Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Tvillingmagen uke 19

Publisert: 02.02.2017 @ 18:12 Kategori: Tvillingmagen uke for uke Kommentarer: 1

Endelig hadde vi fått bekreftet at alt var i orden med de to, og vi kunne puste litt lettere. Helt til ordinær UL hadde vi kviet oss for å planlegge noe med to. Ikke følte jeg meg så veldig stor heller. Det sies jo at det skal være mer synlig tidligere med "nestemann" også.

Forskjellen på det fysiske utgangspunktet mitt fra min første graviditet var at jeg ved første svangerskap løp og jogget mye, samt trente mer eksplosiv styrke enn core. Her - nesten 7 år senere - trente jeg mer styrke med egen vekt, og jobbet som yoga-instruktør. Kostholdet har alltid vært laidback, og utenom en periode før bryllupet har jeg aldri "veid proteiner". Jeg veide også nesten ti kilo mer før dette svangerskapet, som nok skjulte det litt bedre i begynnelsen enn all den "man ser det mye tydeligere på nr 2"-praten. Det er sikkert naturlig at det synes ganske godt når man veier noe-og-femti kontra noe-og-seksti, men følte bare at det skulle være enda mer synlig siden det var to. 

 

#mamma #gravid #tvillinger

Én kommentar

Postet av: Pernille

Så søt babymage, og utrolig spennende med tvillinger. Selv er jeg storesøster til en gutt og en jente som er tvillinger :)
Dato: 02.02.2017 Tid: 19:18 URL: http://pernillelc94.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits