Drikke fra glass

Jeg tror jeg er i jule-tåke, for jeg glemmer stadig vekk å blogge de små høydepunktene i hverdagen. Jeg mener; jeg har klart å blogge Oliver i sæggebukse, men ikke at han drikker fra glass og har begynt med tutekopp?

Vel, Oliver har drukket fra glass siden han var 5-6 måneder med hjelp fra voksne (fordi vi bare hadde med én tåteflaske til syden og ikke prioriterte å kjøpe nye når vi hadde hjemme) og han er veldig ivrig etter å holde glasset selv. I det siste har det tatt litt overhånd, så for at han skal få litt følelsen av å drikke fra glass på egen hånd har jeg kjøpt han tutekopp.

(Bildene er fra samme dag, med et kostymeskift og butikktur mellom dem, og ble tatt 14. desember. Jeg skylder på ammetåka for at de ikke er lagt ut før nå.)

3 kommentarer
    1. Må bare si at det er så koselig å følge Oliver sine små og store fremskritt. Linnea begynner også å bli så stor! Synes ikke det er lenge siden de lå i magen.. Fortsatt god jul og godt nytt år til dere! 🙂

    2. Hanne Elisabeth: Det er så koselig at du fortsatt leser og kommenterer selv om du ikke blogger selv lenger (for du gjør ikke det?). Helt enig. Samtidig føles det som et fjernt minne å ha stor mage. Hehe. Lige måde 🙂

    3. Nei, jeg blogger ikke lenger. Det ble litt for tidkrevende.. Men synes det er koselig å lese andres blogger 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg