hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Ebay-test: Levering 2

Publisert: 24.04.2017 @ 19:31 Kategori: Vi tester Kommentarer: 3

Like etter første levering av mitt Ebay-eksperiment av babytøy fikk vi levering nr 2. Slik ser resultatet, samt pluss og minus ut: Slik så den ut på produktbildet:


 

Feilsøm

Drakten jeg mottok ser ved første øyekast fin ut, men da jeg skulle prøve å kneppe igjen heldressen ser jeg at det er en feilsøm nederst som faktisk gjør at man ikke kan lukke den som den skal (!). Dette kan jo skje, men fortsatt litt ergerlig at det ikke er plukket opp av verken produsenten eller Ebay-selgeren. Jeg har derfor bedt om en refund/partial refund via Ebays systemer, så da blir det spennende å se hva selgeren svarer. Noen er veldig raske med å gi pengene tilbake, enkelte insisterer på å sende nytt plagg, og noen få krever at man sender plagget i retur for å få nytt plagg eller pengene tilbake (noe jeg føler er et sleipt triks, ettersom de vet at det koster kunden mer å sende plagget tilbake til Kina enn det plagget koster). 

 

Konklusjon 

Konklusjonen på denne er at det enda ikke er noen konklusjon. Kan man forvente mer av en heldress til 40 kroner? Hva vil selgeren svare? To be continued... 

 

 

#mamma #Ebay #gravid #babytøy

3 kommentarer

Postet av: kreativemeeg

Blir spennende å se hva selger velger å svare. De burde bare betale tilbake når det er feil :)
Dato: 24.04.2017 Tid: 19:34 URL: http://kreativemeeg.blogg.no

Postet av: N

Den var veldig fin, så synd det var feil på den. Men det er jo sånn med ebay man vet aldri hva man får
Dato: 24.04.2017 Tid: 20:18 URL: http://nydagnyeutfordringer.blogg.no

Postet av: Statera Marit Ebeltoft

Mye fint og billig man kan kjøpe på ebay. Facebook gruppen Ebay og baby er kjekk, mange som deler erfaringer der :) Kjøpte noen superfine sko der, og noen joggedresser ;)
Dato: 24.04.2017 Tid: 21:26 URL: http://statera.blogg.no

Skriv en ny kommentar