Organisering av oppbevaring på badet: Før og etter

Jeg har lenge følt at jeg ikke har hatt en god løsning på oppbevaringen på det store badet vårt. Akkurat nå har vi stelleplassen der, og for å slippe og løpe mellom badet og guttenes soverom har vi en del klær og skift der. Her er før-bildet på slik det har sett ut (mer eller mindre) frem til nå:

rotete badeoppbevaring

Not my proudest moment… Det ér en kurv nederst der, jeg lover

 

Oppbevaring på badet og stelleplassen har jeg alltid synes har vært litt vrient, helt siden stelleplassen da Oliver var liten, men også med stelleplass på et ganske lite bad i gamleleiligheten.

Med det romslige budsjettet “så lite som mulig” dro jeg på IKEA for å se etter smarte løsninger. Dette ble resultatet:

bad organisert

Det lekreste hadde nok vært å ha like beholdere/esker langs hele, på alle hyllene, men siden jeg prøvde å holde budsjettet nede, ble dette noen av løsningene (og sluttsummen endte på ca kr 400):

– Magasinholdere til organisering av vaskemidler/småartikler

Magasinholderne er lett å dra ut for å få tak i vaskemidler og annet, og hullet foran gjør at man kan se hva som er inni uten at det ser rotete ut. Fordi de er så høye dekker de selv de høye flaskene.

 

– BESTÅ filtkurv til klær

Jeg så på ulike kurver som kunne passe, men siden BESTÅ-kurven var såpass dyp fikk jeg utnyttet plassen bakover også:

 

– Flaskehylle som håndklehylle

Og til slutt blant mine odde idéer, så ønsket jeg meg en mini-bokhylle til håndklærne. Dette fant jeg ikke, men jeg fant denne vinstativet i samme trefarge som magasinholderne. Den fikk duge til de håndklærne vi bruker på stelleplassen:

brettede håndklær på vinstativ

 

Sluttresultatet fra en annen vinkel:

Før og etter:

 

Jeg synes fortsatt det ser litt rotete ut med så mange ulike kurver og løsninger, og nå som jeg ser hvor godt den BESTÅ-kurven passet inn tror jeg kanskje at jeg tar en handletur og unner meg en 3-4 slike til som jeg kan ha på hyllene over også.

Hva mener du? Bytte ut alt med like BESTÅ-kurver? 

 

Edit 16.11.19:

Vi hadde interiørarkitekt inne i forbindelse med flytting, og hun sa at BESTÅ-kurver over hele var penest, så da måtte vi til pers og kjøpe flere kurver: