Skohylletips for små sko

Jeg husker ikke hvor jeg fant dette tipset, men da jeg leste det hadde vi faktisk en av disse DVD-hyllene fra Ikea til overs etter at vi hadde ryddet bort deler av Roars DVD-samling og vi har hatt denne stående i gangen siden da:

Akkurat passe bred for et par barnesko eller mine smaleste heels. 189 kr er jo ikke så alt for mye å bruke på skohylle heller om man ikke har den stående.

 

Noen andre som bruker Benno-hyllen sin til andre ting enn DVD’er?Oliver har begynt å interessere seg for TV’en

Oliver har aldri interessert seg noe serlig for TV’en. Han har så vidt tålmodighet til å se introen på Timmy Tid før han løper videre og ikke gidder å bry seg mer. Først nå i det siste har han begynt å legge seg på elgen sin og se noen minutter av barne-TV. Ikke hele. Ikke en gang en hel miniserie, men lenge nok til at han faktisk legger seg ned for å følge med.

Altså jeg klager ikke, han blir nok tidsnok sittende foran TV’en til alle døgnets tider. Hehe. Jeg vet ikke når det er vanlig å begynne og bry seg om TV’en jeg?

 

Fleecebukse gone knebukser

Denne buksen fant vi på salg på Lindex når Oliver var bare noen måneder gammel og vi har spart den til nå. Den er en god erstatning som lag nr to istedenfor ullfleece, det eneste problemet er at den kryper oppover leggene til Oliver sånn at den blir en knebukse.

 

Hjemme hos oss: Soverommet og kles”skapet” mitt

For en stund siden la jeg inn litt bilder fra leiligheten vår etter spørsmål fra lesere. Jeg glemte å legge inn bilde av soverommet og etter en påminnelse har jeg nå somlet meg til å ta bilder. Siden vi har valgt å bosette oss på Oslo vest her Roar har alle vennene sine og bestemor og bestefar bor like ved har vi ikke råd til eget soverom til Oliver, så han deler rom med oss. Vi vurderer å flytte over grensen til Bærum for å få eget soverom til Oliver, men enda går det bra å dele.

Mamma og pappas seng.

Olivers hjørne. Vi har tatt av den ene siden fordi Oliver ikke likte sprinkelsengen da han var yngre, men nå som han bare klatrer ut har vi satt den åpne siden inn mot veggen til vi er klar for å snu den igjen.

Klesskapet mitt. Dette er klærne jeg bruker til daglig. Vinter- og sommerklær ligger i skapet bak sammen med sengetøy og Roars klær. Oliver har et klesskap i stuen av praktiske årsaker (det er ganske kaldt på soverommet vårt, så det er bedre å skifte fra pysj til dagklær ute i stuen).

Rotehjørnet vårt. Sjekk kassetv’en min. Kjære gamle kassetv’en min med VHS-spiller innebygd.

Noen interiørblogger er jeg jo ikke, men jeg har redd opp sengen helt selv og lagt på et pledd i enden. Flink hva? Hehe.

 

For å se resten av leiligheten kan du trykke her.