Potensiell permanent pause i bloggingen

Etter mye ettertanke har jeg valgt å ta en pause fra å blogge her på privatbloggen min. Jeg startet jo bloggen opprinnelig for pappa, farmor, bestemor og resten av slekten slik at de kunne følge med på graviditeten og Oliver; men jeg føler nå at Instagram og Facebook dekker dette ganske greit. Jeg er veldig takknemlig for alle leserne jeg har fått, og vil takke alle, både slekt, venner og andre blogglesere for at dere har lest bloggen og gitt tilbakemelding og kommentarer. På tiden jeg har hatt bloggen har jeg også lært masse om SEO, trafikkgenerering og sosiale medier, noe jeg nå jobber med til daglig for miinto.no og på min egen nettbutikk hyperallergisk.com

Følg oss gjerne videre på Instagram: http://instagram.com/juliechrv

Instagram-feed, @juliechrv:  

 

 

Vi tester Stena Line Barnas Båt “Sjørøvercruise”

For litt siden fikk vi noen gratisbiletter av min mamma til Stena Lines satsning i sommerferien: Barnas båt. Hun ga de egentlig til oss, men vi klarte å lure henne med på det, så sjørøverne Oliver, mommo og mamma dro på tur. Allerede før vi gikk på båten fikk vi besøk av noen av piratene som vi skulle se igjen senere i forestillingen, og helt fra avgang var programmet booket: 

Vel inne på båten tok det ikke lang tid før Oliver fant lekerommet som beleielig lå i enden av kafeen slik at barna kunne rase fra seg litt der mens de voksne spiste ferdig: 

Vi valgte imidlertid å legge oss like etter vi hadde tatt en runde på båten slik at vi skulle være friske og raske til dagen etterpå. Det var noe støy i gangene, men siden det er barnas båt var det ikke så mye fyll og fanteri som disse båtene kanskje har rykte på seg for å ha, men mest barn og et par fjortiser borti gangen som fniset som bare det. 

Lugaren vår: 

Dagen etter var det klart for eventyr: 

Hele dagen var tilrettelagt for barna, med fiskedam og sjørøveraktiviteter. Først dro vi på fiskedammen der Oliver fisket opp et tøft sverd og en kikkert: 

Deretter gikk vi på skattejakt etter gullmynter: 

Gullmyntene hadde bokstaver på seg som skulle bli et hemmelig ord som vi skulle huske til forestillingen senere: 

Deretter spiste vi litt på Á La Carte restauranten: 

Etter en tidlig middag fikk Oliver hilse på sin favoritt-pirat og barna fikk utdelt “tatoveringer” og signaturer ettersom de nå var ekte Zotpirater: 

 

Alt i alt var det en veldig fin tur, som vi godt kan tenke oss å dra på igjen. Siden jeg imidlertid er veldig glad i lister får dere noen pluss og minus ved turen: 

Minus: 
– Båten er jo sliten – det er det ingen vei utenom. Litt shabby lugarer og enkelte områder på båten kunne med fordel trengt litt ekstra omsorg. 
– Vi savnet et sted å bade for barna. Det var boblebad og spa til de voksne, men ikke noe barnevennlig alternativ. 

Pluss: 
– Veldig barnevennlig program fullt av aktiviteter
– Også voksenvennlig med egen spa-avdeling og voksenunderholdning på kvelden
– Lite bråk og fyll
– Fine show som både var moro for barn, samt enkelte vitser som de voksne humret godt av 
– God mat i restauranten 

 

Og et lite tips til slutt: LEGG DERE TIDLIG FØRTSE KVELDEN. Det var så mange sutrete barn dag nummer 2 som tydelig manglet søvn. Det kom til og med en dame opp til oss da vi var på dekk for å kjøpe vaffel, som påpekte at Oliver var den eneste blide ungen hun hadde sett hele morgenen. 

Dere kan lese mer om Barnas Båt her: http://www.stenaline.no/stenacruise/aktiviteter-for-barn (men ikke stol på den gamle anmeldelsen – lugarene er helt alminnelige, og pirateffektene må man betale for selv i motsetning til tidligere år fikk vi vite av en mor som hadde vært der foregående år og synes opplegget hadde tapt seg litt).  

Er det flere som har reist med Barnas Båt i sommer? 

 

#mamma #sjørøver #StenaLine