Julegavetips til pappaer

Jeg bor med en sånn mann som aldri vet hva han ønsker seg til jul (utenom sesongkort til kommende Vålerenga-sesong), men som hver jul blir kjempeglad for gavene han får og tanken bak dem. Tidligere har det vært null stress å kjøpe julegave til han, men det er begrenset hvor mange år på rad jeg kan gi han 10 sorte sokkepar og basic t-shirts. Han er ikke av typen som bryr seg så veldig om myke gaver, selv om han er takknemlig for at han slipper å dra og handle klær selv.

En ting han imidlertid er veldig opptatt av er treningen hans. For de som så oss på Oppgrader på TV2, hørte dere nok Sigurd Sollien spøke mye om hvordan Roar skulle få i seg nok proteiner om vi mistet ovnen. Når man bor med en slik muskelbunt (jeg må jo få lov til å skryte litt av trofemannen min) blir det hakket enklere å kjøpe julegave, men gavene listet under passer nok til flere typer fedre.

Her er mine julegavetips til far:

Sony Experia Go, Vanntett mobiltelefon som tåler støt (til mannen som aldri har hatt en telefon som overlevde mer enn noen måneder og har klart å ødelegge to stykker ved å legge vekter på de)
2399,-

Hoover Robotstøvsuger RBC009, vi har faktisk denne robotstøvsugeren. Roar kaller den Geir og det er det nærmeste vi kommer et husdyr her hjemme.
2799,-

Tipakk HVITE sokker, fordi det som sagt er begrenset hvor mange par sorte sokker man kan gi.
99,-

Philips GoGear Dot, mini-mp3spiller som klipses på treningsskjorta og settes rett i datamaskinen.
229,-

Russel Hobbs Stavmikser 3 i 1, til proteinshakes, smoothies, <sett inn det som passer>
379,-

– I tillegg liker jeg å gi mine egne “gavekort” på massasje, kinodate, fri fra husarbeid-kvelder og liknende. Cheesy, og en gave som alltid slår tilbake når jeg minst venter det. Husk for all del å sette ett års gyldighet på kortet slik at du ikke må ta husarbeidet i flere måneder i strekk når han finner igjen brukte gavekort i flytteeskene.
Priceless,-

 

Alle bilder og priser fant jeg på Ellos.

 

Har du noen gode gavetips til pappaer?En nettbutikk som faktisk har ullplaggene inne

Jeg føler at hver gang jeg oppdager en ny nettbutikk med ullklær til barn er de konstant utsolgt. Nå som Oliver har sluttet med bleie og vinteren nærmer seg med stormskritt er jeg smådesperat etter å finne boxere i ull til Oliver. Bomull innerst når man skal sitte i våt snø er jo som å be om katastrofe. Til min glede fant jeg en nettbutikk som ikke bare hadde ullboxere helt nede i størrelse 2 år, pluss at de også hadde masse annet ulltøy, i de fleste størrelsene. Jeg har fortsatt ikke skjønt at ikke Nelly.com har mer ulltøy til barn når det de har er utplukket og utsolgt at det er mer frustrerende enn morsomt å shoppe.

Det ble ikke så mye i handlekurven denne gang, men siden ull koster sitt fikk det holde for nå. Butikken jeg snakker om er Boozt.com. Jeg er litt skuffet over reklamene til Boozt, for jeg hadde aldri gjettet at de hadde noe for oss der inne med de reklamefilmene (den med folk som er filmet ovenifra som hopper på en trampoline med et pappskilt med logo. Greit nok at det bygger merkekjennskap, men vi får jo ingen knagger å henge det på. Mote på nett. Javel? For 50-åringer? For barn? For de som skal på byen?). Uansett.

Det som er på vei til oss fra Boozt.com akkurat nå er dette:

Jeg bare elsker disse ulldraktene fra Joha. Tynne nok til at de ikke blir for varme med dyne på og med en genial fot som man kan brette over når man sover og brette tilbake når man skal løpe rundt på varmere gulv i stuen. Helt OK pris også, på 279 kroner.

Ullboxere ble også med:

De hadde flere i ull, men jeg valgte disse i ull og silke i håp om at de skal klø mindre.

 

Denne luen har Oliver hatt hvert år siden han fikk sin første av morfar som baby. Hva er det å ikke like med en lue som er lue og skjerf i ett, og som er i den herligste mykeste tykke ull? Ikke spør meg. 199 kroner og well worth it. Jeg liker best de med en liten topplue oppå, men jeg finner de ingen steder i Olivers størrelse lengre.

 

Er det noen andre enn meg som ikke hadde den fjerneste aning om at Boozt også hadde fornuftige barneklær i ull?

 

Halloween-pynt 1

Etter jeg hadde sendt ut skriftlige innbydelser til halloweenfesten var jeg nesten nødt til å gjøre festen gjennomført også, og satt meg i tenkeboksen for å finne rimelig, men kul halloweenpynt jeg kunne lage selv. Jeg er ganske fornøyd med denne løsningen jeg fant:

Glass: 19 kr, babydukke: 19 kr stk (fordelt på 2 glass), vann og litt konditorfarge.

Det friket folk akkurat nok ut til at det ble et samtaleemne, så det var moro. Ikke var det spesielt dyrt heller synes jeg, så jeg fikk laget noen glass og satt det rundt i leiligheten.

 

 

Ny prinsesse i familien

Vi har fått en ny prinsesse i familien. Ifølge ultralyden var det en gutt, så det var litt av en overraskelse når lille Mira gjorde sin antre.

…og til de som fikk kaffen sin i halsen nå og trodde jeg hadde holdt noe hemmelig de siste 9 månedene kan jeg fortelle at Oliver har fått en kusine, ikke en søster. Hihi.

 

En Lars Monsen blandt mødre

På samme måte som at jeg fikk lov til å bruke kniv da jeg var yngre synes jeg Oliver skal lære seg å bruke kniv. Selv om jeg kanskje ikke var fullt så ung som Oliver da jeg begynte å skjære med skarp kniv tror jeg at det er sunt å få prøve seg litt. Det blir ikke sløying av fisk eller spikking av trepiler helt enda, men Oliver var ganske stolt uansett da han fikk bruke en av de skarpe knivene:

Resultatet ble ikke halvgæærnt heller:

…og det var selvfølgelig mye mer stas å spise agurk som Oliver hadde hakket opp helt selv, enn agurk som mamma hadde hakket.