Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Tips til reise med barn: Trunki koffert

Publisert: 22.07.2013 @ 18:37 Kategori: Mammatips Kommentarer: 3

Oliver har fått seg egen koffert til sommeren. Det er så stas og han har allerede reist stua og bakgården rundt. Kofferten kan låses og Oliver åpner og lukker den lett selv, uten at den går opp når den ikke skal. 

Kofferten han har fått er en Trunki trillekoffert til barn. Den kan han ha tingene sine på reisen og trille etter seg. Den går som håndbagasje slik at man også kan ha den med inn forbi sikkerhetskontrollen, og det er enda godt, fordi noe av det smarteste med kofferten er at om han blir sliten så kan han bare sette seg på den slik at jeg kan trille han:

...Eller man kan sparke seg fremover selv. Oliver sin er en brannbil, men den finnes også i tiger, ku og ensfargede. Vi fant dem først på Kiel-båten i rosa og blått, men siden jeg ikke er så overentusiastisk til at Oliver kun skal ha blå ting ventet vi med å kjøpe den til vi kom tilbake til Norge. Oliver sin er kjøpt på Handysize på Sandvika, men de finnes også på Ellos her

På torsdag skal vi på besøk til morfar, oldemor, oldefar og gjengen i nord, så da skal Oliver få ha klærne sine i sin egen koffert. 

 

3 kommentarer

Postet av: keowyn

De virker veldig kule! Om vi skulle ut på flyreise hadde vi kanskje invistert i en sånn! :)
Dato: 23.07.2013 Tid: 15:02 URL: http://keowyn.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Vi dro med flyet i dag og den var kjempefin å ha på flyplassen :) den ble ikke åpnet så mye, men han fikk noen misunnelige blikk fra andre jevngamle, hehe.
Dato: 25.07.2013 Tid: 21:47 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

keowyn: Den var gull verdt på flyplassen i hvert fall :) den trillet ikke så godt på asfalt der det var grus, men der det var vanlig asfalt/mur eller gulv gikk det strålende :)
Dato: 09.08.2013 Tid: 12:35 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits