Dekor til babyshower gutt

Jeg var tidligere i en babyshower for en venninne som ventet en gutt, og tenkte jeg kunne dele noe av den fantastiske dekoren de som arrangerte det hadde fikset:

Kakebordet med blått tema på dekorasjonene ettersom hun ventet gutt.

Legg merke til at til og med godteriet var farge-koordinert i tråd med resten av dekoren!

“It’s a boy!”

Melon kuttet til formen av en vogn.

Gavebordet til den gravide.

Pom-poms i samme farge som resten av pynten.

 

 

 

 

6 ting å gjøre i Torrevieja med barn

Etter bare to dager på ferie i Torrevieja tok vi oss i å Google “ting å gjøre med barn i Torrevieja”, Alicante og stedene rundt. Selv om jeg har vært der mange ganger selv tidligere stod vi plutselig litt stille på idéer. Nå har vi vært i Torrevieja i over to uker, så tenkte å komme med en liten “guide” eller liste med ting å gjøre med barn. Vi reiste med små barn på 2 år, og storebror på 9 år.

1. Minigolf

Minigolf er en klassisk ferieaktivitet, og vi kan tipse om to minigolfbaner;

Mini Golf Las Salinas:

Dette er en god og innholdsrik minigolfbane, som også er moro også for de voksne. Ikke så langt unna sjøen om man vil kombinere det med en tur langs stranden.

Ozone mini golf:

Helt grei minigolfbane, men kan være grei å kombinere med neste punkt på listen:

2. Ozone Bowling- og spillhall

Ozone, like ved kjøpesenteret Las Habaneras, er en moderne, ren og godt vedlikeholdt bowling- og spillhall. Arkaden er en klar vinner for 9-åringen, men det finnes også enkelte spill som selv de minste kan like. Bowlingen har grinder og hjelpemidler, slik at også de minste kan være med å spille.

3. Moloen Dique de Levante

En fantastisk fin gåtur er å gå ut moloen i Torrevieja. Der er det benker for hvile underveis, og statuer (og iskrem-bod ved start for en is på veien, eller når man kommer tilbake). Her et bilde fra Torrevieja Turis på Instagram:

4. Parque de Las Naciones: Stor lekeplass med haner som går fritt

En artig, og litt annerledes aktivitet er den store lekeplassen i byen der det går haner og påfugler (!). Gøy for de små, og et ganske uvant syn for voksne og eldre barn også.

 

5. Terra Natura og Terra Mitica

Har man bil er det verdt å ta en tur til Terra Mitica og Terra Natura. Det er en stor fornøyelsespark med oltidstemaer, show i gatene, vannshow, karuseller, vannpark og zoo. Noe for enhver alder.

 

6. La Mata-stranden

Jeg er ikke så veldig fan av strendene nede i Torrevieja, så om man har mulighet ville jeg heller tatt turen til La Mata. Den er lang og fin, og har gangvei i tre langs hele, slik at man også kan ta en gå- eller trilletur om man vil.

 

Har du vært i Torrevieja? Har du tips til ting å gjøre med barn? 

Solkrem som dagkrem; rynkekremen som funker

Reklame | Nivea ambassadør-samarbeid

nivea solkrem ved bassengkanten

Jeg har siden jeg fant Nivea sin Shine Control solkrem for ansikt brukt den som dagkrem om sommeren. Dét er noe jeg aldri trodde jeg kom til å si om solkrem. Med blandingshud har solkrem ofte vært et nødvendig onde i ansiktet, som har ført med seg urenheter og fet hud.

Før vi dro sydover var jeg tom for den som etterlater huden matt, så jeg tok med den på bildet ovenfor istedenfor. Den funker også her som jeg ikke bruker sminke, og gir ikke en “klissete” følelse som mange andre solkremer gir. Den som etterlater huden matt er enda en favoritt til ansiktet.

Den eneste anti-rynkekremen som funker

Nivea har også en som er “Anti age and anti pigments”, og spør du en hudlege om hvilken anti-rynkekrem som er best, vil nok legen si akkurat solkrem.

Mye sminke og dagkremer har solfaktor i seg, men det anbefales å ha solkrem under også.

Bruker du solkrem i ansiktet? 

 

Første møte med isbilen

Her om dagen fikk guttene være med å kjøpe is fra isbilen for første gang, og gjett om det har satt spor. De kan jo ikke så lange setninger enda, men de forteller med iver om at vi først sa “stopp isbilen!”, at de så fikk velge seg is, og at de til slutt bar den hjem:

tvillinger på to år peker på isbilen fra siden

tvillinger på to år står bak isbilen og velger is

toåringene bærer isen hjem

toåringer spiser is

 

Historien kommer hver gang det er snakk om is om dagen, så det er absolutt noe vi må gjenta!