Gjenbrukbar smoothie-pose

Jeg har tidligere tipset om smoothie-posene fra Cherub Baby, men siden det er litt risky å kjøpe ting som skal inn i barns munn/på barns hud fra utlandet tenkte jeg å tipse om en norsk bedrift som tilbyr slike smarte poser i et friskt design: Smudis.  

Selv elsker jeg ideen med gjenbrukbare poser eller “pouches” til smoothie, ettersom det fort blir dyrt med disse ferdig-posene fra Ellas Kitchen man får kjøpt i butikken. Med slike DIY-smoothier kan man jo også velge selv hva man skal ha i. Stefaren min bruker å lage de med frukt, grønsaker, nøtter og egg (haha, jeg fikk helt sjokk første gang han laget meg en smoothie med egg i, men jeg smakte det ikke, og man får i seg proteiner; så når norske egg har salmonella-garanti tenker jeg bare “hvorfor ikke?”). 

Prisene er også veldig overkommelige i forhold til konkurrentene (Yummi Pouches koster f.eks 199 for 4 stk om man vil ha de fargerike versjonene): 

 

Har du noen erfaringer med gjenbrukbare smoothie-poser? 

 

P.s. Innlegget er ikke sponset, men om jeg får tak i noen tenkte jeg å prøve og kjøre i gang en give-away om det er interessant. 

 

Les også: 
– Vi tester Smudis gjenbrukbare smoothieposer

Heldress/ onepiece til voksen for en rimelig penge

Inneholder annonselenker

Det er kanskje en merkelig ting å lete etter, men for tiden har jeg hatt så fryktelig lyst på en onepiece. En heldress uten strikk i livet som er stor og god og posete, og sånn at jeg slipper å grue meg til å gå bort fra pledd-fortet jeg lager meg i sofaen. Perfekt for de kveldene det er litt kjølig i rommet, men man ikke har lyst til å ha på seg dagsklær. Det er jo noen år siden onepiece-fadesen gikk over, men jeg har lett meg frem til noen steder man kan få tak i det fortsatt der det ikke koster skjorta: 

Ebay (her

På Ebay kan du finne det desidert billigste alternativet. Pass bare på at det kan være lang leveringstid og at det ikke alltid er like lett å finne info om størrelse og materialer. 

Jeg synes blant annet disse var kjempesøte, og jeg tror jeg kommer til å klikke meg hjem pandaen i julegave til meg selv: 

 

Ellos (her)

Hvis man ønsker noe med rask levering er Ellos et godt alternativ. Dressene koster rundt kr 299-399. Her er det også lettere å vite størrelsen man trenger, samt finne info om materialer. 

 

Jeg lander nok like vel på en av disse heldress-pysjene fra Ellos, som jeg fant her til de dagene jeg ikke vil gå rundt i et pandakostyme: 

 

Asos (her) 

Asos har også et utvalg kule heldresser, både med og uten ermer, inkludert onepiece til menn. Men husk på tollgrensen som ligger på kr 350. 

 

Kanskje jeg aller helst skulle hatt disse fra Coolstuff.no, hehe 😉 

 

 

Vet du om noen andre nettbutikker som selger heldresser til voksne? Jeg skulle gjerne hatt en heldress i ull. 

Forsinket fireårskontroll

I Oslo har de et ganske avslappet forhold til når barnet kommer inn til de ulike kontrollene, og Oliver har nesten alltid vært inne til kontroll etter han skulle. Da vi flyttet til Bærum fikk vi imidlertid ganske fort et brev der de ønsket oss velkommen til kommunen og ba oss si ifra så fort som mulig om han ikke hadde vært inne til fireårskontroll enda.

På kontrollen tok de godt vare på oss og testet Oliver i språk, syn og hørsel, samt en kort legeundersøkelse. Han fikk være pirat når de sjekket synet hans og skrev stolt ned både mamma, pappa og Oliver når han skulle tegne og skrive.

Alt var tipp topp, så hvis han ikke hører etter kan vi trøste oss med at det nok er litt selektiv hørsel med i bildet, og ikke selve hørselen det er noe galt med 😉