Vi tester: Gjenbrukbare smoothie-poser fra Smudis.no

For en stund tilbake fortalte jeg om noen gjenbrukbare smoothie-poser jeg hadde funnet fra en norsk leverandør. Nå har jeg jo lenge syntes at disse gjenbrukbare versjonene er en genial idé – like smart innpakning, bare mindre forsøpling – men TÅLER de egentlig å være med i barnehagen? Jeg har sett sekker fly veggimellom i garderoben, samt sekker brukt som sitteputer på tur – oppgaver selv en hard matboks sliter med å klare. Spørsmålet var om en smootie-pose som kan åpnes og lukkes faktisk holder ut lenge nok til at den kan drikkes, og ikke ender opp på innsiden av sekken? 

Etter å ha tatt en prat med Vegard – en av gründerne bak merket har jeg vært så heldig å få teste ut smoothie-posene deres, samt å gi et par til noen heldige lesere. Det Lene og Vegard imidlertid ikke visste, var at når jeg og Oliver tester produkter, så tester vi produkter. 

Se testen her (smoothie-posen er forøvrig lagt inni en brødpose i tilfelle smoothie-eksplosjon, men den er knytt slik at den ikke skal gi beskyttelse til smoothie-posen): 

 

Så svaret er: Ja. Den tåler å være med i barnehagen. Men, ja – det er fortsatt lov å ha den i en brødpose eller i matboksen bare sånn for å være helt sikker 😉 

Smoothie-posene er levert av Smudis.no

 

Legg igjen en kommentar for å være med i trekningen av en smoothie-pose 🙂 

 

#mamma #test #smoothie #barnehagen #konkurranse