Våtservietter i bomull (til kr 25!)

Endelig har jeg funnet våtservietter i bomull – til en billig penge!

våtserviett-pakke

 

Våtservietter ble av The Guardian kåret til årets “villain” (eller “superskurk” om du vil) for 2015. De hendige serviettene er gull å ha med seg for foreldre på farten eller til æsjebleier hjemme. Litt av utfordringen er at disse vaskeserviettene ofte er laget av polyester (plast); og selv om plast gjerne kan ha sin funksjon, er de fleste enige i at engangsartikler i plast kan være lurt å trappe ned på.

Derfor ble jeg overlykkelig da jeg fant disse våtserviettene i bomull på Normal på Sandvika. Det at de bare kostet rundt kr 25 for en pakke var også en bonus.

våtserviettpakke åpnet

våtserviettpakke med teksten "allergy certified, biodegradable, alcohol free"

 

Til “lette” bleieskift, og tørking av ansikt og hender vil vi fortsatt bruke våre elskede KRAMA-kluter fra IKEA, men nå kjennes det litt greiere å bruke engangs-servietter på æsjebleier i det minste.

Serviettene er merket med “Babylifeclinic”, men nettsidene deres lander på en svindel-side (hvis man ikke fornyer domenet sitt, kan hvem som helst kjøpe det, så her har noen sett sitt snitt til å stjele domenet), så jeg håper bare at det ikke er et restlager Normal har kjøpt opp, men at dette er faste produkter de vil ha inne.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg