hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Kategori: Olivers utstyr

Bæresele til fireåring

Publisert: 27.01.2014 @ 13:30 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 7Jeg har skrevet mang et lovord om Ergobaby-bæreselen før, men etter å ha kvittet meg med den vi hadde, angret som en hund, og deretter måttet kjøpe en ny bæresele føler jeg at den fortjener et nytt blogginnlegg. Bare det at vi fortsatt kan bruke den og Oliver er nesten 18 kg og fire år om noen måneder er jo en bragd i seg selv. 

Du tenker kanskje: Hva skal man med en bæresele til en fireåring? En fireåring klarer vel å gå selv? 

Sannheten er at jeg bruker den ikke bare for å avlaste benene til Oliver på lange turer, men jeg bruker den for å trene ben selv. Oliver er nemlig fin å ha på ryggen som ekstra vekt på mange øvelser. Når man går lange turer i oppoverbakker kan det slite veldig på armene mine å holde han på ryggen. Ergobaby-bæreselen fordeler vekten hans på hoftene og skuldrene mine og lar meg også ha hendene fri til å bære med meg bæreposer og sånt som jeg ikke hadde fått med meg om han bare satt på ryggen. Den er fin å ha med seg på fjellturer og liknende ettersom den tar liten plass sammenpakket i forhold til en bæremeis. 

Det rimeligste stedet jeg har funnet den er fortsatt på Lekmer.no, som akkurat nå har et par av modellene på salg her

 

Har du erfaring med bæremeiser/bæreseler til treåringer og eldre barn? 

 

#mamma #mammablogg #bæresele #bæremeis

Olivers barnehageutstyr i år

Publisert: 20.08.2013 @ 18:01 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 5

Jeg fikk i år som i fjor spørsmål om hvilket utstyr jeg har kjøpt inn til barnehagestart i år. Han har hatt noe fra før sommeren, men det har blitt noe nytt også.

Regnsettet til høst i år, og forhåpentligvis neste vår er fra merket Vill og kostet bare 199 kr (!) på tilbud på G-sport. Støvlene kjøpte vi på samme sted for 179 kroner.

Sekken hans er en LittleLife sekk fra Handysize. Han har den lille grønne som på bildet ovenfor, og også en litt større med plass til en liten drikkeflaske også. Drikkeflasken hans er en barnestørrelse Camelback som jeg ikke husker hvor vi kjøpte, men som jeg har sett på blant annet Anton Sport og Handysize om jeg ikke husker feil.

Oliver har fortsatt vinterjakker igjen fra jeg fant noen på halv pris av 70% for over et år siden og kjøpte inn tre ulike størrelser, hehe. Jeg supplerte imidlertid med en vinterbukse fra Didriksons som jeg var så heldig å få på halv pris.

Han har også en parkdress med utagbart ullfór fra Troll, men alle som har vært ute i snøen en solskinnsdag vet hvor deilig det kan være å ta av seg jakken og bare ha på seg utebukse, så da ble det plutselig begge deler.

Som mellomsko har Oliver noen Superfit halvhøye Gore-Tex sko som han fikk av oldeforeldrene på farmorsiden og farmor selv.

Ellers har han mye ull fra Tom & Trine (Sparkjøp) fra forrige vinter og en del ull fra Pierre Robert som var på salg før sommeren (ja da, jeg elsker salg og hater å betale fullpris for noe, haha).

Matboksene hans har jeg skrevet om tidligere: det er noen helt enkle billige matbokser fra Ark som han har fått lov til å dekorere selv:

Hva er utstyrslisten deres for barnehagestart?#barnehage #barnehagestart #barnehageutstyr

Treleker til barn

Publisert: 09.03.2013 @ 21:11 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 3

Oliver nye yndlingsleke er til min store begeistring en treleke. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så glad i treleker. De skriker kvalitet på en helt annen måte enn plastleker. Treleker holder liksom i generasjoner. Da varmer det hjertet mitt å se at lekene kan være minst like populære hos de små. Endelig en leke uten en million farger og lyder og plastdeler som brekker av første gang den lekes med. 

Brannbilen fikk Oliver av morfaren sin, og er overraskende nok fra BR leker. Jeg har ikke vært helt overbevist tidligere av merket til BR innenfor treleker, Kids-Wood, men jeg skal absolutt ha øynene åpne fremover. Kanskje blir det en bilbane i tre til treårsdagen? (No pun intended). 

...for barn på snart tre år klarer helt fint å lage lydene selv. Tro meg.

 

Kjempesmart stolforhøyer

Publisert: 30.07.2012 @ 15:52 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 3

Må vise dere denne stolforhøyeren som vi hadde med til Spania:

Den gjør at de små kan sitte på de vanlige stolene og fortsatt komme opp til bordet.

Smart for de som er store nok til å sitte selv, men er litt for lave til voksen-stoler.

Vi hadde vår med i kofferten på vei nedover til Spania og lot den stå i leiligheten der hele ferien, slik at Oliver hadde en egen stol. Den "klipses" enkelt av og på og sitter fast på stolen når man flytter den.

Smart hva?:)

 

Stolforhøyeren er fra Barnetoppen.no her og er på salg til kr 299 nå (førpris 399).

Ergobaby erfaring: Bæresele til større barn

Publisert: 25.07.2012 @ 17:06 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 0

Jeg fikk spørsmål om bæreselen vi har til Oliver, så tenkte jeg kunne skrive et eget innlegg om det. Bæreselen vi har er en Ergobaby Sport. 

 

Denne bæreselen er rett og slett genial. Vi bruker den fortsatt til Oliver som nå er 13 kg. Bæreselen har et hoftebelte som gjør at vekten fordeles mer på hoftene enn på skuldrene som med den orinale Babybjørn som vi hadde da Oliver var yngre. Vår modell som er den såkalte "sportsmodellen" har litt tykkere hoftebelte og mulighet for lengre skulderreimer, som gjør at den passer godt både til lille meg og store Roar. Den er også litt luftigere enn den orginale, som er godt om man skal bruke den på reise til sydligere strøk.

Vi kjøpte bæreselen på Barnashus til fullpris, men den er faktisk på salg akkurat nå på Lekmer.no her til kr 699 for de som er interesserte (det ser ut til at den sorte er utsolgt, men den røde er fortsatt tilgjengelig). 

Her er flere bilder av meg med Oliver i bæreselen:


Den finnes som sagt på Barnas Hus og her og pris er rundt kr 999-1299.

 

 

Mamma har fått seg ny sykkel og Oliver har fått sete

Publisert: 04.05.2012 @ 18:47 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 2

Vi har solgt sykkelen man ikke kunne ha barnesete på og fått oss ny sykkel. Jippi! Oliver satt hele turen og sa "wiiii! Wiiiiiii!".

Sykkelen er en slik:

Er den ikke fiiin? 

Mer vinterutstyr: Ny jakke

Publisert: 21.10.2011 @ 10:21 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 6

Når det var 25% på alt yttertøy på KappAhl slo jeg til og kjøpte en vinterjakke til Oliver (han hadde bare en babyjakke fra i fjor som ikke var spesielt tykk).

 

Olivers vinterutstyr

Publisert: 09.10.2011 @ 13:52 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 8

Jeg har fått flere spørsmål om Olivers vinterutstyr (unnskyld til de som spurte for lenge siden, jeg ville ha bilde av Oliver i dressen før jeg laget innlegg og har ikke fått somlet meg til det før nå).

Dette er utstyret Oliver har hittil:

- dress fra Didriksons fra mommo og gjengen (tror det er denne)

- vintersko i skinn med ullfor fra Kavat (herfra)

I går fant vi også ull-luen fra Joha som Oliver fikk av moffa i fjor og den passer fortsatt.


(bilde fra januar i fjor)

Luen likner veldig på denne som Oliver ønsker seg til jul, bare at den har nå har lengre "topp".

Han har også noen ullvotter fra Name It her, og en litt større lue fra Sparkjøp her.

MINI WOOL MITTENS BOY, POOL, list Klaffelue m/norsk flagg

 

 

 

Har dere kjøpt inn vinterutstyret enda? 

Vognen vår: Brio Spin

Publisert: 17.09.2011 @ 12:44 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 3

Jada, jada, jeg sa jo sist gang at Babyactive-trillen skulle bli den siste, men jeg ombestemte meg og solgte den nesten med en gang slik at jeg ikke tapte penger på det. Denne vognen derimot, har vi hatt lenge nå, jeg ville bare ikke skrive om den med en gang vi fikk den fordi jeg har en lang historie med vogner fra før (trykk på "Olivers utstyr" ovenfor for å se vognene). Men når jeg fikk spørsmål om jeg kunne skrive om den så skal jeg ikke si nei til det, det er jo faktisk en god vogn som jeg ikke har planer om å bytte ut (bare le dere - jeg mener det!).

Brio Spin 2011 i gruppen BARNEVOGNER & UTSTYR / Sulkys (trille) / Brio hos Köpbarnvagn.se (7704259r)

Forhistorien til at vi kjøpte vogn er fordi Oliver trengte en barnehagevogn. Da tok vi vognen vi hadde allerede som luktet "hjemme" og satt den i barnehagen, så kjøpte vi en billigere vogn til å bruke som hverdagsvogn. Vognen er kjøpt med Klarna Konto på http://www.kopbarnvagn.se/. Vognen kom bare to dager etter jeg bestilte den, og siden köpbarnvagn.se har eget lager i Norge ble det ikke noe ekstra mva eller toll i forhold til de svenske prisene. Jeg tror faktisk at selv med den effektive renten fra Klarna konto, så ble det ikke så mye mer enn om jeg skulle kjøpt den for fullpris i Norge.

Pluss:
- Det meste, men bl.a:
- Svingbare forhjul
- God kvalitet (ingen knirking eller rare lyder enda, som mange vogner får)
- Tar ekstremt liten plass i bilen (blir veldig flat sammenlagt)
- Lett

Minus:
- Litt vanskelig å manøvrere på sand/grus - kan den bli litt tungvint på snø?


(Neida, dette er bare et illustrasjonsbilde - Oliver sitter jo ikke i vognen, så den er egentlig
kjempelett. Men er jeg ikke god til å spille for dere? Hehe)

Har noen erfaring med denne vognen? På snø kanskje?Olivers nye matboks

Publisert: 13.08.2011 @ 09:38 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 10

Se på den søte matboksen jeg fant på Jernia for bare 39 kroner.

Jeg vet ikke hvem figuren på boksen er, men da jeg så den tenkte jeg "svensk, båt, fyrtårn?" så jeg lurer på om jeg har sett/lest noe om denne bjørnen da jeg var veldig liten. Hadde han en venn som var pelikan?

Vet noen om det kan være en grunn til at jeg tenker "svensk" når jeg ser denne, gikk det en TV-serie om han på 90-tallet på svensk TV?En litt for realistisk hånddukke?

Publisert: 09.08.2011 @ 19:16 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 5

Da Oliver var ca et år fikk han en hånddukke-løve fra Folkmanis. Først synes han den var litt skummel, men nå synes han det er kjempemoro å putte fingrene inn i munnen på løven og at mamma eller pappa later som om løven spiser på hendene hans. Pluss at jeg synes den er kjempetøff og forseggjort.

how do i make a gif
"Vrææææh!"

Vart du skræmt?Olivers barnehage-utstyr

Publisert: 02.08.2011 @ 10:32 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 5

Dette er hva Oliver har i sommer-/høsthyllen sin i barnehagen:

- ulldress (ja, jeg vet det er litt tidlig, men man vet aldri når det kommer en kald dag)
- regnsett fra mormor og gjengen
- støvler fra Tretorn
- ekstra skift
- solhatt
- og et par sokker som jeg glemte å få med på bildet

- baggen jeg hadde det i er fra Søstrene Grenes og kostet latterlige 14 kroner

Dette var det jeg fikk beskjed om å ha med av barnehagetantene og hun som drev barnehagen. Kan godt hende vi kommer på mer. Kom gjerne med tips.

Vi skal forresten ha sovevogn i barnehagen, men siden vi har flere vogner (skal ikke mangle på vogner i dette huset, haha) så blir det ikke noen ny vogn. I vognen skal vi ha med Løva som lukter "hjemme". I vognen har vi også et ullpledd.

 

Barnehagesko i boks. Viking GoreTex. Førpris 699, nå på salg for 399 på DinSko. Jippi, jeg elsker å

Publisert: 18.07.2011 @ 10:05 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 0

598574-1-1310976328576.jpg
Barnehagesko i boks. Viking GoreTex. Førpris 699, nå på salg for 399 på DinSko. Jippi, jeg elsker å gjøre slike kupp!

Et minus med den gamle Quinny Zapp er at den ikke har liggestilling. Her har vi funnet en alternativ

Publisert: 11.07.2011 @ 08:47 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 4

598574-1-1310366846712.jpg
Et minus med den gamle Quinny Zapp er at den ikke har liggestilling. Her har vi funnet en alternativ løsning, men nervøs førstegangsmamma som jeg er klarer jeg jo ikke å slappe av.

Best med ball

Publisert: 21.04.2011 @ 11:38 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 0

Oliver elsker å kaste ball og Roar har allerede lært han å sparke - han skal jo bli fotballproff. Da vi var på Riktige Leker på bursdagen hans fant vi en smart ball med groper, sånn at den er enklere å plukke opp for små barnefingre. Vi testet den litt inne i butikken og Oliver fikk fort teken.

Olivers nye (perfekte?) bok

Publisert: 28.03.2011 @ 13:04 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 7

Jeg er ganske sikker på at jeg har funnet den perfekte babybok. Den heter Naturen og er en lydeffektbok. Nå tenker dere kanskje:

"Åh, en lydeffektbok? Gjentagelser av motorlyder, sirener og hundebjeff konstant den nærmeste tiden? Nei takk",

men nei! Dette er en lydbok med lyder fra Naturen. Lyden av bølgeskulp og regn. Lyden av vann som sildrer i bekken. Og en og annen ugle.

Den ser ikke ut som en lydbok med det første. Det er fordi lyd-"knappene" er plassert på sidene i boken. Først var jeg litt skeptisk og usikker på om Oliver kom til å skjønne det, men han tok det fort.


Her er knappen for elvelyden plassert i elven


For ikke å snakke om de fine illustrasjonene av Marion Billet. Helt min smak.

Edit: Boken er kjøpt på Ark og er utgitt av Fortellerforlaget. Det står ingen forfatter.


Barnehagevogn eller ikke?

Publisert: 19.03.2011 @ 16:17 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 12

598574-1-1300547876769.jpg

På tur i den andre teutonia mistal-vognen i det fine Narvikværet. Spørs om ikke denne vil erstatte den vi har hjemme som hverdagsvogn og så får den grå mistralen bli barnehagevogn. Er det vanlig å ha egen barnehagevogn, eller går man bare over til trille og lar hverdagsvognen stå i barnehagen?

I stellevesken vår finner du følgende:

Publisert: 17.03.2011 @ 17:25 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 11

Jeg hadde så mange ideer om hvordan stellebaggen skulle se ut og hva jeg skulle ha med meg før Oliver ble født. Nå har jeg vært mamma i snart et år og dette er det som finnes i stellevesken vår akkurat nå:

- Bleier og håndkle til å ligge på under bleieskift
- Våtservietter
- Ekstra skift til Oliver
- Helsekort
- Barnemat og skje (mest fordi vi skal ut og reise til Narvik i kveld. Vanligvis har vi med oss en pose riskaker)
- Tutekopp med vann
- Leppepomade, lipgloss, skinnhansker, notatbok + til meg selv

Hva har dere i stellevesken?

Stikkord:

Oliver har også fått strikket puff

Publisert: 13.03.2011 @ 15:11 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 9

Oliver er så glad i de strikkede puffene jeg har laget, så det skulle vel bare mangle at han fikk en egen.

Den er strikket av restegarn av traphilo-garnet jeg kjøpte, et gammelt laken og det grå er faktisk en av toppene jeg brukte da jeg gikk gravid med Oliver - noe jeg synes var litt koselig.

Oliver sin puff er fylt med isoporkuler fra den gamle sakkosekken min. Skikkelig redesign og gjenbruk denne puffen :)

Skilpadde-ryggsekk

Publisert: 08.03.2011 @ 15:32 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 14

Har dere sett så søt ryggsekk?


Litt vanskelig å få et bra bilde når Oliver ikke står i ro ett sekund

Her har Oliver plass til matpakke og vannflasken sin. Jeg bestilte den på ebay like før jeg fikk vite at støtten fra Lånekassen ble kuttet med 3000 i måneden, så selv om jeg kun betalte 177 kroner for den inkludert frakt (i forhold til 300 kroner i Norge) svei det litt i lommeboken.

Snøkaos = den ultimate barnevogntesten

Publisert: 11.02.2011 @ 13:32 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 12

I går var det jo snøkaos i Oslo. T-banen stod stille og laget forsinkelser til langt på kveld. Bussene satt fast på holdeplassene og det var et herk å gå seg en kort tur til butikken. Det er så rart at det kommer like brått på Oslo hver gang det snør ordentlig.

Jeg har funnet ut at snøkaos er den ultimate barnevogntesten. For i går lærte vi at det snør også i Oslo selv om vi liker å tro at vi bor i en snøfri storby. Det sies på så mange barnevogn-forum at vogner med små hjul passer fint om du bor midt i byen, men jeg må innrømme at jeg var ikke misunnelige på de som hadde vogner med små hjul i går.


Dette er lav snø i går. Kunne ikke ta bilde i høy snø, for da brukte jeg alle kreftene mine på å dytte vognen.

En dame på bussen hadde en av disse trendvognene og de to små hjulene var innpakket i snø, sånn at hun måtte dra den etter seg på de store hjulene. Det så ut som det funket fint på flat mark, men sånn som jeg sleit i oppoverbakker ville jeg ikke byttet.

Det er sykt hvor mange kommentarer jeg har fått både i går og i dag fra folk som sier "Oi, det så tungt ut med barnevogn i denne snøen!". (Og de har helt rett. Hehe. Men Gud jeg er glad for at vognen har store hjul!) 

Når jeg stod og ventet nesten en time på bussen i snøen var det godt jeg hadde det nye regntrekket, som forøvrig også fikk testet seg. Jeg har hørt at noen slike gjennomsiktige trekk kan sprekke i snø, men vårt holdt godt. (Jeg fant ikke noe regntrekk til Baby Trend joggevogn her i Norge, så bestilte dette trekket og håpet bare at det passet - noe det heldigvis gjorde).


Jeg fikk til og med plass til vognposen inni!

I dag er det litt bedre, men fy som det blåser. All snøen som la seg i går blåser jo opp igjen i dag. Så jeg tror vi blir inne om det ikke roer seg. Nå har vi kjøpt inn mat som holder til i morgen kveld, så vi kan bare sette oss under pleddet og bli der, hehe.

Noen andre som har testet vognen sin i "snøkaos" denne vinteren?

Vi tester: 8 vogner på 9 måneder

Publisert: 01.02.2011 @ 14:51 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 11

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om vognene jeg har hatt, og det er jo klart jeg kan. Vi har jo hatt en god del, og så sent som i går kveld tok jeg meg selv i å surfe på finn.no etter en Bugaboo Cameleon (nei, jeg skal ikke kjøpe enda en, jeg bare så en dame med en slik med vinterhjul på butikken og synes den var fin).

De kommer i den rekkefølgen vi kjøpte/fikk de i. Vi har hittil hatt 8 vogner, 7 forskjellige.

 

1. Babytravel Grizzly

Ett ord: TUNG. Det hjelper ikke hvor fint det er med vendbart håndtak eller at det er en kombivogn, det er ikke verdt det. Denne er fin om du skal ta av hjulene og bruke den som seng. Eventuelt en god sovevogn i barnehagen, for da slipper du å slite med den. Jeg fikk penger til vognen av mine foreldre og angrer fortsatt på at jeg skulle være så beskjeden og kjøpe denne vognen til 3500 kr istedenfor å bruke 1500 kroner mer på en Emmaljunga City Cross som jeg kunne hatt fortsatt den dag i dag.


2. Simo kombi m/alu understell

Vi kjøpte Simo-vognen brukt på finn, og den var en DRØM å trille i forhold til Grizzlyen. Jeg elsker den klassiske kalesjen på Simo-vognene, og det var flott med hardbag som lett kunne taes ut om Oliver sovnet i vognen. Simo selger ikke (så vidt jeg har forstått) disse lette understellene lenger, og Simo-vognene er nå tyngre. Noe jeg synes er trist, for de er virkelig pene og se på.

Vognen vi kjøpte var imidlertid knirkete og gammel, så vi satset den på gameshowet "Oppgrader" på TV2 og vant ny vogn.


3. Mountain Buggy Urban Jungle


Dette er vognen vi vant på Oppgrader, og en av mine tre favoritter. Hadde vi ikke trengt penger til en ny midlertidig ovn etter vi tapte komfyren vår på det samme programmet hadde vi nok hatt denne enda. Har faktisk ingen ting å utsette på denne, utenom at den har ganske stiv pris og at én av knappene på vår var løs (men det tror jeg den nye eieren fikk fikset på garantien).


4. Emmaljunga Duo m/alu understell

Dette er vognen vi har hos mormor (min mamma), og jeg er frelst. Har flere ganger vurdert å overbevise mamma om å la meg få ta den med til Oslo siden Oliver enda, ved en alder av 9 måneder, passer i vognbaggen sammen med vognpose (!). Man kan også sette opp ryggen i vognbaggen når babyen blir gammel nok slik at de kan se litt mer.

Om det ikke har kommet noe revolusjonerende på vognmarkedet innen nestemann (Simo tilbake med lettere understell?) tror jeg vi kjøper en slik. Det skal sies at dette er versjonen med aluminiums-understell så den er veldig lett og fin å trille. Vet ikke om jeg hadde likt den så godt om det var en av de tyngre versjonene.


5. Reisetrille fra Carrefour i Spania

Helt kurrant reisetrille for nesten halvparten av prisen av tilsvarende triller i Norge. Ingen planer om å kjøpe noen ny reisetrille med det første.


6. og 7. Teutonia Mistral 05 og 08-modell


05-modellen

Dette skulle vel egentlig være en midlertidig vogn fordi vi solgte Mountain Buggy'en, men det er en av de to vognene vi har nå. Det er supre vogner og jeg ble så fornøyd med den første vi kjøpte at jeg likesågodt kjøpte en til å ha hos morfar (min pappa). Det er litt tungvint å ta med seg vogn hver gang vi skal på besøk til Narvik de neste 2-3 årene, så jeg fant ut at en slik passet fint å ha der.

Grunnen til at Mistral-vognene er blant favorittene er at de ser ut til å holde seg godt, de er lette og fine og de blir veldig små når man klapper de sammen slik at de passer i de fleste biler (selv vår gamle kjempelille bil). De har vendbart håndtak som er flott i overgangsperioden fra vognbag til sportsdel og er alt i alt en god vogn så langt jeg har erfart.


8. Babytrend joggevogn

Joggevognen fra Babytrend er veldig lik Instep sin joggevogn, KS Nobilis joggevogn og er som en billigversjon av Mountain Buggy Urban Jungle. Den kostet meg i underkant av 1200 kroner inkludert frakt, og vi bruker den som hverdagsvogn nå. Den har svingbart forhjul, og det meste som sportsdelen til Urban Jungle har, utenom justerbart håndtak og mulighet til hardbag. Grunnen til at jeg bruker den som hverdagsvogn og ikke Teutonia Mistral, er fordi den er litt smalere, og kommer seg derfor gjennom dørene på skolen min enklere. Den er imidlertid stødig og fin selv om den er smal.

Hvis man ikke tar av hjulene når man slår den sammen tar den litt stor plass i bilen i høyden, pluss at vognposen berører gulvet i bagasjerommet om du ikke tar den ut - noe som er uheldig fordi det gjerne blir vått av snøen samme årstid som man bruker vognpose, og å ta inn og ut en vognpose ikke er bare-bare.

 

Har noen av leserne mine erfaringer med noen av disse?

Jeg vet at Mari har en ny Simo og Camilla har City Cross som jeg skulle ønske jeg kjøpte, er dere fornøyde?

Hvilken vogn har du? Hvor mange har du hatt, og er du fornøyd?

Triks den NYE vognen vår kan

Publisert: 09.01.2011 @ 15:49 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 20

Ja, du leste riktig, jeg har kjøpt meg enda en vogn. Denne gangen for resten av julegavepengene (jeg er uhelbredelig). Dette blir den ÅTTENDE vognen Oliver har hatt og han har ikke blitt 9 måneder en gang. Jeg lurer imidlertid på om dette blir den siste.

Vel, uansett. Jeg savnet Mountain Buggy'en vår så mye (vi solgte den for å få litt ekstra penger til ovn) at jeg kjøpte en Babytrend joggevogn. Babytrend er en av USAs største produsenter av barnevogner og du finner vognene billig på Ebay (Barnevogner er tollfritt, husk bare å påberegne mva på 25%).

Her er ihvertfall herligheten:


Et bord i vognen? Det var da som bare...

Den har flere triks på lur:

- svingbart forhjul
- kopp-/flaskeholder til både barn og voksne (pluss et hemmelig rom til de voksne)

Hemmelig rom

- mulighet for å åpne kalesjen slik at man har oversikt over barnet når man triller

Mamma ser deg!

- og siden den er amerikansk er den selsagt tapetsert med advarsler for å unngå søksmål (ikke slå sammen vognen med barnet i? Hmm. Det hadde jeg aldri gjettet)

- den har egentlig det meste en Mountain Buggy Urban Jungle har (utenom ekstra solskjerm inni kalesjen, det hadde vært fint å ha)

Ooog, har jeg nevnt at den koster en åttendedel av det en Urban Jungle koster? Oh yes!

"Ny" vogn: Teutonia Mistral

Publisert: 04.11.2010 @ 18:44 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 14

Nå har vi vært og kjøpt en brukt Teutonia vogn og hittil er jeg storfornøyd. Den passet til og med i bagasjen på vår lille Lada. Det kan jeg fortelle dere at er en sensasjon i seg selv.

Vognen fikk være med på test-tur i butikken og slik ser den ut:

Det er jo genialt med finn.no! Nå fikk vi en vogn som kostet 6000 kroner for 4 år siden for bare 1500 kroner. Man må jo bare elske det.

Så nå har vi en fin-fin vogn som skal brukes på besøk hos morfar i Narvik til Oliver begynner i barnehagen.

Har noen erfaring med Tautonia Mistral vognene?

Vi har fått oss ny vogn! Mountain Buggy Urban Jungle

Publisert: 20.08.2010 @ 09:25 Kategori: Olivers utstyr Kommentarer: 2Jeg er frelst! Det er en Mountain Buggy Urban Jungle med hardbag.

Skal skrive et lite innlegg under "vi tester" om hvordan den er når jeg får brukt den litt mer.

 

Lagt til: Har skrevet et innlegg med våre erfaringer med vognen, samt bilder av vognen som sportsdel her: http://juliecv.blogg.no/1287389358_jeg_trodde_jeg_trengt.html 

 

Stikkord: