hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Arkiv mned: september 2017

Baby på rømmen

Publisert: 30.09.2017 @ 10:17 Kategori: Milepæler og utvikling Kommentarer: 1

Birk har begynt å tippe fra magen til ryggen om dagen, og Konstantin er stadig på rømmen via ryggsvømming på gulvet. Dette resulterer i at jeg ikke kan gå ut av rommet uten å vite helt hvor guttene er når jeg kommer tilbake. Et vanlig scenario er dette, der jeg legger de slik: 

SAMSUNG CSC

Setter meg ned, besvarer noen jobbmail, og innen jeg ser tilbake har Konstantin "svømt" oppover og er på vei bort fra krabbeteppet: 

SAMSUNG CSC
"Jeg stikker!" 

 

#mamma #baby #tvillinger #foreldre 

Chelsea boots støvler: Støvler man kan bruke på kontoret

Publisert: 29.09.2017 @ 18:49 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 1

SAMSUNG CSC

Jeg sverger til ankelstøvletter fra høst til vår, og har ødelagt mang et par chelsea boots av skinn i regnet. Lenge har jeg tenkt at jeg skulle kjøpe meg noen støvler, og ha skift på kontoret, men landet til slutt på at jeg likesågodt kunne kjøpe meg noen støvler formet som de elskede ankelstøvlettene mine. 

Det var egentlig en av disse fra Tretorn eller Tommy Hilfiger jeg hadde sett meg ut: 

Men, så fant jeg disse (de på bildet øverst) fra Nelly.com til bare kr 299,-! 

 

Så nå kan regnet bare fortsette! Jeg er klar. 

 

#støvler #mote #mamma #Nelly

Strikkede rompere (seleshorts) i bomull fra Ebay

Publisert: 27.09.2017 @ 19:17 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 1

Jeg føler at jeg ikke stadig kan spørre om nye rompere til guttene fra besteforeldre og oldeforeldre, så jeg har begynt å lete litt på nettet etter alternativer. Best liker jeg hjemmestrikkede, og det finnes en del på Epla.no, men disse finnes oftest i 0-3 mnd. Det blir også fort dyrt å kjøpe ull til tvillinger ettersom det blir dobbelt opp. Så nå har jeg funnet noen på Ebay her

SAMSUNG CSC

Det blir jo ikke helt det samme i bomull som ull, men ettersom de kostet kun kr 69 pr stk tenker jeg at det var et kupp. 

De har plastknapper i skrittet: 

SAMSUNG CSC

Og knapper man kan åpne øverst: 

SAMSUNG CSC

 

Som jeg nevnte i Patpat-innlegget om babyklær fra Østen hadde også en av disse feilsydd lappen på utsiden av seleshortsen: 

SAMSUNG CSC

 

Jeg ønsker meg fortsatt rompere i ull til guttene i julegave, men disse er jo fine reserve-bukser om de i ull er til vask. 

 

#strikk #baby #foreldre #romper #mamma #barn

Grøt for første gang, 4 måneder gamle

Publisert: 26.09.2017 @ 19:46 Kategori: Milepæler og utvikling Kommentarer: 4

I helgen fikk guttene prøvesmake grøt for første gang. Jeg snakket med helsestasjonen, og en smak er bare litt på fingeren i deres øyne, så de fikk ca en skje hver. Helsesøster sa imidlertid at man kunne gi gradvis mer ettersom de har fylt fire måneder, så det kan nok hende vi prøver å gi litt mer neste gang. 

Konstantin: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Birk: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg vet ikke hvor mye av grøten som faktisk havnet i magen, og de virket ikke kjempeinteresserte enda, men det var jo litt moro. Neste test blir nok heller velling tenker jeg. 

#mamma #baby #foreldre #barn #babygrøt

Tilbake i vuggen

Publisert: 25.09.2017 @ 19:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Det regner så fælt i Bærum om dagen at jeg kvier meg litt for å gå ut på alle trilleturene jeg vanligvis tar. Før hadde jeg 3-4 trilleturer på en dag, der både jeg og guttene fikk luftet oss litt, samt at jeg fikk beveget meg litt. Her om dagen prøvde jeg imidlertid å få guttene til å sove i vuggen igjen, for første gang på en måneds tid. Det gikk så-som-så, men guttene var i hvert fall søte der de lå: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og nei; de sovnet ikke. Bøllefrø. 

 

#mamma #baby #foreldre #barn #tvillinger

4 topp DIY tips til Halloween

Publisert: 24.09.2017 @ 17:35 Kategori: Halloween Kommentarer: 2

I forbindelse med halloween tenkte jeg at jeg kunne ta frem noen av mine topp-innlegg rundt halloween og utkledning. Disse innleggene er også innlegg som ofte blir besøkt via Google og Pinterest. Jeg elsker rimelige- og gjør-det-selv-løsninger, så alle disse er prisvennlige alternativer til ferdig kjøpt halloween-dekor eller kostymer. 

 

1. Halloweendekor 1 

Den første posten, og den som er mest populær via henvisninger er disse ekle baby-i-et-glass dekorasjonene vi hadde til en halloween-fest for noen år siden.

Les innlegget her. 

 

2. Gjør-det-selv-kostymer 

Det er nok flere som meg som sliter litt med kostyme i siste liten, for mitt innlegg "Lage eget kostyme" er spesielt populært i Google rundt karnevals- og halloween-tider. 

Les innlegget her. 

 

3. DIY halloween-invitasjon 

Denne halloween-invitasjonen er noe bittelitt ekstra enn kun printede invitasjoner, med pålimte småkryp i plast. 

Les innlegget her. 

 

4. Halloween-dekor 2 

Det skal godt gjøres å få til en enklere og mer effektfull halloweenpynt enn denne. Ikke for folk med venner som er redd for insekter om de ønsker at folk skal vaske hendene. 

Les innlegget her. 

 

Følg meg gjerne på Pinterest for flere kreative halloween-ideer: 

 

Har du noen gode tips til halloween? 

#halloween #halloween2017preps #diy 

Pickles Sommerromper av bestemors venninne

Publisert: 24.09.2017 @ 09:22 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 2

Da guttene var yngre fikk vi disse kjempefine romperne av mønsteret Sommerromper fra Pickles, fra guttenes bestemor (/farmor). Jeg ønsket meg romper basert på oppskrift og venninnen hennes strikket. Nå passer guttene endelig inn i romperne, og de er såå fine! 

Jeg bare elsker slike rompere! Skulle ønske jeg selv kunne strikke mer avanserte ting en skjerf, men jeg finner liksom aldri tid til å lære meg det. 

Knappene i skrittet har likevel en tendens til å gå opp på disse, så jeg vurderer å bare strikke et lite felt som går mellom bena, slik at de holder seg på plass. 

Fine, ikke sant? :) 

 

#mamma #baby #hjemmestrikk #Pickles #barn #foreldre

Helt hvite bleier til fotografering

Publisert: 22.09.2017 @ 18:01 Kategori: Mammatips Kommentarer: 0

SAMSUNG CSC

Da Oliver var liten vurderte vi babyfotografering, og jeg lette febrilsk etter helt hvite bleier. Vanlige bleier er jo greie de også, men jeg ville helst ha et "rent" uttrykk på bildet uten fargesprakende figurer både foran og bak. Jeg tror aldri jeg fant helt hvite bleier, så da jeg endelig fant noen helt hvite bleier tenkte jeg at jeg måtte tipse om det i tilfelle flere leter etter det samme. 

Bleiene er bleier vi fikk med Kiwi-pakken fra Kiwi sin egen serie "LilleGo'". Så hvis de ikke har endret design siden dette innlegget er de det eneste alternativet innenfor bleier jeg har funnet som er helt hvite, og uten figurer eller mønster. De har forøvrig ikke blitt brukt til noe annet enn reservebleier, ettersom de er elendige på nyfødt-ekskrementer så fremt man ikke helst vil ha disse spredt oppover ryggen til arvingen. Men til fotografering: Gull! 

 

#mamma #baby #bleier #babyfotografering #foreldre #barn

Test: Patpat.com erfaringer

Publisert: 21.09.2017 @ 19:30 Kategori: Vi tester Kommentarer: 2

SAMSUNG CSC

For snart to måneder siden oppdaget jeg en nettside med rimelige babyting som het Patpat.com. På samme måte som med appen Wish har jeg vært litt skeptisk til slike sider/apper, ettersom det er litt som Ebay; man vet aldri helt hva man får når man bestiller fra østen. På Ebay har man i det minste tilbakebetalingsgarantien til Paypal om man blir lurt. Jeg falt likevel for to av heldressene jeg fant på siden, så jeg tenkte at det var verdt et forsøk: 

Førsteinntrykk: Treeeeegt 

Etter nesten to uker hadde ordren min enda ikke blitt sendt. OK tenkte jeg - det stod i det minste på siden at det bare skulle ta en uke eller to når den først var sendt. Så, eksakt to uker etter jeg bestilte fikk jeg en e-post om at ordren endelig hadde blitt sendt: 

"Yes! Da er den vel rett rundt hjørnet" tenkte jeg naivt... 

I går - nesten en måned etter at ordren min var sendt, kom den i posten. Så til sammen ventet jeg i halvannen måned på ordren min fra bestilling til levering. På Ebay må man også vente en stund, men det er som regel bare 2-4 uker. Her fikk man 2-4 uker pluss to uker behandlingstid. 

Uansett, pakken var endelig fremme, og jeg pakket spent opp: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produktene hadde overraskende god kvalitet, på høyde med Zara og andre kjede-butikkers kvalitet. De var ikke laget av 100% bomull, slik det stod på nettet - det kunne jeg se fort etter mange år i klesbutikk. Man ser og kjenner det best på innsiden: 

SAMSUNG CSC

Sømmene er like vel i god kvalitet, og det er 100% bomull inni hettene. Heldressene er så godt som helt like som produktbildet sitt, noe som etter min erfaring ofte er en sjeldenhet på rimelige Kina-varer. (Jeg sjekket også opp noen av produktbildene av noen krabbetepper inne på Patpat.com, og disse hadde de faktisk stjålet fra et dyrt barnemerke, noe som ofte er et faretegn). Men dressene var altså av god kvalitet. Bare ikke det stoffet som lovet. 

En annen litt rar ting, som er litt typisk "Kina-varer" er at de hadde sydd vaskelappen og merkelappen på utsiden av plagget. Så denne må jeg prøve å klippe av så nært plaggets søm som mulig. 

Nærbilde av kvaliteten utenpå, med vaskelapp og det hele: 

SAMSUNG CSC

 

Konklusjon 

Patpat.com leverte kvaliteten de lovet - i hvert fall på denne bestillingen. Ikke samme materiale som det stod på nettsiden, men god kvalitet. Jeg føler like vel at jeg kunne fått det samme fra Ebay med halvparten av leveringstiden. Seks uker blir rett og slett for lenge å vente spør du meg. Neste gang jeg finner noe fint på Patpat.com vil jeg kanskje se om jeg finner samme vare på Ebay.com med kortere leveringstid og Paypal-garanti. 

Har du handlet fra Patpat.com før? 


#mamma #baby #foreldre #barn #shopping

Slått ut av brystbetennelse og høy feber

Publisert: 20.09.2017 @ 17:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

SAMSUNG CSC

Litt dårlig med oppdatering fra meg om dagen, men har vært slått ut av brystbetennelse og høy feber. Jeg måtte jo legges inn da jeg fikk liknende brystbetennelse da Oliver var liten, men jeg håpet at jeg dro til legen tidsnok til å slippe det denne gangen. Legen sa likevel at hvis jeg ikke ble bedre etter et par dager måtte jeg ringe legevakten slik at jeg kunne få antibiotika intravenøst slik som sist, så jeg kunne nok ha dratt en dag eller to tidligere denne gangen også. Jeg tenker bare at jeg skal klare ri det av meg ved å amme ofte. 

Nå begynner jeg imidlertid å føle meg bedre, så jeg kommer sterkere tilbake. 

 

#mamma #baby #foreldre #barn #brystbetennelse 

Guttene 4 måneder

Publisert: 17.09.2017 @ 17:39 Kategori: Måned for måned Kommentarer: 1

Har det gått en måned allerede? På grunn av at vi var en uke forsinket med forrige måneds bilde føles det som om den siste måneden har gått ekstra kjapt. I går ble altså guttene hele fire måneder gamle. Og så store er guttene nå: 

Birk 

SAMSUNG CSC


Konstantin 

SAMSUNG CSC

 

Konstantin var ikke helt i humør i dag, så det ble ikke noe bilde sammen, men jeg tar kanskje et de neste dagene. Synes det er hyggelig å se dem vokse i forhold til hverandre også. 

For å se hele bildeserien kan du trykke på kategorien "Måned for måned" i toppen av innlegget, eller trykke her

 

#mamma #baby #barn #foreldre #tvillinger

Strikkede ulldresser fra Name It

Publisert: 15.09.2017 @ 14:11 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 2

Må bare vise dere de fine ulldressene guttene fikk av oldemor og oldefar fra Trøndelag her om dagen: 

SAMSUNG CSC
Blå finnes på nettsidene til Name It her, og hvit finnes her

De er så herlige og myke til å være strikkede, og har til pappa Roars store lettelse glidelås istedenfor X antall knapper. De er enda litt store, men jeg ser for meg at de blir deilige når været blir kaldere og vi går over til sportsdel på vognen. 

 

#babyull #ulldress #baby #foreldre #mamma

Tips mot klumper i vaskemiddelet

Publisert: 14.09.2017 @ 20:41 Kategori: Mammatips Kommentarer: 1

SAMSUNG CSC

Her om dagen hadde jeg klart å få klumper i det nyinnkjøpte vaskemiddelet, ettersom det hadde kommet vann på kartongen på vei hjem. Litt rådvill prøvde jeg å mose klumpene etterhvert som jeg helte, men kom til slutt på et restaurant-tips som kunne hjelpe på: Ris i saltet! Jeg helte dermed vaskepulveret over i et IKEA-glass med lokk, og fant frem litt ris: 

SAMSUNG CSC

SMOKK inn i en stoffpose der fukt kommer seg gjennom, og vips hadde jeg en fiks ferdig av-fukter: 

SAMSUNG CSC

Noen dager etterpå kunne jeg bare presse lett på klumpene, så løste de seg opp. Jeg ser også for meg at en av disse "Do not eat" sillica-gel-posene også hadde vært gull til dette formålet, ettersom det ikke skal i kontakt med mat. 

Har du sett ris i saltet før? 

 

#mamma #tips #vaskemiddel #kjerringråd #foreldre

Problemet med å synkronisere toeggede tvillinger

Publisert: 12.09.2017 @ 19:13 Kategori: Tvillingtanker Kommentarer: 0

Man får ofte mange velmenende råd som tvillinggravid og tvillingforelder, og jeg hadde store planer for hvordan jeg skulle styre guttene før de ble født. De skulle synkroniseres. Alt fra mating, soving og stelling skulle synkroniseres fra dag 1. Det skulle vel bli lett? Det var jo bare å mate dem samtidig og legge dem samtidig. Null stress. 

Problemet når man får toeggede tvillinger er like vel at de er så ulike

SAMSUNG CSC
Tvillinger? Sikker på det? 

Vi har én med sovehjerte, og en som pludrer og styrer hele tiden. En som spiser fort, og en som heller tar seg tid ved brystet og slapper av ved matfatet. En som kan ligge å pludre for seg selv uten problem, og en som snakker høyt og elsker rampelyset. 

Lett å synkronisere, si? I wish! 

 


#tvillinger #foreldre #mamma #barn #baby

Adjø nyfødtklær

Publisert: 11.09.2017 @ 22:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Det er noe vemodig med å gi fra seg nyfødtklærne synes jeg. Som å innrømme at nå har de blitt større, og erkjenne at de aldri kommer til å bli så små som de var da de var nyfødte. 

SAMSUNG CSC

Klær som blir for små i vårt hus har én av to skjebner: Hjemmestrikk og viktige plagg som hjemreiseantrekk og liknende tar jeg vare på selv, resten går til Fretex. Prematurklærne tenkte jeg å donere, selv om de kanskje blir enda vanskeligere å gi fra seg. Jeg må nok spare på et par prematur-bodyer bare for å huske hvor små de var. 


#babyklær #prematur #baby #barn #mamma #foreldre

Strikkede bukser med fot til baby for bare kr 99!

Publisert: 09.09.2017 @ 09:15 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 1

SAMSUNG CSC

Alle mine barn er sokke-avsparkere. Man skulle tro de trente til tour de France hele gjengen, for det er konstant sykling i luften. Verken dyner eller sokker forblir på. Det er kanskje ikke så rart at jeg derfor har en forkjærlighet for både soveposer og babybukser med fot. Da jeg attpåtil er fan av strikkede klær kan du jo tenke deg at jeg ble glad da jeg fant disse på Zara: 

Jeg kjøpte likesågodt fire. For den nette sum av kr 99 pr stykk var dette et kjempekupp spør du meg. Buksene finnes på Zara Baby-avdelingen, og på nett her


#baby #foreldre #mamma #barn #barnemote #Zara

Da har vi stemt!

Publisert: 08.09.2017 @ 23:00 Kategori: Milepæler og utvikling Kommentarer: 1

I dag har hele familien vært og stemt. Birk hadde flittig med valgkort, selv om det strengt talt ikke var nødvendig med mer enn legitimasjon. 


"Øøh, valgkortet mitt? Det ligger vel i en skuff ett eller annet sted" 

Oliver fikk være med inn og se hvordan stemmesedlene så ut. De hadde lært om valg på skolen i dag, så det var moro å se hvordan det foregikk. 

Han fikk til og med lov til å legge mammas valgseddel i urnen: 

Og tror du ikke han fikk et raft stempel på hånden også: 

Har du stemt, eller skal du stemme på mandag? 

P.s. Ingen barn ble politisk påvirket under stemmingen. Det skal de fint få lov til å finne ut av selv når de blir gamle nok. ;) 


#valg #valg2017 #mamma #foreldre #barn #baby

Tilbake på jobb når babyene er 3 måneder gamle

Publisert: 07.09.2017 @ 20:49 Kategori: Milepæler og utvikling Kommentarer: 2


Guttene stjal kollega webmaster sin plass ettersom han var i Göteborg

Denne uken har jeg begynt på jobb igjen 20%. Det er kjempemoro å være tilbake og "få lov" til å jobbe litt igjen. Jeg har fulgt med på jobbmailen min fra sidelinjen siden jeg gikk i permisjon, samt kommet på en masse ting på studieturen min med barnevogn. Man kan jo ikke jobbe mens man er i permisjon så jeg føler at jeg endelig kan tillate meg å jobbe igjen nå. 


Må jo ha en facebook-F på pulten når man jobber med sosiale medier, si! 

Planen var opprinnelig å ta halv dag på mandager og fordele resten av timene på de andre dagene, men etter å ha pådratt meg brystbetennelse og feber etter én dag uten å amme på noen timer må jeg vurdere om jeg heller fordeler det jevnt over alle dager. I dag har jeg hjemmekontor, men i går fikk guttene være med på kontoret. Det tror jeg de synes var stas, for de fikk nok av oppmerksomhet. 

Det tar nok noen dager å komme inn i ting igjen, men jeg har hatt flaks med tanke på at det har vært fellesferie mens jeg har vært borte, noe som ofte gjør at de aller største prosjektene og avgjørelsene blir satt litt på vent til alle er tilbake etter sommeren. 

Roar er hjemme en dag i uken slik at jeg får dratt på møter og sånn, men han holder guttene i sjakk så jeg får jobbet de andre dagene om jeg ikke har fått jobbet noe på dagen. 
 

#mamma #permisjon #baby #tvillinger #jobb #foreldre

Suksessterte med stivere krem (slik som på Baker Hansen)

Publisert: 05.09.2017 @ 19:40 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 2

Som jeg har nevnt tidligere fikk jeg dilla på suksessterte eller suksesskake da pappa kom med det til meg på fødestuen etter jeg hadde født Oliver. Jeg lærte meg jo å lage denne kaken i sommer, men har ikke vært helt happy med resultatet. Det ble liksom ikke slik som på Baker Hansen. Der er kremen luftig og fin, og ikke fullt så klissete. Etter litt saumfaring på nettet etter ulike suksessterter har jeg endelig funnet ut hvordan jeg kan få den gule kremen slik som på Baker Hansen. Se bare på forskjellen: 

Hemmeligheten var nemlig å piske smøret hvitt først, og så piske inn egge-blandingen. Jeg har derfor brukt den vanlige oppskriften på bunnen, og denne oppskriften på luftig gul krem (som blir litt stivere enn den jeg har skrevet om tidligere): 

Oppskrift 

15 eggeplommer (OBS: dette er en oppskrift på mye gul krem slik som på bildet) 
2,25 dl kremfløte 
200 gram sukker
1 ts vaniljesukker (jeg bruker det fra Jacobs Utvalgte med ekte vaniljefrø)
250 gram romtemperert smør

 

Fremgangsmåte 

Eggekremen lages på den vanlige måten (link). Kortversjon: Bland sammen alt unntatt smøret og varm opp sakte under stadig omrøring over medium varme til sukkeret er løst opp og kremen bobler et par ganger. Avkjøl. 

Når eggekremen er avkjølt pisker du smøret hvitt, og visper deretter inn eggekremen. Ikke visp for lenge, da kremen kan bli kornete. Fordel over bunnen og sett kaldt. 

 

Baker Hansen sin og min (litt kornete bilde) ved siden av hverandre: 


(Min er ikke fullt like "stram", men god er'n!)

#oppskrift #suksessterte #suksesskake #førogetter #mat #kake

Flyturen med Norwegian fra Spania med tvillingbabyer

Publisert: 04.09.2017 @ 21:12 Kategori: Ferie Kommentarer: 2

Jeg glemte jo helt å skrive hvordan flyturen tilbake fra Spania gikk med to babyer! 

Selve turen inne på flyplassen gikk bra. Med Norwegian kan man ha med en trille og en bilstol gratis pr spedbarn, og vi fikk ha med trillene helt ned til flyet. Der ble de sendt som spesialbaggasje med taggene vi hadde fått i innsjekkingen. 

Flyet tilbake var som forventet stappfullt siste dagen av fellesferien. Vi trodde vi hadde fått plasser sammen, men det viste seg at vi ikke kunne sitte sammen fordi det kun er 4 oksygenmasker pr 3 seter. Hun i skranken hadde også satt oss innerst, så når vi skulle skifte bleie eller bytte baby for amming måtte vi forstyrre den som satt ved midtgangen (de ved Roar byttet plass med han, så han fikk sitte ytterst, men det var litt korttenkt av hun i skranken synes jeg). 


Litt trangt

Ellers gikk flyturen greit. Det var ganske trangt hvis man skulle spise eller bruke bordet, så vi fikk ikke sett på film eller serier, men det gikk OK. 

Har du reist med baby på fly? Har du noen tips? 

#baby #ferie #fly #Norwegian #barn #mamma #Spania

2 x Barnedåp på én dag

Publisert: 03.09.2017 @ 21:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

I dag har vi vært i dobbel barnedåp til to av mine fettere sine barn. Det var hele fem barn som ble døpt under gudstjenesten i dag, så det var virkelig fullstappet kirke. 

Guttene hadde på seg samme antrekk som de hadde etter seremonien i sin egen dåp, med strikkebukser fra bonus-oldemor Vigdis: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Dåpsbarna oppførte seg eksemplarisk: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nå har vi kommet oss hjem, og buksene er av (hos voksne også, men det skal dere slippe å få bilde av): 

SAMSUNG CSC

 

#mamma #baby #dåp #barn

Ny lekebutikk på Bekkestua: Thomas Leker

Publisert: 02.09.2017 @ 18:18 Kategori: Vi tester Kommentarer: 0

Det har kommet en ny, stor lekebutikk på Bekkestua: Thomas Leker. Mannen bak, Thomas Leker (ja, han heter faktisk Leker!) drev den gamle lekebutikken på Bekkestua som er kjent for å være ekstra gode på rullesko - og denne gangen er de ekstra gode på mye annet også. 

De har blant annet en kjempestor LEGO-avdeling, med BRIO på hver ende: 

Du kan også finne en egen Playmobil-del, samt denne delen som jeg hadde elsket da jeg var liten: 

Den gamle butikken var bra den også, men de nye lokalene er lyse, fine og føles veldig åpne. 


I forbindelse med åpningen hadde de også kjempemange gode tilbud (jeg som bare er litt glad i tilbud): 


Utenfor hadde de en kjempe-BRIO-binge, og man kunne teste en rekke leker inni butikken også. 


Det ble litt shopping selv om jeg ikke hadde planer om å kjøpe noe. Med åpningstilbud opptil 90% er det vrient å la være. 


Tilbudene skulle vare i hvert fall ut neste uke så om du er i Oslo-/Bærumsområdet vil jeg absolutt anbefale en tur innom i løpet av uken. De holder til rett ved Bekkestua t-banestasjon. 


#leker #lekebutikk #Bekkestua #barn #baby #mamma

Bordpynt dåp

Publisert: 01.09.2017 @ 14:10 Kategori: Dåp Kommentarer: 1

For å slippe et pengesluk på dåpspynt valgte jeg i tillegg til vimplene å implementere ting tvillingene allerede hadde inn i pynten. Sammen med pom-poms, ble borddekorasjonene dermed ulike leker bortover bordene: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Borddekoren i dåpen kunne dermed lekes med av barna som var gjester, så de slo to fluer i en smekk. Trefigurene er forøvrig fra Søstene Grene, og kaninene er nattlamper fra Flying Tiger. 

 

#dåp #bordpynt #dåpspynt #mamma #baby #barn