hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Så hyggelig tiltak hos Ikea

Publisert: 21.12.2011 @ 10:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Var ikke dette et hyggelig ting de har satt opp på Ikea? Her kan man også lære barna å dele og forklare at ikke alle har det like bra. Selv om jeg ville kanskje fokusert på de barna som enda var i krig og elendighet og ikke de som har fått asylsøknaden innvilget og bor i Norge, men det hadde vel kostet for mye å sende.

3 kommentarer

Postet av: myruin

Det er nok mange av de barna som ikke har stort de heller, selv om de har kommet til Norge, så jeg synes dette var en kjempe fint tiltak!!
Dato: 21.12.2011 Tid: 12:59 URL: http://myruin.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

myruin: De har i hvert fall mer enn de som ikke har kommet seg unna. Men man kan jo alltid finne noen som har det verre, så man kan jo ikke alltid tenke sånn.
Dato: 21.12.2011 Tid: 15:29 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av:

Flott tiltak, for barn som bor på asylmottak er i norge har jo ikke fått innvilget noe som helst og lever faktisk i en frustrerende tilstand. Jeg har jobbet mye med barn på motak og de er ikke mindre verdig et kosedyr enn de i krig. Hverdagen dees er ikke enkel og alle slike gaver kommer godt med. Viktig å hjelpe lokalt. Asylmotatak er ingen luksus og etter 2009 er det de færreste av de som får bli. Så da kan de jo ta med kosedyret tilbake til krigen.
Dato: 22.12.2011 Tid: 01:10 URL:

Skriv en ny kommentar