hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Ting Oliver har prydet med sin kunst

Publisert: 03.12.2011 @ 10:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Oliver elsker jo å tegne, og hans kunstneriske evner strekker seg lengre enn arkets begrensninger. Dette er noe av det Oliver har prydet med sin kunst:

Bilen sin:

Vesken til mamma:

Og TV-bordet:

 

Memo til meg selv: Ikke gå på toalettet mens Oliver tegner. 

 

 

6 kommentarer

Postet av: Sofie

Hehe, jeg hadde blitt så sint.. :p Men det er kanskje noe annet når du får verdens søteste og mest uskyldige blikk etter at han vært så flink å tegna! Helt selv! :D
Dato: 03.12.2011 Tid: 16:04 URL: http://sofiego.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Sofie: Jo, ja, pluss at jeg har nok litt skyld i det selv som ikke har fortalt han at det ikke er lov. Men nå vet han det, så neste gang blir jeg nok litt mer sint.
Dato: 03.12.2011 Tid: 19:38 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: mammawesterheim

Hehe, den der er jo litt lei, men kanskje han blir arkitekt når han blir stor ;) Da kan du si at han må betale tilbake alle ødelagte vesker til sin mor ,;)
Dato: 03.12.2011 Tid: 21:44 URL: http://mammawesterheim.blogg.no

Postet av: trine

har du ikke sans for kunst :geipe:

Er det sprite tusj?

det gikk bort her ved hjelp av parfyme fra plast rant bare av.. like lett og tørke bort flekkene som vann fra plast da det blandet seg med parfymen med en gang.

var en ganske dyr parfyme prøvde med billig parfyme også men det fungerte ikke. verd et forsøk med parfyme for om det fungerer trenger du ikke mye på bilen og tre er vanskligere men du trenger kanskje ikke så mye på bordet heller!
Dato: 14.01.2012 Tid: 22:06 URL:

Postet av: trine

Hva! Har du ikke sans for kunst! :geipe:

Er det sprite tursj?

prøv parfyme, det gikk bort her sprayet på en dusj med parfyme og så rant det bare av.. Det var en dyr parfyme da, prøvde med billig parfyme men det fungerte ikke:( Bare faboritt parfymen..

verd et forsøk for om det fungerer trenger du kanskje bare et par dusjer på bilen og forhåpentlivis ikke så veldig mye på bordet heller:) veska kan jo kanskje også reddes fra kunsten om du har nok av den rette parfymen..

(er usikker på om det her ble postet første gang, trøbbel med pc, kanskje du får to like kommentarer, da kan du velge den du liker best:))
Dato: 14.01.2012 Tid: 22:21 URL:

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

trine: hehehe, foretrekker kunsten min på papir og lerret ;D det var heldigvis vannløselige tusjpenner, så det gikk av med såpe og vann :)
Dato: 14.01.2012 Tid: 23:22 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar