Nye mammanegler

Jeg har spart lenge for å ha råd til å fikse neglene mine før barnedåpen og på fredag fikk jeg fikset de.

Kate er den faste negldesigneren og jeg valgte dekkende rosa med hvit tupp. Siden det er en spesiell anledning valgte jeg også noen "diamanter" på ringefingeren. Jeg hadde bare penger til to diamanter (en på hver hånd), men fikk fire ekstra av Kate siden det var dåp. (Takk ♥)

Fakturabetaling er farlige greier når man trenger babyklær og dørmatte

Nå er jeg så lei av at vi drar med oss inn sand fra gangen til stuen når vi har vært på badet (for en forferdelig planløsning å måtte gå gjennom yttergangen) så nå har jeg klippet opp et teppe vi hadde liggende for å få det til å passe i gangen og bestilt dørmatte fra Ellos. Oliver trenger enkle hvite bodyer også, og når jeg fant en tre-pk for 79,90 kjøpte jeg likesågodt med to. Siden vi ikke har penger akkurat nå valgte jeg fakturabetaling. Det som er skummelt med det er at da ble det plutselig så lett å raske med seg noen billige gardiner. "Fordi de bare kostet 75 kr per lengde" liksom.

Så da får vi håpe at jeg ikke angrer når fakturaen kommer.

Her finner du ulltøy på nett


(Foto: nettbutikkene) Trykk for å få bildet større.

Lurer du på hvor du får tak i ullklær til barn på nettet? Her har jeg satt sammen en liten guide med nettbutikker som alle selger ullklær til barn på nettet. 

Sparkjøp.no

Mye ulike rimelige ullplagg. Både eget merke (Tom og Trine) og andre merker (Janus). Har også ullpledd og ammeinnlegg i ull. 

Lekmer.no

Lekmer har blant annet Name It, Janus og Joha. De har også andre ullting som pledd, vognposer, tøfler o.l. 

Miinto.no

Har et stort utvalg merker som Lillelam, Troll, Joha, Janus, Name It, Safa og Ugly Childrens Clothing fra butikker rundt om i Norge. Her er det så mye å velge mellom at det kan være greit å sortere på merker. 

Jobbogfritid.no

Vekslende utvalg. 

Flust.no 

Merker som Devold og Vossatassar.

Nostebarn.no

Egne klær. Veldig mye fint, men relativt dyrt. 

Nameit.com

Ikke alltid like flinke til å legge ut ullplagg og blir fort utsolgt. Du kan ha bedre flaks med å finne ull fra Name it på miinto.no eller Lekmer.no (se ovenfor).

Barnashus.no 

Flere kjente merker som Reflex, Janus o.l. 

Barnehuset.no

Bleieboden.no

Kidsandcare.no 

 

Det er hovedsakelig en guide til ulldresser, men har etterhvert lagt til nettbutikker med ulltøy generelt. Satt og lette i en hel dag for å lage innlegget på babyoutfitbloggen, og hadde bare 50 lesere den dagen, så kanskje det kommer mer til nytte for noen her.

Men en ting jeg lurer på. Finnes det ikke bra ulltøy på H&M, Lindex og liknende? For jeg har enda ikke sett noe annet enn en traust ullbody på Hennes.

Har noen flere tips til meg?:) 

Gammel ny vogn

Her om dagen solgte jeg Babytravel-vognen vår og kjøpte denne Emmaljunga-vognen:

Det er en fire år gammel emmaljunga duo. Den ser veldig solbleket ut på bildene, men er ikke så ille.

Vognen skal brukes som ekstravogn hos mommo. Den virket veldig lett og fin, pluss at man kan sette opp bunnen i vognbaggen sånn at Oliver kan sitte litt opp og se.

Har noen erfaringer med disse vognene?