Smarte (og fine) luer med refleks

Må bare vise dere disse smarte luene jeg kom over her om dagen:


(Bilder: Morild Norway)

 

Det er luer med refleks strikket inn i luen. Genialt spør du meg. Lue må man jo ha, så da har man alltid med seg refleks. De finnes i både barne- og voksenstørrelser. Disse skulle jeg hatt da jeg var i tidlig tenårene og synes refleksvest var noe av det teiteste man kunne ha på seg.

Luene er norskdesignet og kommer fra Morild Norway. Du finner dem her.

På tross av at de var litt dyre har jeg lagret de i “ønsker meg”-mappen i favoritter-feltet, for de er jo fortsatt like aktuelle til neste vinter.

 

 

Latsabben min 

598574-1-1330261796500.jpg

Jeg tror Oliver har blitt vant til at de plukker han opp hvis han faller i barnehagen, for de gangene han faller når han går med meg og jeg ikke plukker han opp, ligger han bare der.

 

 

P.s. Bildet er tatt inne på en innkjørsel uten biler på og jeg står i veien for biler som kan kjøre inn. Kjente jeg ble litt uvel av å se på et bilde av en unge som lå der det var masse bilspor.

 

 

Besøk av “onkel” Snorre

Denne uken har Snorre, min fetter, vært på besøk. De første to-tre minuttene var Oliver litt skeptisk, men etter at han forstod hvor moro det er å ha nordlenninger på besøk hadde de det kjempemoro. Han fikk til og med en Tøfferud-bok av Snorre som han sikkert har lest en million ganger allerede.