Våtservietter i bomull (til kr 25!)

Endelig har jeg funnet våtservietter i bomull – til en billig penge!

våtserviett-pakke

 

Våtservietter ble av The Guardian kåret til årets “villain” (eller “superskurk” om du vil) for 2015. De hendige serviettene er gull å ha med seg for foreldre på farten eller til æsjebleier hjemme. Litt av utfordringen er at disse vaskeserviettene ofte er laget av polyester (plast); og selv om plast gjerne kan ha sin funksjon, er de fleste enige i at engangsartikler i plast kan være lurt å trappe ned på.

Derfor ble jeg overlykkelig da jeg fant disse våtserviettene i bomull på Normal på Sandvika. Det at de bare kostet rundt kr 25 for en pakke var også en bonus.

våtserviettpakke åpnet

våtserviettpakke med teksten "allergy certified, biodegradable, alcohol free"

 

Til “lette” bleieskift, og tørking av ansikt og hender vil vi fortsatt bruke våre elskede KRAMA-kluter fra IKEA, men nå kjennes det litt greiere å bruke engangs-servietter på æsjebleier i det minste.

Serviettene er merket med “Babylifeclinic”, men nettsidene deres lander på en svindel-side (hvis man ikke fornyer domenet sitt, kan hvem som helst kjøpe det, så her har noen sett sitt snitt til å stjele domenet), så jeg håper bare at det ikke er et restlager Normal har kjøpt opp, men at dette er faste produkter de vil ha inne.

Husk solkrem i påsken: mine solfavoritter fra Nivea

Reklame | Produkter sponset av Nivea

solkrem-flasker på en skinnfell i solen

I går fikk jeg en liten påske-overraskelse fra Nivea i posten med diverse solkremer til påskeferien. Her er noen av mine sol-favoritter blant Nivea sine solkremer:

1. Solkrem til ansiktet

Jeg har fet hud, og føler at vanlig solkrem blir alt for tung å bruke i ansiktet; Derfor sverger jeg til solkrem laget for huden i ansiktet. Om sommeren bruker jeg faktisk Nivea sin UV Face Shine Control som dagkrem.

Denne Anti-age/Anti-pigments er flott om man er gravid, ettersom man fortere får pigmentflekker under svangerskapet. Nå er ikke jeg gravid, men man får også lettere pigmentflekker med alderen eller om man har spesielt lys hud, så jeg kommer til å teste denne som dagkrem også i sommer.

 

2. Barnesolkrem også til voksne

Det høres kanskje rart ut, men jeg foretrekker faktisk barnesolkrem også til meg selv. Den er ofte mindre klissete for at sand ikke skal sette seg fast, den er vannfast, og jeg er så blek at jeg uansett må ha faktor 30 eller 50 som barnesolkremene kommer i.

Denne roll-on solkremen er en ny favoritt i år som får fast plass i vesken. Jeg er en “sucker” for enkle løsninger, og denne blir super å ha når man skal smøre seg på nytt i løpet av dagen.

 

Hvilke solprodukter klarer du deg ikke uten? 

Påskeegg for 2-åring

2-åringene i hus er litt for små for godteri, men ettersom storebror får påskeegg ville jeg gi et påskeegg til dem og. Dette ble innholdet:

For hva gir man egentlig i påskeegg til noen på to år? Jeg endte til slutt på en bamse fra Jellycat (guttene har allerede kaninen, ellers hadde jo en kanin vært perfekt til påsken), og Play-Doh. Da har de noe å kose med, samt å leke med i påsken.

Litt sammenklemt får de ligge inni her til påske:

 

Har du tips til innhold i påskeegg til 2-åringer?