Nettbutikk med barneklær fra 70-tallet

Kom over denne nettbutikken med klær fra 70-tallet. Her snakker vi ikke 70-tallsinspirert, men faktiske klær fra et gammelt lager.  

Nettbutikken heter Bøtteknotten og de har så mye rart og fint. Klærne minner om de som dukkene på hytta hadde, noe som kanskje ikke er tilfeldig med foreldre og tanter/onkler født på 60-tallet.

 

Dette er ikke sponset omtale (selv om jeg ikke ville sagt nei takk til en bukse til Oliver derfra) og nettbutikken finner du her.

http://botteknotten.no/

 

Mini kaninlampe

I går var Oliver litt pjusk, så som trøst for at jeg dro han med på butikken fikk han denne kaninlampen som han forelsket seg i. Jeg prøvde å legge den i vesken, men han tviholdt på den.

På kvelden lyser den opp rommet når Oliver skal sove.

…og den skifter farge etterfulgt av et «ooh» fra Oliver.

Mer morsomt å holde kjøkkenet ryddig med pen oppbevaring

Jeg har lenge siklet på brødboksen fra Nigella Lawson, men da jeg fant en look-alike på Christiania Glasmagasin på salg for bare 315 kroner kjøpte jeg heller den:

Lokket i bambus kan brukes som skjærefjøl (den siden som er ned mot brødet) og selve boksen kan vaskes i oppvaskmaskinen.


Fra Stelton

Jeg har også forelsket meg i Delikatesseglassene fra Eva Solo til høyre på bildet. De er så enkle å åpne i forhold til andre glass, men de er fortsatt tette slik at frokostblandingen holder seg.

Når oppbevaringen ser slik ut er det ekstra motiverende å holde det ryddig på benken. Jeg får fylle opp hele kjøkkenet med pene løsninger, så kanskje jeg holder mer enn denne delen av benken ryddig, hehe.

 

 

Mammas mat smaker bedre

Noen som kjenner seg igjen? Man sitter og spiser middag, og selv om alle sitter og spiser det samme så er det alltid en liten en som mye heller vil ha mamma og pappa sin mat.

Mamma sin mat smaker jo tross alt mye bedre enn Oliver sin.

Jeg tenkte det kanskje var fordi det er enklere å lure seg unna blomkålpotetmosen på mammas tallerken, men uansett hva vi spiser så vil Oliver mye heller ha mamma sin mat.  

 

Har noen sett disse savnet-plakatene?

…og er det noen som vet hvem som står bak? Er det en.kampanje av noe slag?

 

Lagt til 1741: Nå har avisene plukket det opp og det er visst en reklamekampanje som bryter markedsføringloven noe grusomt på flere områder. Ikke er det avsender, ikke er det opplyst om at det er en reklameplakat og det er noen heftige etiske og moralske gråsoner her. De sier det er en reklame for å vise at en jobb hos dem er forenelig med familielivet. “Say WHAT now?”, ja det var jo tydelig. Jeg synes det var så grovt at jeg ikke en gang nevner navnet på firmaet og jeg håper de får en klekkelig bot og seriøse følger.

 

Smart (og pent) spiseunderlag til barn

Jeg skulle egentlig vente med å blogge det til man fikk tak i underlaget på flere Christiania Glasmagasin, men jeg synes den er så smart at jeg bare må skrive om den. Spisebrikken er kjøpt på Christiania Glasmagasin på Sandvika og ser slik ut:

Siden den er av silikon fungerer den også som anti-skli, og den er så pen at den kan ligge ute på bordet når man ikke spiser uten at det ser glorete ut. Den kommer i rosa, hvit og blå. Så for de som bor i nærheten av Sandvika anbefaler jeg turen innom og ta en titt.

 

Oppbevaring av bøker i trekasse fra Meny

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe en trekasse til Olivers bøker siden de til nå har ligget løst i lekekassen. Den billigste trekassen jeg har sett var på Askeladden bruktbutikk på Sandvika for 250 kroner, men da jeg så kassen under på Meny så jeg mitt snitt til å spare litt penger.

Kassen inneholder vanligvis blåbærdrikk fra saxhyttegubben.se (fun fact: Saxhyttegubben Blåbær var det alkoholfrie alternativet i fjorårets kongebryllupi Sverige). Det var egentlig 4-5 stykker igjen i esken, men hun snille som jobbet på Meny flyttet de over til neste kasse og ga meg denne helt gratis. Man må jo bare elske Meny og menneskene der.

Så nå har endelig bøkene en fast plass i stuen.