Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Tips til pottetrening?

Publisert: 02.02.2013 @ 10:12 Kategori: Mammatips Kommentarer: 4

Jeg fant denne leke-potten hos Ett Bringebær på Miinto.no og kommer ikke over at jeg skulle hatt denne da vi pottetrente Oliver: 

Tenk så mye greiere det hadde vært å sitte i ro på potten uten å stresse om den kjære "løva" satt på en egen potte like ved siden av? Dette er absolutt en ting jeg skal huske på til nestemann. 

 

 

4 kommentarer

Postet av: Ingvild

Vi hadde potte til dukken som satt fint ved siden av potta til Lars Emil.. Men den brydde han seg ikkeno om. Men så leker han aldri med den dukka heller da, noe farens hans syns er helt fantastisk. Eneste som funka var å gi han en non-stop når han tissa. Vi prøvde å øve på fargen på nonstopen i tillegg, men den ble spist opp innen vi rakk å spørre hvilken farge det var ^^
Dato: 03.02.2013 Tid: 14:09 URL: http://ingvildei.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Ingvild: Hihi, vi bruker vitaminbjørnene som bestikkelse :D han får jo en om dagen uansett, så at han får det etter han har vært på do passer ypperlig ;D
Dato: 03.02.2013 Tid: 20:44 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Cecilie

Vi har også potte til dukken. Har endelig knekt bleiekoden her hjemme. Trikset ble å velge egen truse, og så laget vi en pottekalender hvor hun får et klistremerke for hvert treff i potten/toalettet ;)
Dato: 04.02.2013 Tid: 15:43 URL: http://ceciliesin.com

Postet av: keowyn

mange babydukker som kommer med potte, ganske lurt! vi har brukt et dukkebadekar for å bekjempe badenekten i det siste!
Dato: 06.02.2013 Tid: 22:15 URL: http://keowyn.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits