Test: Wish.com babyting erfaringer

For litt siden bestemte jeg meg for å teste Wish for første gang. Jeg har flere ganger sett ting der som jeg gjerne skulle hatt, men har aldri bestilt. Da jeg først bestemte meg for å kjøpe fra Wish endte kurven fort på 150 dollar fordi “frakten” var så gruelig dyr. Frakten som sender betaler når pakken sendes fra utviklingsland er sterkt redusert på grunn av en nasjonal avtale som skal hjelpe utviklingsland å kunne selge til utlandet, så høye fraktpriser på det som Posten kaller “klump” (småpakker fra bl.a. Østen) er å regne som en del av produktprisen, og ikke alltid reell.

Jeg var tidligere stor fan av små-pakker fra bl.a. Kina, men har nesten sluttet å kjøpe slike, og valgte artikler med noe mer omhu når jeg først skulle teste Wish, slik at jeg ikke bare kjøpte fordi det var billig. Så det ble for det meste baby-ting:

 

Pappeske-hus: En tidsmaskin til barndommen

Man må jo bare elske hvor mye glede en pappeske kan gi barn!

Klipp noen hull i en stor eske og man har mange timer underholdning. Jeg er overbevist om at noen av mine første minner er fra oppgangen da vi bodde i Oslo, og jeg fikk bruke en kjempe-pappeske som hus.