Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Ulempen med å være nyfødt når det er pass-krise...

Publisert: 19.06.2017 @ 18:04 Kategori: Ferie Kommentarer: 4

Det er pass-krise i Oslo og Bærum om dagen, med 4-6 ukers ventetid på time for pass, samt over to ukers ventetid på å motta nytt pass. Folk rømmer kommunen i håp om å få time utenfor Oslo og Bærum, familieferier henger i en tynn tråd, og passkøene på Gardermoen for nødpass er milelange. Vanligvis ville vi sett på dette sirkuset utenfra, smilt litt til hverandre fra hver sin side i sofaen med et "haha, for noen tullinger som venter til siste liten"-blikk, men i år er vi midt oppi det. Man kan jo ikke bestille pass-time til noen som ikke er født! Vi innså jo også fort at å bestille time til pass ikke akkurat er førstepri i ukene etter man har fått nyfødte tvillinger.

For halvannen uke siden bestilte vi endelig time, og har fått tid i midten av juli. Null stress. Vi planla jo ikke å reise utenlands før i midten av august uansett, så det passet jo fint! Vi skal jo bare ta en tur med "Barnas Båt" til Danmark, og kanskje en tur til København, og... Vent. Er Danmark i utlandet sier du? Plutselig var sommeren snudd på hodet. 

"Skal vi ta danskebåten uten å gå i land?" 

Oslo-sommer it is! 

 

Noen andre som er berørt av lange pass-køer? 

 

#pass #sommer #baby #mamma #mammablogg

4 kommentarer

Postet av: Thomas Frydenberg

Merkelig at ikke de får løst disse passproblemene!
Dato: 19.06.2017 Tid: 18:48 URL: http://thomasfrydenberg.blogg.no/

Postet av: Hverdagslykker

Hadde bare alle som faktisk kan orde seg pass i januar, februar, mars osv faktisk gjort det, så hadde det ikke vært noe problem.. Men når alle venter til siste liten, så blir det køer, og jeg skjønner helt ærlig ikke hva de venter på.. Spesielt ikke voksne! Passene varer jo i 10 år eller hva det er! Er det sommerkroppen de håper skal være på plass innen bildet tas, tro? :p Nei, blir Norgesferie på oss i sommer, orker ikke å styre med pass til snuppa som kommer om litt, så vi blir hjemme :p
Dato: 19.06.2017 Tid: 19:09 URL: http://hverdagslykker.blogg.no

Postet av:

Barn trenger ikke pass til Danmark - kun foreldrene 😊 ihvertfall var d slik for oss da vi dro med colorline til Danmark forrige helg 👍 Vi hadde ikke pass til 6 åringen ...
Dato: 21.06.2017 Tid: 19:34 URL:

Postet av: Totette

Huff, så kjipt! Vi har heldigvis ingen planer om å dra utenlands i sommer, selvom jeg tviler på at det er like lang ventetid her på Sørlandet.

Satser på at dere får en fin sommer i Oslo også :D
Dato: 24.06.2017 Tid: 12:08 URL: http://totette.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits