Uredd på bambi-safari

Dyrepark på sydentur er nesten en selvfølge med små barn. Vi var på Terra Natura med Oliver og han var i ekstase. Utover dagen ble han modigere og modigere, og når han så denne bambien (eller “mø” som Oliver kalte den) gikk han rett bort og klappet den.

…heldigvis hadde vi med mommo og gjengen, for med en mamma som har ornitofobi blir det ikke mange “papegøye på skulderen”-bilder. Oliver fikk allikevel være med inn i fugleverden, bare med undertegnede trygt plantet utenfor.

Kjempesmart stolforhøyer

Må vise dere denne stolforhøyeren som vi hadde med til Spania:

Den gjør at de små kan sitte på de vanlige stolene og fortsatt komme opp til bordet.

Smart for de som er store nok til å sitte selv, men er litt for lave til voksen-stoler.

Vi hadde vår med i kofferten på vei nedover til Spania og lot den stå i leiligheten der hele ferien, slik at Oliver hadde en egen stol. Den “klipses” enkelt av og på og sitter fast på stolen når man flytter den.

Smart hva?:)

 

Stolforhøyeren er fra Barnetoppen.no her og er på salg til kr 299 nå (førpris 399).

Ergobaby erfaring: Bæresele til større barn

Jeg fikk spørsmål om bæreselen vi har til Oliver, så tenkte jeg kunne skrive et eget innlegg om det. Bæreselen vi har er en Ergobaby Sport. 

 

Denne bæreselen er rett og slett genial. Vi bruker den fortsatt til Oliver som nå er 13 kg. Bæreselen har et hoftebelte som gjør at vekten fordeles mer på hoftene enn på skuldrene som med den orinale Babybjørn som vi hadde da Oliver var yngre. Vår modell som er den såkalte “sportsmodellen” har litt tykkere hoftebelte og mulighet for lengre skulderreimer, som gjør at den passer godt både til lille meg og store Roar. Den er også litt luftigere enn den orginale, som er godt om man skal bruke den på reise til sydligere strøk.

Vi kjøpte bæreselen på Barnashus til fullpris, men den er faktisk på salg akkurat nå på Lekmer.no her til kr 699 for de som er interesserte (det ser ut til at den sorte er utsolgt, men den røde er fortsatt tilgjengelig). 

Her er flere bilder av meg med Oliver i bæreselen:

Den finnes som sagt på Barnas Hus og her og pris er rundt kr 999-1299.