Pakke 2 fra NIVEA: Solkremer og fuktighet

Reklame | NIVEA

Siden sist jeg skrev om den første pakken fra NIVEA har jeg begynt å bruke Q10-produktene. Jeg er veldig spent på hvor huden “lander” når den har vent seg til de nye kremene, men jeg elsker allerede øyekremen (jeg sa at man ikke kan få nok av gode øyekremer). 

Nå i helgen har det faktisk vært så fint vær at vi fikk bruk for pakke nr 2 også. Dette inneholdt den: 

SAMSUNG CSC

Jeg var spesielt spent på disse: 

SAMSUNG CSC

Blandingshuden min er ikke så fan av solkrem, og jeg blir fort blank i ansiktet med vanlig solkrem. Jeg sverger derfor til solkremer som er laget spesielt for ansiktet. De kommer ofte med minimum solfaktor 30 også, som er viktig ettersom ansiktet ofte er det stedet (sammen med skuldrene) som blir mest eksponert for sol. 

Vi tok også med teltet ut til guttene, og latet som det var skikkelig sommer: 

BhmKim-BqRn

 

#mamma #solkrem #sponset #NIVEA 

Guttene 11 måneder

Nå har guttene blitt elleve måneder. Hvor ble månedene av? De første syv månedene føles bare som en utydelig grøt av lite søvn, for få armer og to babyer som gråt. Her hjemme feirer vi litt for fremtidige tvillingforeldre som nå får mer permisjon enn ved enkeltfødsel (visste du at tvillingforeldre tidligere kun fikk 5 uker ekstra, og mistet tre av dem fordi tvillinger alltid kommer minimum tre uker før tiden?).

Guttene leker stadig mer selvstendig, og de kan til og med bestikkes med en og annen skumpinne-snacks om vi trenger bare bittelitt mer tid på butikken eller annet. Personlighetene kommer også stadig mer frem. Konstantin er en sta og litt utålmodig type, som er veldig aktiv og veldig blid når han først er blid. Birk er hakket mer tålmodig, prater som en foss og smiler med hele ansiktet etter han har blitt varm i trøya. 

Og så store er de nå: 

Konstantin 

SAMSUNG CSC

 

Birk 

SAMSUNG CSC

 

Jeg klarer jo ikke lengre å få bilde av dem ved siden av hverandre uten at minst én snur seg rundt, men jeg fikk dette bildet av luringene sammen: 

SAMSUNG CSC

 

#tvillinger #baby #barn #mamma #foreldre 

Loppemarkedsesongen i gang: Loppefunn fra Sandvika loppemarked

Ah, herlig! April er her, og loppemarkedene er i gang igjen. I helgen var det to store loppemarkeder – både Smestad Skole og Sandvika Skole. Siden vi var opptatt hele lørdagen måtte vi velge én av dem til søndagen. Valget falt derfor på Sandvika Skole, bare en liten busstur unna. 

På bildet over ser du fangsten vår, og du må tro vi var heldige med prisene. Det var bare noen timer igjen av loppemarkedet når vi kom dit, og da blir prisene gjerne deretter slik at de ikke skal brenne inne med lopper. Dette var prisene (uten pruting!): 

– Bordstaffeli med ubrukt lerret 

– SingSang-kort “Mine første sangkort”

– Rytme-instrument i tre (usikker på hva et slikt heter?) 

– Design Letters kopp med “R” (til RRRoar så klart) 

– Kjempefin hjemmestrikket bestefarsgenser 

Jeg fikk helt sjokk da jeg fant denne genseren. Kjempepent strikket og myk ull. Så da får det bare være at det var størrelse ca 5-6 år – den kommer til nytte om noen år! Den blir vasket og lagt sammen med resten av genserne jeg har tatt vare på etter Oliver. Kanskje jeg til og med har lært meg å strikke gensere innen den tid og kan strikke en liknende? Hvem vet. Hvem vet…

Noen som vet hva instrumentet heter? Treramme med små “symbaler” av noe slag. 

NY-DE-LIG! Hjemmestrikket bestefartrøye. Grue-gleder meg til guttene er store nok til å bruke denne (gruer meg selvsagt fordi da har tiden gått aaaalt for fort, og gleder meg fordi da blir de bare sååå fine). 

SingSang-kortene er allerede et kjempe-kjøp. Her var det en hel masse glemte sanger som vi nå kan synge om igjen for tvillingene. 

Har du vært på loppemarked enda i år? 

Topp tips: Vanskelig å orientere seg på loppemarkeder? Min favoritt-side for å finne aktuelle loppemarkeder i Oslo og Bærum er www.loppemarked.info. Her kan man også finne lokale loppemarkeder som ønsker seg lopper i tilfelle man har ting å gi bort for å støtte et lokalt korps, skole eller liknende. 

 

#loppemarked #bruktfunn #gjenbruk #strikk #singsang #designletters

Med mamma på jobb

Forrige uke var permisjonen over, og siden resten av kontoret var på studietur tok jeg like gjerne med guttene på jobb ettersom de ikke kom til å forstyrre noen kolleger. 

Det begynte bra ved at de krabbet litt rundt og utforsket selv. 

Men etterhvert ble det litt kjedelig, og vi måtte ty til både å sitte på fanget, samt å få rote i mammas skuffer. 

De som følger meg på instagram har kanskje allerede sett denne filmen av rakkerungene: 

BhLr9odlDRg

Denne uken er jeg tilbake på kontoret uten babyer, men fordi vi ikke har barnehageplass må jeg ta ut delvis ferie. Hva gjør egentlig folk i perioden mellom permisjon og barnehageplass? 

 

#mamma #tvillinger #jobb #foreldre #baby #barn

Pakke fra NIVEA: Q10 Plus produkter

Reklame | NIVEA

SAMSUNG CSC

Her om dagen fikk jeg en hyggelig e-post om jeg ville teste noen produkter fra Nivea. Jeg har god erfaring med Nivea fra før, så det takket vi pent ja til. Nå har pakken kommet, og dette er noe av det jeg fikk: 

SAMSUNG CSC

Jeg har nemlig kjent at huden er på vei til å bli eldre, så jeg nevnte at kanskje Q10-produktene kunne være noe. Nå vet jeg ikke om jeg har troen på at en krem magisk skal fjerne begynnende rynker, men jeg tror at de tørre områdene i huden og den sarte huden rundt øynene har veldig godt at denne lille samlingen hudprodukter. 

De jeg gleder meg spesielt til å prøve er disse: 

SAMSUNG CSC

– Q10 Skin Sleep Cream

– Q10 Eye Treatment

Er det noe som appellerer til meg er det produkter som kan virke av seg selv mens jeg sover. Og gode øyekremer føler jeg man aldri får nok av. 

Har du testet Q10 produktene før? 

 

#sminke #sponset #skjønnhet #mamma #Nivea