Dagens outfit: Verden for sine føtter

Først og fremst: Tusen takk for alle som har tro på meg som kandidat for jobben på Sprell. Jeg blir så umåtelig glad av å høre (lese) det.

Nå som det er så deilig vær ute blir det litt flere outfit-bilder. I dag hadde Oliver på seg dette:


Body – Ellos (3 for 79,- her), Bukse – Sparkjøp (her), Ball – Lekmer (her)

Oliver har fått helt dilla på å spille ball i bakgården og Roar er minst like engasjert, hehe. 

Synes DU at jeg er rette kandidaten som Sprell sin nye nettansvarlig: Vinn leker for 10.000 kroner

Jeg har funnet en kjempejobb og gjør nå noe så uortodoks som å be dere, mine kjære blogglesere, om hjelp.

Stillingen er nettansvarlig for Sprell, og vil ha ansvar for nettbutikken, online markedsføring og sosiale medier. De har utlovet en finnerlønn på 10.000 kroner i leker (!) for den rette kandidaten.

Hvorfor jeg er den rette:

Jeg liker Sprell og måten de bruker sosiale medier aktivt for bedre kontakt med kundene

– Min erfaring med blogg, nettbutikk og facebook

– Jeg har relevant utdannelse i form av en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse

– Vi bor noen hundre meter unna kontorene til Sprell – der jeg ville hatt kontor 

– Stillingen innebærer å drive nettbutikken og velge ut varer – jeg har erfaring med butikkdrift og siden jeg har Oliver og et stort nettverk av mødre og mammablogger har jeg ekstra gode forutsetninger til å finne kule og spennende produkter

– Olivers faste kompanjong (den lille apen) er fra Sprell og jeg ELSKER de orginale jakttrofeene Sprell har 

Det siste punktet var kanskje ikke så relevant, men se da:

 

 

 

Så om dere synes jeg virker som en god kandidat, så kan dere gjøre som dere ser ovenfor:

Send en mail til [email protected] og tips om “Julie V, [email protected] “.

 

 

P.S. Om jeg får jobben trekker jeg noen til å få en strikket puff fra min nettbutikk (kanskje også uansett):Fotballfruenegler

Siden fotball-laget til Roar hadde seriestart i går fikk jeg fikset neglene mine til anledningen som den flotte fotballfruen jeg er. Haha. Neida, de som har god hukommelse husker sikkert at jeg vant et sett negler hos Kate som driver Strøget Negldesign, og hun hadde tid til meg allerede denne uken. Yey. Jeg bruker å ta forsterkning av egne negler siden det er litt mer forenelig med livet som småbarnsmor enn lange tipper.

 

Har du prøvd å støpe negler før? 

 

Pimp my stroller: Solskjerm fra ebay.com

Jeg satt og ante fred og ingen fare da jeg plutselig ble bombardert med skryt av solskjermen til Cecilie og fant ut at jeg ikke kunne være noe dårligere. Hehe.

Siden jeg er kjent for å få mye for pengene og finne billige løsninger (gjerrig?) gikk jeg imidlertid inn på Ebay for å prøve og finne noe liknende, og det gjorde jeg:

De billigste solskjermene jeg har funnet i Norge og i norske nettbutikker er vel 279 kroner pluss frakt. Solskjermen over, som har de samme finessene som bl.a Aussie-skjermene og andre populære solskjermer, kostet 157 kroner inkludert frakt (selve solskjermen kom på 89 kroner). Halv pris med andre ord – selv medregnet frakt.

Solskjermen er herfra som er en top rated selger på Ebay (som betyr at folk som har kjøpt derfra har gitt god tilbakemelding på kjøpet) og jeg kan også gå god for butikken. Før var jeg veldig skeptisk til å bestille fra ebay.com, men nå er det første stedet jeg sjekker om det er noe vi trenger. Det er så mye penger å spare – spesielt når man har barn som stadig trenger utstyr. Så lenge tingene man bestiller koster mindre enn 200 norske kroner (tollgrensen) er det akkurat som å bestille fra alle andre nettbutikker, bare at det kan ta litt lengre tid (jeg tror jeg venter i gjennomsnitt 1-2 uker på en vanlig USPS-pakke), men jeg synes det er verdt det med tanke på hva man sparer.


Den aller første hårklippen

I går var Roar hos frisøren og så spurte jeg hvor mye det ville koste å ta de lange fjonene bak ørene på Oliver, og da sa frisøren at det skulle vi få gratis. Så Olivers første hårklipp ble gjort hos frisør (det hadde jeg ikke trodd).

Han tok ikke noe av håret ellers på hodet. Det er jo ikke akkurat så mye hår ellers på hodet. Hehe. Jeg hadde ikke med noe pose til å ha hårlokken i (man må jo ha hårlokk til babyboken), så jeg gikk med det lille avklippede håret hans mellom peke- og tommelfingeren min hele veien hjem.

Har jeg fortalt at babyen min kan gå? (!)

Noen dager før Oliver fylte ett år tok han sine første skritt, men bare en tre-fire stykker mellom ting. Så, dagen etter bursdagen hans gikk han enda litt lengre og for fire dager siden gikk han ut på midten av gulvet, stod litt stille og fortsatte å gå. Nå går han som om han aldri skulle gjort annet (neida, men han har fått teken på det).