Gjør det selv: Bordpynt til bryllup/fest

Jeg må bare vise dere denne fine bordpynten farmor lærte å lage meg:


Det man trenger er:

– 2 ensfargede servietter
– saks

Først så bretter man ut serviettene en gang. Så klipper man bare av den delen der serviettene er brettet:

(Ta vare på en av strimlene du klipper av)

Så bretter man den slik:

Deretter presser man sammen midten og knyter den sammen med en av strimlene man klippet av tidligere:

Så sprer man den ut til en vifte:

Og da begynner pirkearbeidet – man må dele opp alle serviettlagene:

Så drar man de opp mot midten:

Her er en søt liten GIF for å vise prosessen:

how to make gifs

Tada! Hvem visste at to servietter kunne bli så fint?Taco til ettåringen

Oliver spiser for det meste det samme som meg og Roar, så lenge det ikke er for mye salt i. På den måten er det enklere å huske grønsaker og å spise sunt, for vi kan jo ikke servere søppelmat til arvingen vår. Vanligvis har ikke Oliver fått taco på grunn av både skjellene og at jeg ser for meg at det er en del salt i krydderblandingen. Denne gangen derimot fikk Oliver en egen posjon med taco.

Olivertaco:
– knuste tacoskjell
– litt tacokjøttdeig
– mais
– ost
– rømme

Det falt virkelig i smak og selv om tacoskjell er litt harde var det ikke noe problem (nå ble de vel litt bløte av rømmen, men).

Jeg vet ikke når det er vanlig å smake taco for første gang jeg? Eller hvor nøye man må være på å tilpasse maten når barnet er 15 måneder. 

Kate Middleton-inspirert kjole til bryllupsfesten?

Jeg har hørt om mange som bytter kjole til en enklere litt “mindre” kjole om man har bryllupsfest om kvelden for å slippe å ha på en stor og varm kjole. På Asos fant jeg en litt kortere versjon som minnet litt om Kate Middleton sin brudekjole:

Og her er orginalen:

Noen andre som ser likheten? Kunne du vurdert Asos-versjonen til bryllupsfesten?

 

P.s. Det er sikkert noen som kommer til å kommentere at det er sløsing av penger med to kjoler, men jeg har tross alt arvet brudekjolen min, så å vurdere og kjøpe en for noen hundrelapper til kvelden synes jeg ikke er verdens undergang. Synes vel egentlig ikke det er verdens undergang om folk som har brukt flere tusen på den ene brudekjolen kjøper en kjole nr. 2 heller, men det er jo min mening.Det burde hete Vanish Oxi Bullsh*t

Jeg er så lei av reklamer som ikke holder det de lover. Hvorfor blir det ikke rent en halvmeter foran der jeg sprayer Jif? Hvorfor blir ikke tennene mine krittvite av å pusse tennene? Og hvorfor i #¤%& ser Olivers body slik ut etter FIRE timer i bløtt med Vanish Oxi Ultra White??

Ønsker du deg et “FØR:”-bilde? Vel, det er ingen forskjell. Ingen verdens ting har skjedd. Jeg er ikke fornøyd…Endelig er det “in” å henge opp ting med teip

Ja, da er det teip som er den nye hit’en i interiørbloggeverdenen. Jeg er laaangt foran dere og har hengt opp ting med teip siden jeg var 14, til mine foreldre og malingen på veggen sin store fortvilelse, da fikk min første plakat av Orlando Bloom (*dåne*). Men nå er det altså IN.


“Ingen har noen gang ligget på dødsleiet og tenkt: – Jeg skulle gjort mer husarbeid mens barna var små”

 

Teipen, som ikke skal være skadelig for veggene får man på Ebay og norske Konfettishop.

Henger du opp ting på veggene med teip?Ett skritt nærmere barnehagestart

Til Olivers barnehagestart kjøpte jeg disse matboksene på Sparkjøp for bare 14 kr stk:

Da slipper vi å ha to separate matbokser til frukten og brødskivene. Og så billige de var! Kanskje ikke de mest spennende fargene og sånn, men det kan jeg jo se om jeg kan få fikset selv.

 

Edit: Direktelink til matboksene er her, og det er ikke et sponset innlegg.