Smerter i korsryggen. Noen som vet hva det kan være?

I dag har jeg hatt så fryktelig vondt i korsryggen. Har aldri hatt noen plager med ryggsmerter før, annet enn når jeg har kynnere, og disse gir seg når kynnerene avtar.

Er det noen som vet hva det kan være? Kan det være holdningen min når jeg står og går? Leste et sted at man ikke bør ha så mye svai i ryggen, men jeg har alltid hatt det, også før jeg ble gravid. Kan det være bekkenløsning? Det er vanskelig å finne noe konkret svar på nettet.

Gave fra farmor og farfar (snart oldemor og oldefar)

Disse nydelige antrekkene fikk vi i posten i går 🙂 det er så ufattelig koselig å få ting til babyen ♥

Tusen takk farmor Astrid og farfar Pål.

Det er så rart å tenke på at mine unge spreke besteforeldre skal bli oldeforeldre – og at mamma og pappa og stefar skal bli besteforeldre. Jeg synes egentlig det er litt kos. Virker som det var i går jeg turnet med farfar i stua og bakte julebakst med farmor. Det virker jo ikke som de er en dag eldre enn da jeg var så liten, så Oliver er heldig synes jeg.

33 uker – 7 to go. Pluss ting om venner man gjerne skulle visst før man ble gravid

Denne uken gikk fort! Jeg bruker å si at de siste ukene går sååå sakte, men plutselig var det lørdag. Ukene går faktisk fortere når jeg for en gang skyld har dødtid, og ikke er på skole og jobb 12 timer om dagen. Og det var så utrolig herlig å gjøre andre ting! Skjemme meg litt bort på neglsalongen, være sosial på premierefest og ikke minst shopping, film og wii med Ida. Pluss at jeg hadde gravidkveld med Tine forrige lørdag.

For en gangs skyld har jeg hatt en uke der jeg ikke har følt meg helt alene. Tror jeg skal lage et eget innlegg om "Ting om venner jeg skulle ønske folk fortalte meg når jeg ble gravid". Som for eksempel at det bare er tull at man mister de fleste vennene sine når man blir mamma – man mister jo de fleste vennene sine allerede når man blir gravid.

Så selv om jeg har holdt bloggen hemmelig for vennene mine og de fleste på listen ikke leser det selv, vil jeg bare nevne de som gjør meg ekstra glad om dagen:
Ida (som selv om hun bærer på tre kleskurver med saker jeg har kjøpt, blir med på Lindex),
Tine (som selv om hun har avtale med samboeren samme dagen, tar seg tid til å komme og spille wii og snakke om baby- og gravidting med meg),
Gullik (som later som han oppriktig er interessert når jeg legger ut om bilseter for barn og babysenger),
Espen (som foreslår at vi tar en tur på Barnas Hus sammen på tirsdag eller torsdag sånn at jeg kan få ansattrabatten hans),
Kate (som kommer med råd og tips og jeg føler jeg kan snakke med alt mulig om når jeg fikser neglene),
alle blogglesere
som legger igjen kommentarer og svarer på mine kommentarer,
og sist men ikke minst
Silje og mamma som blir bekymret med en gang de ikke får tak i meg på et par timer.

P.s. Stakkars Christina fikk en bitter hormonmelding når avtalen vår ikke ble noe av på onsdag. Så nå må folk slutte å ditche meg sånn at jeg ikke blir et slemt hormontroll mot flere 😛

Amok på Søstrene Grenes

Etter å ha lest dette innlegget på bloggen til Mona måtte jeg bare innom Søstrene Grenes og kjøpe de samme kurvene til klesvasken. Det endte imidlertid med litt mer når jeg først var innom, og en Julie som fort ble 500 kroner fattigere.

Dette er det jeg fikk for litt i overkant av 500 kroner, og jeg er egentlig storfornøyd med fangsten:

– en liten koffert til Oliver (jeg hadde en sånn rød når jeg var liten ♥. Perfekt til lekene når man skal ut og reise fra stua til gangen)
– tre kurver til klesvasken
– et tredelt bilde på lerret
– veggklistremerker til babykroken
– sugerør (som jeg ikke er helt sikker på lengden, men man kan jo se hvor lange de er i forhold til ovnen)
– et dørslag
– en skjærefjøl i bambus (som jeg glemte å ta bilde av)

Venninnen min Ida (er så glad jeg har deg Ida – selv om du ikke har bloggadressen min og sikkert ikke ser dette) som jeg har kjent siden barneskolen møtte meg i sentrum og hjalp meg å bære med meg alt hjem. Og så måtte jeg selvfølgelig innom Lindex også, enda vi bar på hele fangsten min fra Søstrene Grenes. Hehe. Endte med at jeg kjøpte litt babyklær som vanlig også. Men det glemte jeg også å ta bilde av, så får legge det ut i morgen.

En 9-årings hverdag og tanker

Kusinen min, Nora, har begynt å blogge. Hun er 9 år, driver med magedans og ballett og skriver om familien og ting som interesserer henne. Hun har vært flink og skrevet mange innlegg siden hun fikk bloggen, og jeg håper hun fortsetter 🙂 det er så spennende å følge blogger som skriver hver dag.

Så om noen vil lese hvordan det er å være 9 år i dag, så er det bare å ta en titt på

http://nora2000.blogg.no/