Vi har besøkt En Slags Butikk av Finn.no

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker finn.no, men når finn-avhengigheten min ble så omfattende at pappa sa at han bare var glad det ikke var narkotika fant jeg ut at det kanskje var på tide å slutte og kjøpe stoler. Nå, to år inn i Finn-rehab (som forøvrig har gått mye bedre etter vi kvittet oss med bilen som fraktet mange av stolene), har jeg kuttet ned til å kun bruke Finn.no når det er nødvendig. Heldigvis kan vi fortsatt nyte en pusevaffel på En Slags Butikk i Oslo sentrum uten at jeg faller tilbake. En slags butikk er en slags museums-interaktiv-duppeditt-samling med masse kule ting. Som en bildefremviser som man styrer i luften over en boks!

Utstillinger av kule møbler (inkludert stoler):

Samt en liten perle til alle som vokste opp på 80- og 90-tallet:

Oliver storkoste seg i hvert fall like mye som mamma, selv uten ny stol. Anbefales!

Tumletid i Oslo: bObles for større barn

Oliver er veldig glad i produktene fra danske bObles, og kunne sikkert blitt i lekerommet på Stena Line hele reisen og bygget, hoppet og herjet med bObles-klossene de hadde på båten. Forrige uke arrangerte bObles noe de kalte tumletid på Illums Bolighus, og da jeg spurte Oliver om han ville dra var han ikke treg med å svare ja. 

 

Det begynte med at vi kom til et telt med ulike bObles-produkter i. Deretter fikk vi en rask gjennomgang i hvordan de ulike produktene hjelper barnets utvikling i forskjellige aldre. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke egentlig har tenkt noe over at en så basic ting som å hoppe hjelper så mye på koordinasjon og kroppsbeherskelse. 

 

 

Etter litt frilek ble det laget en liten hinderløype som barna kunne prøve. Her leder Max fra bloggen nullfiresyvni an: 

Klossene/møblene/lekene fra bObles er på Illums Bolighus til 12. oktober, så om du bor i Oslo-området vil jeg absolutt anbefale å ta en tur og leke i leketeltet. Men hinderløypen må dere nok bygge selv 😉 

 

 

#mamma #Oslo #bObles

Smykker fra Hyperallergisk til 50% og muligheten til å vinne valgfritt smykke

På grunn av en ny karrieremulighet må jeg nå sette nettbutikken min på vent, og setter derfor ned alle varer til 50% (!). 

Hyperallergisk er nettbutikken min med allergivennlige og trendy smykker. Jeg er selv hyperallergisk mot nikkel og generelt metaller som ikke er gull/sølv (derav navnet) og har i tillegg til informasjon fra leverandørene testet de ulike smykkemodellene selv for å minimere sjansen for smykker som kan gi allergiske reaksjoner. Hyperallergisk tilbyr også flere smykker som ikke berører huden også, hvis man vil være helt sikker.

 

 

Siden jeg ikke har verdens største varelager er det litt førstemann til mølla. Vi er dessverre allerede utsolgt for spikerarmbåndet i sølv på bildet ovenfor, samt tannsmykket som sett på Kristina Bergsvik. Vi fikk imidlertid en ny levering av klo-ringen øverst til venstre (også sett på bloggen til Kristina) like før jeg avgjorde å avvikle butikken, så disse har vi fortsatt tilgjengelig. 

Se hele utvalget her: hyperallergisk.com

 

P.s. Jeg trekker en vinner av et valgfritt smykke blant de som deler innlegget på facebook eller tipser på egen blogg, så om du gjør dette legg gjerne igjen en kommentar med kontaktinfo og evt. link til innlegget.