Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Kategori: Slik bor vi

Slik bor vi: Stue

Publisert: 20.01.2017 @ 19:45 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 2

Det har jo skjedd mye siden sist jeg blogget. Vi har blant annet kjøpt oss bolig i Bærum og jeg har begynt i ny jobb som jeg stortrives i. Så jeg tenkte å gi et lite innblikk i hvordan vi bor nå. Det er ikke så stort; like over 60 kvadratmeter, men sånn blir det gjerne når førstepri under boligjakten er å bo i Oslo/Bærum der vi har jobb og omgangskrets. Vi trives like vel veldig godt her med vår lille hageflekk og en ganske ny leilighet der vi ikke trenger å gjøre noen oppussing. 

Her er noen bilder av stuen vår: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Veldig mange beklager jo rotet når de viser de strøkne hjemmene sine. Jeg beklager imidlertid at det er så ryddig. Vi bor jo ikke egentlig slik. Siden vi ikke har vaskerom er det ofte klesvask i stua, og leker fra Oliver ligger jo gjerne fint dandert på gulvet. Putene i sofaen er sjeldent "fluffet" opp, og ligger vanligvis som noen deformerte plastelinaklumper i sofaen. Skal jeg være helt ærlig har det inntil nylig alltid vært glass eller en tallerken eller to på det lille bordet også - jeg har skyldt på at vi ikke har hatt oppvaskmaskin, men vet ikke om jeg vil innrømme den hele og fulle sannheten for verken meg selv eller dere som lesere. Jeg var uansett så sleip at jeg tok bilde rett før vi skulle få besøk - og siden man ofte rydder unna litt når man får besøk, så ser det altså (i mine øyne i hvert fall) ganske ryddig ut her. (Men lev gjerne i illusjonen om at jeg alltid har det relativt ryddig her - det går fint for meg. Og vi har blitt flinkere til å holde glass og tallerkner borte fra stua etter vi fikk oppvaskmaskin. Så det er jo noe). 

Slik er utsikten min fra sofaen:  

 

#mamma #interiør 

Slik bor vi: Oliver har fått eget rom

Publisert: 08.02.2014 @ 15:53 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 9

For en uke siden flyttet vi til Bærum, ikke langt unna der jeg bodde med min mamma og pappa da jeg var på Olivers alder. Oliver har i den nye leiligheten fått sitt eget rom, noe som alle som har snakket med han på telefon har fått høre gjentatte ganger. Her om dagen fant vi en vokseseng på Finn.no Gis Bort, og rommet hans begynner å ta form. Slik ser det ut nå: Trancherbordet er fra IKEA og stolen er fra HAY. Sengen er en eldre IKEA-seng. Vi har også en bokstavplakat som skal opp på veggen, men vi har ikke kommet helt dit enda. Det ser litt sterilt ut foreløpig, men vi regner med å sette inn litt lekeoppbevaring til høyre for stolen/nattbordet hans, og lekene kommer nok fort nok utover gulvet igjen. 

Hva synes dere? 

 

 

#barnerom #mammablogg #interiør #mamma #IKEA #HAY

Endelig spisebord

Publisert: 01.04.2012 @ 20:51 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 3

Etter at vi solgte det alt for store spisebordet vårt har vi bare spist på salongbordet. Nå har vi endelig fått somlet oss til å kjøpe et ordentlig bord slik at vi kan spise middag som en familie uten å ødelegge ryggen. Hehe.

 

Jeg har ingen "FØR"-bilde, men slik ble det:

 

 

Slik bor vi: Hele stuen vår

Publisert: 02.12.2011 @ 17:39 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 1

Jeg har tidligere vist stuen vår stykkevis og delt, men slik ser altså hele stuen ut:

Ikke rotete - "hjemmekoselig". Hehe.

 

Hjemme hos oss: Soverommet og kles"skapet" mitt

Publisert: 27.10.2011 @ 12:12 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 6

For en stund siden la jeg inn litt bilder fra leiligheten vår etter spørsmål fra lesere. Jeg glemte å legge inn bilde av soverommet og etter en påminnelse har jeg nå somlet meg til å ta bilder. Siden vi har valgt å bosette oss på Oslo vest her Roar har alle vennene sine og bestemor og bestefar bor like ved har vi ikke råd til eget soverom til Oliver, så han deler rom med oss. Vi vurderer å flytte over grensen til Bærum for å få eget soverom til Oliver, men enda går det bra å dele.

Mamma og pappas seng.

Olivers hjørne. Vi har tatt av den ene siden fordi Oliver ikke likte sprinkelsengen da han var yngre, men nå som han bare klatrer ut har vi satt den åpne siden inn mot veggen til vi er klar for å snu den igjen.

Klesskapet mitt. Dette er klærne jeg bruker til daglig. Vinter- og sommerklær ligger i skapet bak sammen med sengetøy og Roars klær. Oliver har et klesskap i stuen av praktiske årsaker (det er ganske kaldt på soverommet vårt, så det er bedre å skifte fra pysj til dagklær ute i stuen).

Rotehjørnet vårt. Sjekk kassetv'en min. Kjære gamle kassetv'en min med VHS-spiller innebygd.

Noen interiørblogger er jeg jo ikke, men jeg har redd opp sengen helt selv og lagt på et pledd i enden. Flink hva? Hehe.

 

For å se resten av leiligheten kan du trykke her.

 

Slik bor vi: resten av stuen vår

Publisert: 31.03.2011 @ 21:48 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 1

Siden vi hadde to TV-bord da jeg la ut bilde av stuen vår droppet jeg TV-delen. Nå har vi fått byttet over det meste utenom DVDene som er dandert på høytalerene.


Phineas og Ferb på TVSlik bor vi: Badet - Den nakne (rotete) sannhet

Publisert: 30.03.2011 @ 09:23 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 8

Jeg fikk jo spørsmål om å vise litt av leiligheten vår, og jeg tar som sagt rom for rom. Forrige rom var stuen.

Denne ukens rom er badet.

Noe å si til mitt forsvar: Badet er ikke ryddet. Og det er en flekk på dusjkabinettet som jeg så da jeg tok bildene. Men jeg vasket tøy - noe man ofte gjør, så jeg så ingen grunn til å gjemme det. Og jeg liker å ha sminke og hår-greier lett tilgjengelig, derav rotet rundt vasken. Flekken er smoothie som jeg kan blogge grunnen til senere, hehe.

   

    < klesvask
^(Roars svar på å skifte dorull, hehe)

Håndkleet på det tredje bildet hang faktisk pent brettet, så jeg hang det sånn det bruker å henge. Hehe.Slik bor vi: Stue

Publisert: 26.03.2011 @ 14:52 Kategori: Slik bor vi Kommentarer: 11

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilder av leiligheten vår, så jeg tenkte å ta rom for rom. Først ut er stuen (nå er jeg ingen interiørblogger, så det ser vel ut som hvilken som helst stue. Leker og alt).  

Litt detaljbilder:


Og til slutt et bilde før jeg ryddet og "pyntet", sånn at folk som har vært her før kjenner seg igjen ;) hehe:
Edit: Litt av TV-kroken er her: http://juliecv.blogg.no/1287228423_om__gjre_det_beste_ut.html, resten må jeg legge ut når Roar har fått flyttet alt inn i den nye TV-benken vi fant på "Gis bort" på finn.no.

hits