En ide til farsdag? “Til superpappa”

Nå er det jo over en måned til farsdag (andre søndag i november), men jeg har spart på denne ideen siden jeg fant den og nå klarer jeg ikke vente lenger med å dele den.

Her kan man samle alt av pappas yndlingssnacks og drikke. Kanskje man kan begynne allerede nå og samle sammen og lage etiketter.

father's day superhero gift package

Om man ikke er like “crafty” i Photoshop kan man laste ned etikettene her. Selv om jeg synes de hadde vært hakket kulere på norsk.

 

Kilde: http://jordanferney.blogspot.com/ via http://alphamom.com/ 

Min jobbsituasjon

Observange lesere har kanskje lagt merke til at på tross av at jeg fikk jobb i Elixia, så jobber jeg fortsatt på Vero Moda. Grunnen er så enkel som at jobbtidene på Elixia ikke passet med familielivet (bl.a. barnehagetider) og jeg måtte takke nei til den. Så nå jobber jeg deltid på Vero Moda slik at endene møtes. Det ideelle for meg hadde vært en redusert stilling der jeg kunne jobbet med markedsføring/salg som jeg har utdannet meg i, men jeg stresser ikke. Jeg driver også med sertifikatet så det passer fint at jeg jobber deltid.

Oliver på besøk hos meg på jobb.

 

Ull til barn på Nelly.com

I fjor sutret jeg over at Nelly ikke hadde ull til barn, men i år har jeg funnet ut at de har fått inn Joha.

To plagg som jeg gjerne skulle hatt til Oliver er disse:

Nattdrakt i ull med stoff nederst på bena slik at man kan brette det over som en sokk (gull verdt om det er kaldt på soverommet slik at man slipper sokker om natten).

Kjempedeilig tykk ull-lue. Oliver fikk en slik av morfaren sin i fjor og den er virkelig gull verdt. Vi brukte den vel nesten hver dag hele vinteren.

Det er bare litt kjipt at pysjen bare går til str 80, for Oliver er en størrelse 80/86 nå, så da vet jeg ikke hvor lenge etter julaften den passer han hvis jeg skulle ønske meg den til jul. Og jeg har kjøpe-på-faktura-forbud for tiden, så må nok vente litt med å kjøpe luen. Kanskje ønske den til Oliver til jul?

Jeg fikk også akkurat en mail om at alle kunder får 15% rabatt på bestillingen sin ut september, men finner det ikke på Nelly, er det noen som vet noe om dette?

 

Trykk på bildene for å komme til plaggene (affiliatelinker).

Hva vi synes om høstskoene fra H&M til barn

Jeg fått flere spørmål om vi er fornøyde med disse skoene vi kjøpte på H&M så tenkte jeg kunne skrive et eget innlegg om de.

Skoene er overraskende bra prisen tatt i betraktning. Sålen er myk nok til at den er god å gå i, men ikke så myk at det er uheldig for foten. De har bittelitt for, men vi bruker ullsokker i nå som det er så kaldt om morgenen. Skoene er normale i størrelsen i forhold til andre H&M-sko til barn, kanskje en anelse større i størrelsen enn enkelte andre skomerker.

Her har Oliver tatt av seg en av skoene. Som dere ser på bildet er skoen sort og ikke grå sånn som produktbildet viser.

Alt i alt er vi fornøyde og jeg vurderer å kjøpe de samme i brun. Kanskje det er flere som har erfaring med disse? Del det gjerne i kommentarfeltet.

 

P.s. Skoene koster 149 kroner og kommer i størrelsene 18/19, 20/21 og 22. H&M har også noen liknende for 249 som går opp til str 31 (http://www.hm.com/no/product/92359?article=92359-D)

 

Ull og mer til mor (og alle andre voksne som vil kle seg i ull)

Jeg jobber jo deltid på Vero Moda, men handler nok overraskende lite der. Det er sikkert fordi man blir så “mettet” på å se klærne så ofte (pluss at jeg ikke klarer å bruke penger på meg selv uten å få dårlig samvittighet). Skulle jeg imidlertid kjøpt meg noe fra Vero Moda akkurat nå, så hadde det vært disse to plaggene:

Denne ullgenseren er faktisk en eldre vare som vi har fått tilsendt av en annen Vero Moda, men jeg elsker den. Genseren kommer i grå, blå og beige og har et kjempesøtt mønster. Og det beste av alt? Den er laget av ull!

Mødre er jo veldig flinke til å kle opp barna i ull, men veldig mange glemmer å kle seg selv i ull.

Og la oss ikke glemme den røde jakken – åh jeg har lyst på den røde jakken. Det er som en moderne versjon av den røde fjellanorakken. Jeg liker spesielt detaljene på snorene og det imiterte lammeskinnet i hetten.

 

Så da var det bare å sette seg ned og vente på lønn da…

 

P.s. Ullgenseren heter “New wonderland v-neck” og jakken heter “Fantastic”, men jakken er vanskelig å få tak i ihvertfall i Oslo-området (jeg vet ikke med resten av Norge) og den er så vidt jeg kan se utsolgt i nettbutikken.

 

Fotografering i slottsparken

I dag har vi møtt søte Helena bak Krekling Photo og hun har tatt noen bilder av Oliver. Hun er så flink til å ta bilder! Tenk å ha et sånt talent når man er 16 år. Bøyer meg i støvet. Håper hun fikk noen fine bilder av Oliver også selv om han var mest interessert i å løpe rundt og sparke fotball. Hehe.

Ta gjerne en titt på bloggen hennes: http://kreklingphoto.blogspot.com/ for å se bilder hun har tatt før.