Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Kategori: Halloween

Enkel halloweenpynt: Plastinsekter i håndsåpen

Publisert: 24.11.2012 @ 17:52 Kategori: Halloween Kommentarer: 1

Jeg er ikke helt ferdig med halloweeninnleggene mine enda. En av de enkleste dekorasjonene jeg gjorde, og som Oliver synes var spesielt morsom, var denne:

Gjennomsiktig håndsåpe med plastinsekter i.

Ingen kakkerlakker i, i tilfelle mamma kommer på besøk, hehe. 

Halloween-pynt 1

Publisert: 20.11.2012 @ 21:04 Kategori: Halloween Kommentarer: 0

Etter jeg hadde sendt ut skriftlige innbydelser til halloweenfesten var jeg nesten nødt til å gjøre festen gjennomført også, og satt meg i tenkeboksen for å finne rimelig, men kul halloweenpynt jeg kunne lage selv. Jeg er ganske fornøyd med denne løsningen jeg fant:

Glass: 19 kr, babydukke: 19 kr stk (fordelt på 2 glass), vann og litt konditorfarge.

Det friket folk akkurat nok ut til at det ble et samtaleemne, så det var moro. Ikke var det spesielt dyrt heller synes jeg, så jeg fikk laget noen glass og satt det rundt i leiligheten.

 

 

DIY halloween invitasjon

Publisert: 12.11.2012 @ 18:14 Kategori: Halloween Kommentarer: 0

I helgen hadde vi halloweenfest hos oss, så selv om halloween er over for denne gang tenkte jeg å dele noen gjør-det-selv ting i tilfelle noen planlegger en liknende fest neste år.

Først opp er invitasjonen:


(Datoen ble endret etter jeg hadde skrevet ut alle, derfor ny dato limt oppå, hehe)

Jeg lette lenge på nettet etter kule hjemmelagede innbydelser, men endte til slutt med å gjøre det enkelt. Layouten på invitasjonen laget jeg selv med et oransje mønster og Picasa. For å gjøre den til en ordentlig halloween-invitasjon limet jeg på plast-fluer og kakkerlakker, og la til slutt med en løsbart til hver gjest, i tilfelle noen ikke ønsket å bruke tid/penger på et "ordentlig" kostyme. Heldigvis kom alle i kostyme og jeg ble overrasket over hvor gjennomførte folk var. Det var også moro at folk synes det var stas med skriftlig innbydelse istedenfor bare en facebook-event.

hits