Ekkel ammepupp

Da har jeg lest enda en diskusjonstråd om amming offentlig. Denne var på forsiden av VG-nett, og det var tydelig at det var mest menn på forumet da det var en slags kollektiv enighet om at pupp kun var for sex. Pupp brukt til amming var ekkelt.

Jeg skjønner imidlertid ikke hvorfor folk blir provosert av dette. Hadde naturen laget puppene for guttenes fornøyelse hadde det vel ikke kommet melk ut av dem? Det er jo melkekjertler og fett. Gutters instinkt forteller dem at de skal like store pupper fordi det betyr mer melk til avkommet deres.

Så folk som synes amming er ekkelt får rett og slett bare leve med det. Det er sånn naturen har fikset det.

For min del tror jeg at jeg kommer til å ha med et sjal og dekke litt til når jeg skal amme utenfor hjemmet, men dette er fordi jeg ikke vil at hele verden skal se puppene mine. Kommer fortsatt til å amme når babyen trenger. Lar ikke ungen gå sulten fordi noen rundt meg kan være redd for pupper og amming.

Langt på vei? Nei, si det.

Jeg er usikker på hva jeg skal svare når folk spør hvor langt jeg er på vei. Jeg er straks 24 uker på vei. Dette blir 6 måneder om man regner at fire uker er én måned. Men det er jo fortsatt nesten fire måneder igjen til termin. Hvis jeg sier 6 måneder sier folk "åh, er det bare tre måneder igjen?". Det er det jo ikke.

Hvordan sier man hvor langt man er på vei?

"Hvor langt er du på vei?"

– Det er fire måneder igjen

– Jeg har termin i april

– 5/6 måneder, litt ettersom

Mammabukser? Skeptisk.

Etter en skikkelig nedtur av et H&M-besøk på søken etter mammabukser ga jeg opp. Fire måneder til med joggebukse og jeanstights som hele tiden sklir ned var det jeg så for meg, og gikk for å få opp humøret ved å kjøpe noe babyklær.
 
Inn på Reflex i Narvik gikk turen og sakte men sikkert, blant smekker og ulltøy til babyer, ble humøret bedre.

Plutselig, mellom noen tripp-trapp-stoler fra Stokke (ja, takk mamma, jeg tar gjerne den dere har stående hos dere når babyen kommer) og helsetepper ser jeg mammaklær fra Mama-licious! Etter å ha vært litt skeptisk til klærne derfra etter å ha sett heller mislykkede bilder på nettsiden, ble jeg ikke overbevist før jeg fikk prøvd dem på. De var kjempedeilige! Og satt bra! Jeg er frelst.

Bestseller viser at de kan klær og mote enda en gang, og for 359 kroner føler jeg meg flott igjen.

Heldig gravid

Jeg tror jeg er ganske heldig gravid. Har ingen spesielle plager og blir ikke veldig fort sliten. Er litt ekstra trøtt om kvelden, men ikke noe plagsomt. Håret virker ikke noe dårligere og huden har foredret seg nå etter første trimester, så antar at hormonene roer seg litt.

Får litt vondt i føttene etter en lang dag på jobb da. Akkurat nå sitter jeg og får fotmassasje av Roar. Snill gutt <3

fotmassasjeartikkel

Ung mor i Oslo

Jeg kommer visst til å bli ganske alene som ung mor i Oslo. Det stod et sted at kvinner som får barn før fylte 25 i Oslo hører til sjeldenhetene. Jeg har sett et par episoder av unge mødre der en av mødrene følte seg litt ensom uten noen å trille med. Noe sier meg at jeg kommer til å trille byen rundt for å besøke mamma/bestemor, venninner og Roar på jobb. Jeg som blir så fort selskapssyk.

32quinnyfreestyle21180374719
Sånn vogn jeg ønsket meg før jeg fikk vite at tre hjul var veldig upraktisk om man ikke bor midt i sentrum.