Snart krabbing på gang

SAMSUNG CSC

Guttene har jo ålt seg en stund nå, og jeg finner de stadig på vei bort til routeren eller under bordet. I det siste har Konstantin imidlertid begynt å komme seg opp i krabbestilling. Koordinasjonen med å flytte armer og ben uten å falle fremover er ikke helt i boks enda, men det er spennende å se utviklingen selv om det fort blir noen “faceplants” i ny og ne. 

SAMSUNG CSC
 

 

#baby #mamma #foreldre #tvillinger

Biteleke: Alternativ til “tusenpupp” (ball med mange “fingre”/tutter)

Jeg har lenge lett etter en biteleke som Oliver hadde da han var liten; En ball i samme materiale som badeleker og babydukker, med masse små “tutter” eller “fingre”. Etter litt googling fant jeg ut at det ble kalt “tusenpupp” (haha, for et navn!), men det eneste stedet jeg fant det – Riktige Leker – var de utsolgt. På Sprell hadde de en pakke der det også var en slik biteleke formet som en ball med pigger, men der måtte man kjøpe hele settet for å få med den ene biteleken. Jeg kjøpte like vel denne som liknet litt

Her om dagen kom jeg plutselig over disse: 

SAMSUNG CSC

De er i samme materialet, og lukter litt baby slik som babydukker (hvis det gir noen mening?). Bitelekene fant jeg på lekebutikken på CC Vest og de kostet bare 40 kroner, så det synes jeg var en god deal! De er enkle å holde, og den ene av de har jo i det minste mange fingre. Guttene liker de i hvert fall veldig godt: 

BcUP0dSlg0C

 

Hadde du en “tusenpupp” da du var barn? 

#baby #biteleke #mamma #foreldre 

Barnas Fretex på Eger: Lekebutikken der barna donerer og bestemmer prisen

I dag gjorde jeg og Oliver noe morsomt: Vi dro på Barnas Fretex på Egertorget. Det er en opprinnelig tom butikk, der barn selv kan komme og donere leker de tror andre barn kan ha nytte av, og setter prisen de ønsker at leken skal koste. Den åpnet for donasjoner i dag, og allerede da vi var der i to-tiden var det en masse leker allerede. 

Han hadde med en pose med leker han hadde ryddet fra rommet sitt, samt selve kronen på verket: En kjempestor pandabamse. Her er en liten film av turen vår: 

Jeg har allerede funnet masse spennende jeg gjerne vil kjøpe der, men vi får se på lørdag om de fortsatt er der når vi kommer innom. Det som er litt spennende med denne og andre bruktbutikker er jo at det bare er én av hver ting. 


Søt liten bie fra Brio, som hadde passet godt sammen med hunden vi allerede har 

 


Sitteområde for slitne foreldre 

 


Masse morsomme bøker – her blir det nok et par kjøp! 

 

Prisene man kunne velge mellom var kr 25, 50, 75 og 100, så her kan man gjøre noen kupp om man ønsker å kjøpe brukte julegaver. Jeg spurte om Oliver synes det var greit med brukte leker i gave, og han nølte ikke et sekund på at brukte gaver var helt OK. 

Har du hørt om Barnas Fretex? Ville du gitt brukte gaver? 

 

#Fretex #Oslo #julegaver #foreldre #barn