Vi tester: Smoothie bowl fra Fjordland

SAMSUNG CSC

I samarbeid med Buzzador får vi stadig vekk prøve nye produkter helt gratis. Denne gangen har vi fått hjem noen Smoothie Bowls fra Fjordland som jeg tenkte å teste. 

Først og fremst var jeg litt bekymret: Smoothie bowl – er ikke det bare fruktpuré? Her i huset går det med mye fruktpuré om dagen. Til babyene altså. Vi elsker smoothie her i huset, men tykk smoothie hørtes skummelt ut som de babypureene jeg stadig har i håret og på klærne. Smoothie Bowls er jo likevel unektelig trendy, så det ligger kanskje noe i det? 

Jeg og Oliver tok i hvert fall utfordringen, og testet Fjordland sine “Litt Mat Smoothie Bowl”. 

Dette fulgte med: 

SAMSUNG CSC

Skje, smoothie og granola-mix. 

 

SAMSUNG CSC

Oliver var ikke 100% sikker på granolaen som fulgte med – så han tok kun en liten klype. 

Førsteinntrykk: Sur! Men god! 

Det første vi la merke til var at smoothie-bollen var ganske syrlig. Dette var imidlertid bra, for det skilte allerede i starten fra babypuréene som er ganske kjedelige og monotone. Smootie Bowl’en smakte også betydelig friskere enn mange av babyproduktene. 

SAMSUNG CSC

Smoothie eller mellommåltid? 

Her hjemme elsker vi smoothie – både den vi lager selv her hjemme, men jeg må innrømme at det også blir lagt igjen noen slanter hos Smoothie Exchange. 

På jobben, ca rundt 14-knekken, spiser jeg gjerne yoghurt/kvarg, frukt eller nøtter på jobb (eller alle sammen hvis jeg er skikkelig fysen). 

Disse smoothie-skålene føler jeg er ca midt i mellom der. Uten granolaen er de mest som en tykk smoothie som kanskje ikke metter så mye – men med granolaen blir de som et lite mellommåltid. 

Hvis du lurer på når du i all verden skulle spise en smoothie bowl tenker jeg at det må være når man er litt sulten, men også litt tørst, samtidig som det hadde smakt digg med litt syrlig frukt. For smoothie-skålene smaker faktisk overraskende friske. Om det er syren som gjør det, eller det at vi forventet en tam fruktpuré vet jeg ikke – men alt i alt likte vi de ganske godt. 

BgtrKKlFxkb

 

 

Kommer jeg til å kjøpe meg Smoothie Bowl selv ved en senere anledning? Jepp. Kommer jeg til å spise den på vei fra butikken? Kanskje er vi ikke frelste – men jeg kommer definitivt til å ha en i kjøleskapet på jobb. Den erstatter nok ikke frukt, nøtter eller annet klokken 1400 på kontoret, eller havrefras når Oliver kommer hjem fra skolen – men blir definitivt et godt supplement og variasjon. 

 

P.s. Innlegget er ikke merket som sponset fordi vi ikke har fått smoothie-skålene mot at det skrives om på bloggen. Jeg har selv valgt å teste og skrive erfaringer, for så å legge ut her. Produkter fra Buzzador har vi fått i en årrekke uten at bloggen har vært grunnlag for å få produkter. 

#mamma #test #smoothie #buzzador

Nytt møte med snøen

Vi prøvde jo å leke litt i snøen for noen uker siden, uten stort hell. Så nå som det har vært så fint vær tenkte jeg at vi kunne prøve igjen. 

Det ble mest utforsking fra terrassen, og mest moro tror jeg det var at broren var så påkledd, for de skulle stadig vekk pille på luene til hverandre. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

De fikk også teste å sitte litt i snøen, men det var ikke like moro som å utforske selv: 

SAMSUNG CSC

 

#baby #tvillinger #mamma #foreldre 

Lese bok sammen

Tvillingene ser ut til å sette mer pris på hverandre om dagen. Hvis en av de våkner er den andre fort bortpå og plukker på den andre for å se om han også våkner. De virker også oppriktig glade når de finner ut at tvillingbroren er med i vognen, eller også har havnet i mamma og pappas seng i løpet av morgenen. 

Her om dagen fant jeg dem slik: 

SAMSUNG CSC

De er også stadig vekk på eventyr og rampestreker sammen. Samtidig som jeg skriver dette blogginnlegget har de kommet seg ut i yttergangen og driver og ommøblerer noen sko. 

 

#tvillinger #baby #mamma #foreldre

Guttene 10 måneder gamle

Guttene nærmer seg faretruende ett år, og i dag fikk vi vite at de får barnehageplass til høsten. Hjelp! 

Så store er de nå: 

 

Birk 

SAMSUNG CSC

 

Konstantin 

SAMSUNG CSC

 

De er såpass aktive nå, at jeg bare måtte avvente bildet sammen – jeg får de rett og slett ikke til å ligge stille nok begge to. Det var så vidt jeg fikk tatt bilde én og én. Jeg får prøve igjen i helgen når jeg har storebror og far til å hjelpe. 

 

Se resten av måned for måned-bildene her

#mamma #baby #barn #tvillinger #10måneder

Dagens morsomste baby-leke…

Vi har en kjempekasse med leketøy til guttene, både arvet og nytt, men dette – dét er verdens morsomste leke om dagen: 

SAMSUNG CSC

Støvsugeren! 

Hver gang den er ute skal den klatres på, trykkes på og skyves rundt. Herre min hatt, hvorfor lager de ikke mer leketøy til barn som er helt svarte med knapper på? Det er jo verdens morsomste ting! 

SAMSUNG CSC

 

#baby #tvillinger #barn #mamma #støvsuger #babyleker

En liten turner

På de siste ukene har det skjedd mye. Konstantin har begynt å krabbe (etter at han begynte å gå langs møblene – for en skrue!), Birk trekker seg opp og står inntil møbler, og de siste dagene har han begynt å henge slik på lekekassen: 

For en snål liten blidfis! 

 

#mamma #baby #barn #foreldre