“Hemmeligheten” min

Beklager at jeg har drøyet det så lenge med å fortelle det, men jeg har ikke hatt datamaskin.

Jeg har to “hemmeligheter” som jeg har ventet med å fortelle.

1. Jeg har sagt opp jobben min hos IKEA og begynt å studere webmarkedsføring. Det er et kjempespennende studie og jeg har allerede fått god tilbakemelding på min første innlevering. Jeg har jo allerede tenkt mye på internettmarkedsføring på grunn av bloggen og nettbutikken, så å få litt faglig bakgrunn blir kjempemoro! Om jeg begynner i noen ny jobb får dere vite den dagen jeg har hatt min første arbeidsdag der 😉

2. Vi har funnet dato for bryllupet. Jeg har egentlig funnet dato for lenge siden, men har ventet litt på lokalet og kirken. Vielsen blir i en nydelig kirke vest i Oslo, som for privatlivet vil bli holdt hemmelig på bloggen til vi har giftet oss. Lokalet, eller mangel på info om lokalet, skal jeg røpe i et eget innlegg, hihi.

 

Så beklager til de som trodde jeg var gravid. Det får eventuelt vente til etter bryllupet, som forøvrig ble den 22. juni 2013.

 

Så nå kommer det nok en haug med bryllupsplanlegging på bloggen snart kjenner jeg meg selv. Med et trangt budsjett må jeg finne smarte løsninger som ikke koster skjorta. Gledegruer meg!

 

 

Julestrømpetradisjon

Jeg elsker tradisjonen med å stå opp grytidlig på julaften og se hva nissen har lagt i strømpen iløpet av natten. Her i huset er det den eneste dagen i året det er lov å ta med dynen ut i stuen, så sitter vi hele gjengen og ser på julespesialer på TV og blar gjennom juleheftene.

God jul fra oss!

På låven sitter… Oliver?

På juleavslutningen i barnehagen til Oliver var det Oliver som fikk være julenissen under “på låven sitter nissen”.

Her hjemme skjer det masse, og jeg har en hel liste med bilder som jeg vil blogge, men datamaskinen min har tatt kvelden. Heldigvis sikkerhetskopierer jeg innholdet hver måned – NÆÆÆÆT. En ting jeg derimot har gjort er å ta vare på alle minnekort med bilder av Oliver og kjøpt nye istedenfor å slette bildene og bruke minnekortene på nytt, så alt er i hvert fall ikke tapt.

Siste luke i adventkalenderen på bloggen

Siste luke i adventkalenderen har jeg mest lyst til å beholde selv. Denne lukens premie er ca 3 meter at IKEAs metervare MARGARETA med trykk:

Metervaren kan henges opp og brukes på samme måte som kontrasttapet, eller man kan bruke det som vanlig metervare. Jeg ønsker meg et par meter selv til å ha hengende i gangen.

For å delta er det samme regler som sist:
– 1 lodd for kommentar
– 1 lodd for å dele på Facebook/egen blogg

2 lodd totalt.

Vinneren blir trukket i romjulen. Husk e-post slik at jeg får kontaktet deg om du vinner.

Lykke til!

Juletreet i boks

Nå har vi handlet oss vårt aller første ordentlige juletre. Tidligere har vi jo feiret andre steder enn hjemme, så da har vi bare hatt et lite juletre i potte. Det var stas når hele vår lille familie dro ut for å kjøpe stort tre.

Vi har vanligvis tradisjon med å pynte treet lille julaften i min familie, men det spørs om jeg klarer å vente til da.

Når pynter dere treet?

P.s. Angående hemmeligheten, så kan jeg røpe at jeg ikke er gravid, og at det er noen som har gjettet riktig. Hihi.

Jeg ønsker meg en…

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har fått det for meg at jeg trenger en KNAPPA taklampe. Jeg har sett den så mange ganger før, men det er ikke før nå at jeg har funnet ut at jeg bare må ha en slik.

For 198 kr er den jo nærmest essensen av IKEA med prisgunstig design for alle.

Jeg må jo også i samme slengen skaffe meg en slik stue slik at det matcher:

Kanskje jeg kjøper meg en KNAPPA i julegave til meg selv i første omgang…

Julegavetips/ønskeliste til gutt 2-6 år

Jeg lovte å si ifra om jeg fant en ny nettbutikk med ullklær til barn på nett som ikke var utplukket i størrelser, og jeg har nå funnet en til. “Problemet” er at det ikke bare er en nettbutikk med ullklær, men så mye annet jeg har lyst til å kjøpe. Nettsiden er Miinto.no og er vel strengt talt en samling forskjellige butikker på samme nettsted. Heldigvis har de forskjellige butikkene barneklær i helt min gate, og årets julegavetips til gutter på 2-6 år ble plutselig en ønskeliste til Oliver.

Foret barnehagestøvel fra Bisgaard, kr 899, nå kr 629,-

Lue i ull med refleks fra Morild, kr 299

Tøff trebil fra VILAC, kr 295

Baggy ullbukse fra FUB, kr 459

Spiseplate fra Silly U, kr 99

Brunstripete ullvotter fra FUB, kr 249

 

Jeg kjenner lommeboken brenner allerede.

 

 

Snøk(a)os i Oslo

Som halvt nordlending tar jeg det med en klype salt når Oslo-folk snakker om snø. Hvert år er det “snøkaos” i Oslo og alt av t-baner og busser stopper opp og det er nesten ikke en levende sjel ute. Jeg hadde egentlig tenkt meg på Sandvika en tur, men Roar fikk snakket meg ut av det. Kanskje greit siden det ikke var brøytet når jeg hadde tenkt meg ut (jeg er jo tross alt bare halvt nordlending). Vi fikk uansett litt ut av dagen og dro i akebakken.

 

 

Jeg har forøvrig en hemmelighet som jeg ivrer etter å fortelle dere, men får ikke gjort det før i neste uke. Er det noen som tør å gjette? (De som vet svaret må vente med å skrive det til mandag ettermiddag).