hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Arkiv mned: april 2014

Mor og forvekslet med søster?

Publisert: 28.04.2014 @ 19:02 Kategori: Oppdragelse Kommentarer: 2

Jeg leste en gang et blogginnlegg av en ung mor om at hun synes det var grusomt at folk antok at hun var søsteren til barnet hun reiste med, og ikke moren. Hun synes det var på randen til frekt, og ble irritert når fremmede automatisk tiltalte henne som søsteren.

Det er vel noen innøvde sannheter om hvor gamle mødre "skal" være; sikkert nært forbundet med at alderen for førstegangsfødende har vært nær 30 det siste tiåret, men jeg kan jo forstå at det kanskje kan bli ansett som litt fordomsfullt om man automatisk trekker slutningen om at en ung dame/jente med et barn automatisk er søsteren og ikke moren.
Nå har jeg ikke sjekket statistikken for "atpåkladder", men jeg regner med at det er oftere at 18-åringer er mødre enn søstre? Eller er jeg helt på jordet?

"Halla bror!"

Kanskje det er alderdommen og frykten for å snart være halvveis til 50 som tynger, men i dag ble jeg forvekslet med søsteren til Oliver, og det føltes ikke så gæærnt egentlig. Er jeg rett og slett for gammel til å synes det er kjipt å bli forvekslet med søsteren hans? Har flere fått høre at de så ut som søsteren til barnet sitt?


#mamma #mammablogg

Akedag i bakken

Publisert: 15.04.2014 @ 16:04 Kategori: Ferie Kommentarer: 0

I dag har vi vært i akebakken. Ikke en hvilken som helst akebakke i hagen, men akebakken som går langs alpinbakken i Narvik.

Alle vant en gang hver, unntatt mamma. Jeg vant ikke en eneste gang, men kom sneglende etter. Ikke å forvente at Oliver heller ville kjøre med "onkel"-Snorre siste turen.

Tips til rimelige vårsko med Gore-tex

Publisert: 14.04.2014 @ 21:40 Kategori: Mammatips Kommentarer: 1

Jeg har jo lenge gått og gledet meg til Oliver var stor nok til Tretorn Hockeyboot med Gore Tex. Tenk så flott å ha vår- og høstsko som samtidig ser kule ut. Olivers sko fant jeg på salg på nettet, og i dag var jeg så heldig å finne noen til meg selv også:

Skoene fant jeg på Coop Obs! i Narvik, men de ulike varehusene koordinerer jo ofte tilbudene sine, så man skal ikke se bort i fra at flere har dem på tilbud.

Det sitrer litt i tilbudståa når jeg forteller det, men jeg fikk de til nette 250 kroner (iiih!). Vurderer nesten å dra tilbake for å kjøpe med et par til neste sesong for Oliver også.


#mamma #mammablogg

Moro med mammas kusiner

Publisert: 14.04.2014 @ 21:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Oliver og mammas kusine Anna på kjøretur i moffa-huset:Man blir ikke stort mer konge enn Oliver er med trehjulssykkelen inne. Unna vei!Verdens søteste reklamesnutt for "Verdens fineste stilling ledig"?

Publisert: 09.04.2014 @ 11:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Ååååh, jeg SMELTER helt når jeg ser denne reklamefilmen om å bli Barnehagelærer:
 

 

For en fantastisk idé om å la barna være med å lage reklamefilmen. Nydelig! :) Nesten så man får lyst til å begynne og jobbe i barnehage med en eneste gang. 

 

#mamma #mammablogg

"Stå i ro sånn at jeg får tatt bilde av deg"

Publisert: 03.04.2014 @ 09:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Oliver, kan ikke du stå her, også tar jeg et bilde av deg? 

"Sånn her?" 

"Nei, stå i ro, Oliver" 

"Sånn?" 

"Stopp da. Gå tilbake litt, nå er du for nærme. Og stå i ro"

"Heeeeeer!" 

*sukk* "ja, det får gå..."Bøllefrø... 

 

 

#mammablogg #mamma #bøllefrø

20% på alle barneklær på miinto.no

Publisert: 01.04.2014 @ 09:38 Kategori: Mammatips Kommentarer: 0Vil bare minne om at miinto.no har 20% på alle varer til klokken 1200 i dag. 

Rabattkode: MIINTOSHOPPINGSPREE

Her er det penger å spare på årets bunad eller neste års vinterdress.:) Rabatten gjelder på alle varer på miinto.no, så kanskje finner du noe til mor eller far også ;) 

 

 

#mamma #shopping #mammablogg #barneklær #barnebunad