Fylte jordbær (mini-ostekaker)

Helt siden jeg så slike på Pinterest.com har jeg hatt lyst til å lage de selv. De amerikanske versjonene som virrer rundt på nettet er laget kun med kremost og melis, men jeg laget mine litt anderledes for å likne vanlig ostekake. Dette var det jeg brukte til fyllet:

– 2/3 av en Philadelphia-boks
– 1 ss lettrømme
– 2 ss melis
– 1 ss vaniljesukker
– et par dråper sitron (dette kan man eventuelt sløyfe ettersom rømmen gir den litt syrlighet)

Alle ingrediensene piskes sammen til en tykk krem (det tok maksimum ett minutt).

Først hullet jeg jordbærene med den geniale jordbærhulleren fra Chef’n som jeg har kjøpt på Enklere Liv:

Deretter fylte jeg dem med ostekremen:

Så knuste jeg 3 stykk Digestive-kjeks og strødde over jordbærene. Ferdig!

 

Miniostekakene er også Oliver-godkjente:

 

 

Pimpe jente-sneakersene

 

Jeg elsker denne måten å “pimpe” jentesko på. De blir med ett en million ganger søtere med silkebånd som skolisser. Billig er det også. En rull med liknende silkebånd koster ikke mer enn 19-29 kroner på Kremmerhuset (jeg fikk faktisk med meg en rull for bare 10 kr på sommersalget så kanskje pimper jeg mine egne sko).

 

Bestilt meg bikini

Jeg har gått og angret som en hund på at jeg ikke kjøpte en bikini jeg fant på Nelly for noen uker siden. Den var søt, billig og GUL. Og den ble selvfølgelig utsolgt før jeg fikk tak i den. Jeg var faktisk innom tanken på å prøve og kjøpe den av fremmede som hadde den på seg på stranden i sommer. “ÅH, JEG ELSKER DEN BIKINIEN! DU FÅR 500 KRONER OM JEG FÅR KJØPE DEN AV DEG!”. Obsessed? Kanskje litt.

Jeg slo i hvert fall fra meg tanken i fare for å bli misforstått om jeg prøvde å kjøpe bikinier av kroppen på jenter på stranden (jada, jeg hører hvor galt det høres ut nå), og slo meg til ro med at jeg ikke kom til å kjøpe meg noen ny bikini i år heller.

Helt til…

Jeg fant den igjen på Nelly i går! Gosh, oh gosh. Og slik ser den ut:

Komplett bikini kr 269,- (thaaat’s right)

 

Jeg kan ikke love at den ikke allerede er utsolgt når jeg skriver dette, men om det er noen andre som likte den også finnes den her.

 

 

Fin eller hva?Vinn eksklusiv lekematte

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNEREN ER KONTAKTET

Denne gangen har jeg fått muligheten til å dele ut en kjempefin gave til en heldig leser. Nemlig en Dwinguler lekematte (verdi kr 1599-1899) fra Lekematter.no.

Lekematten er også super for litt eldre barn til å turne og stupe kråke på, samt å øve på bokstaver/tall så denne kan man bruke lenge etter fødselen.

 

Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å gå inn på Lekematter.no og velge deg den lekematten du ønsker deg mest og skrive dette i kommentarfeltet. Husk å legge igjen mail i mail-feltet slik at jeg får kontaktet deg om du vinner.

 

Vinneren trekkes om en uke. Lykke til alle sammen!