbake til Norge, hehe.

Håper dette var til hjelp. Beklager at det ble litt langt, men jeg blir så engasjert når jeg først begynner å skrive, hehe.
Dato: 11.07.2011 Tid: 20:18 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Silje og baby Robin: Hehe, nød lærer nøgen kvinne å spinne er det ikke det man sier?:P ja, han sov gjennom flytting av bord og snakking og dansing, så det gikk bra :) han har godt sovehjerte.
Dato: 11.07.2011 Tid: 20:20 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar