Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Mitt siste Finn.no-funn

Publisert: 15.10.2012 @ 21:01 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Det er jo loppemarked-sesong, så jeg har vært og lett litt på norges største loppemarked: Finn.no. Jeg mener at 2013 kommer til å bli skatollets år. På samme måte som at skatollet ble utfaset og glemt på 90-tallet ved datamaskinens inntog, føler jeg at skatollet nå bør bæres fram igjen i lyset etter at mange har valgt å fase ut den stasjonære PCen mot en bærbar. Om man borrer et hull i bakplaten på skatollet har man et fiks ferdig PC-møbel som kler 2013 som hånd i hanske. Med plass til laptopen og permer inni, og en eventuell skriver oppå har man et fiks ferdig hjemmekontor som med noen håndvendinger kan pakkes sammen og gjemmes bort. Man må jo bare elske et møbel som hjelper deg å skjule ting man gjerne vil ha tilgjengelig, men fortsatt gjemt bort.

Dette fikk jeg i Asker for gi-bort-pris:

Jeg planlegger å gi det et strøk maling eller lakk, men har ikke helt bestemt meg for hvilken farge. Alt jeg vet er at det ikke skal være hvitt. Jeg så et knæsj blått møbel på finn.no, så vurderer å gi det en klar blå farge. Eller kanskje gult. Jeg fant dette på Pinterest, og liker at man fortsatt kan se treverket gjennom:

Pinned Image
(Her skulle det stått kilde, men bloggen bildet er fra har blitt fjernet)

 

Men med gul lampe lurer jeg kanskje på om det blir litt smør på flesk. Blått er imidlertid litt vanskelig å kombinere med andre farger om jeg for eksempel vil bruke den grønne Hay-stolen min. Kanskje jeg bare skulle lakket den i lakk der treverket bare blir litt lysere, men fortsatt synes gjennom.

Kom gjerne med tips til farge om du har noen gode ideer. 

Én kommentar

Postet av: ewymarie

Kanskje lys grått, hvitt eller en varm grønnfarge hadde vært noe. Kommer an på hvordan resten av rommet er.
Dato: 15.10.2012 Tid: 21:12 URL: http://ewymarie.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits