Barnehagevogn eller ikke?

598574-1-1300547876769.jpg

På tur i den andre teutonia mistal-vognen i det fine Narvikværet. Spørs om ikke denne vil erstatte den vi har hjemme som hverdagsvogn og så får den grå mistralen bli barnehagevogn. Er det vanlig å ha egen barnehagevogn, eller går man bare over til trille og lar hverdagsvognen stå i barnehagen?

12 kommentarer
    1. Greit å ha en vogn i barnehagen om man kjører, men vis du triller hver dag, så trenger du jo bare den ene vognen 😉

    2. Hvis du triller til barnehagen hver dag, så er det nok enklest å bruke en vogn, så slipper du å trille tom vogn tilbake. Men kanskje du får ha den tomme vogna i barnehagen? 🙂
      Om du kjører, så er det absolutt best å ha en barnehagevogn, de blir jo litt møkkete og blir gjerne plassert i et skur når de ikke er i bruk. 🙂

    3. kommer også ann på om barnehagen tillater at det står en vogn der, vi får ikke ha vogn stående i barnehagen, de har ikke plass og barnehagen er helt ny! hadde ventet til jeg visst mer!!

    4. Vi har en vogn vi bruker i barnehagen, men lar den ikke står der når gullet ikke er der, men nå er det mye pga det er en familiebarnehage, vet om flere barnehager der vognen kan stå igjen:)

    5. Mona: Hmm, kanskje jeg burde sjekke det først. Håper jeg får svar snart om hvilken barnehage han får plass i. Skal hilse så mye tilbake 🙂 Vi skal i bursdagen til Anna i morgen, så kan jeg hilse til resten av gjengen.

    6. Vi må åsså ta me vogna heim kvær dag pga plassproblema i barnehagen. Hils ho prinsesse Anna så mye fra ho gumor Marianne!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg