Flinkere og flinkere til å stå

Oliver er så ivrig etter å stå for tiden. Han drar seg opp så godt han kan når han får tak i voksnes hender og gjør seg stiv som en stokk for å klare og bli vippet opp. Jeg skal snakke med helsesøster på halvtårskontrollen om jeg bør være forsiktig med å la han stå, men hun har tidligere sagt at mødre gjerne ser det på barnas kroppspråk om de er slitne eller ikke vil, så jeg stoler på morsinnstinket og følger godt med.


Bilde tatt i går. Litt bedre balanse enn tidligere

All shopping er gøy shopping

Nå har jeg bestilt noen julegaver på nettet og jeg gleder meg som en unge til at de kommer. Selv om de ikke er til meg. Hehe. Jeg har bestilt noe designer-greier til pappa (men du får ikke vite hvaaa) og lett febrilsk etter nettbutikker som sender det jeg har sett ut til mamma og André til Norge (den norske nettbutikken var utsolgt, men det er visst noe designergreier det også, så det burde være mulig å finne. Kjipt jeg ikke kan spørre om hjelp her inne på bloggen, hehe). Ellers er julegaven til broren min Aleksander i boks, og jeg har en grei tanke på hva svigersøster Veronica skal få. Fålglarna vet hva jeg skal kjøpe til søsteren min Silje, men jeg vil ikke kjøpe noe bare for å kjøpe noe. Vil vente til jeg finner noe som får meg til å tenke “SÅNN må Silje ha!”. Jeg har jo ikke akkurat dårlig tid. Besteforeldre/oldeforeldre vet jeg hva jeg sånn cirka hva jeg skal gi, men det får jeg tak i flere steder, så jeg stresser ikke.

(Om slekten som leser dette har ønskelister taes de gjerne imot).


“Fangsten” hittil med mine fine kongler i midten

Nordover i julen

Jeg er jo allerede i full gang med juleforberedelsene og førhjulsturen til Narvik er bestilt.

Så den 17. til 22. desember er jeg og Oliver i Narvik. Vi gleder oss masse og jeg har bestemt meg for å kjøpe en vogn vi kan ha med oppover slik at vi kan trille når vi er der.

Er det flere som skal reise i julen? 🙂 Har jeg noen lesere fra Narvik utenom familien min?

Vi har sett troll på date

I dag har mor og far vært på date og sett troll. Oliver var hjemme med bestemor. Det virket som om Oliver hadde storkoset seg, men han hadde vært litt surkete på slutten. Jeg hadde håper jeg skulle få lagt både han og meg tidlig, men han er hyper som få, så jeg lurer på om bestemor har lurt redbull i morsmelkserstatningen. Hehe.

 

Trolljegeren

Filmen mor og far så var Trolljegeren. Jeg gir den terningkast fire, men Roar sier fem minus.

Nå har Oliver surret seg inn i gardinene så jeg får komme til unnsetning.


Kaffe kanskje?

Liten plass lærer nøgen kvinne å ommøblere (eller hvordan var det den gikk?)

Siden vi nå plutselig har en barneseng i stua, må vi prøve å spare litt plass. Dette var utgangspunktet mitt:

Så, ett bordbein mindre ble det seendes slik ut:

Jeg synes nesten det ser ut som om det skal være sånn, jeg. Det var bare flaks de passet sammen. Puffen er en sittepuff som kan gjøres om til en ekstramadrass og bordet er Ikea Lack.

Nå? Får jeg noen kreativ-poeng? Hehe.

Middagstips-tips

Hehe. Jeg så reklame for Tine Kesam og gikk inn på tine.no for å finne oppskriften på reklamen. Da jeg kom inn på nettsiden fant jeg imidlertid noe kjempesmart. Det var en middagstips-generator:


http://tine.no/oppskrifter#diff=medium&category=659&worktime=50

Man skriver helt enkelt inn hvor mye tid man vil bruke, vanskelighetsgraden på retten og om det skal være forrett, middagsrett, dessert og så videre. I dag er dagens middagstips biff med potetform.

Smart, hva?

Hjelp! Hvordan gjøre noe som helst når barnet har begynt å krabbe?

Jeg har et lite dilemma. Før når jeg skulle ta en rask dusj eller gå på toalettet kunne jeg la Oliver ligge og leke på gulvet eller sitte i vippestolen sin den lille tiden det tok. Nå kan jeg ikke gå på kjøkkenet og hente meg et glass vann en gang uten at jeg finner han et helt annet sted enn der jeg la han.


Reserkryperen i farta

Altså, han krabber jo ikke, men han har virkelig fått fart på krypingen. Så jeg trenger sårt råd om hvordan jeg skal gjøre dette. Jeg kan jo ikke stå i dusjen med han på armen heller?