Brudesko fra H&M?

Det kan virke som jeg er mer opptatt av skoene enn kjolen til bryllupet, men sannheten er at jeg allerede har funnet drømmekjolen, så jeg tenker ikke så mye på kjolen. Jeg har imidlertid enda ikke helt bestemt meg for hvilke sko jeg skal ha, så jeg klikket disse skoene hjem her om dagen:

Skoene er fra Hennes og Mauritz og kostet bare 129 kroner. Jeg synes ikke verken kjolen eller skoene trenger å være så dyre. Om det ikke blir disse skoene jeg har på meg hele bryllupsdagen, er det i hvert fall noen jeg kan bytte til om jeg blir sliten av høye heler.

 

Skoene får du tak i på H&M sine nettsider her.

Trassalderen er her

Oliver har begynt å trasse så fryktelig. Like før dette bildet ble tatt nektet han meg å trille vognen og hylte og skrek slik at alle så på. To sekunder etter bildet ble tatt fikk han et anfall igjen og skulle ikke trille vognen like vel.

Han vil ikke trille vognen.

Han vil ikke sitte i vognen.

Han vil ikke gå selv.

 

Åh, som jeg elsker trass.

 

Egen elektrisk tannbørste

I helgen er jeg og Oliver i Narvik og jeg klarte selvsagt å glemme igjen tannbørstene våre i Oslo. Når vi først måtte kjøpe nye tannbørster, fant jeg ut at jeg like så godt kunne kjøpe en egen elektrisk tannbørste til Oliver.

Det er bare ett problem…

… Oliver liker den så godt at han vil pusse tennene hele tiden. Hehe.