I dag vil jeg bare vise dere et tips som jeg gjør når jeg skreller poteter eller grønsaker. I heimkunnskapen lærte vi ikke dette, da skrellet vi i vasken, men man sparer så mye klin med skrell som klistrer seg på benken og i vasken, og man slipper å rense sluket i kjøkkenvasken etterpå (jeg hater å rense sluket – bare spør Roar).
Jeg har et tørk under. Så skreller jeg bare slik at det bare kommer oppå papiret.
Så er det bare å krølle sammen papiret og kaste det hele.
Ingen tørking av benk eller skjærefjøl, ingen rensing av vasken, og veldig tidsbesparende.
Er det flere som gjør dette?
8 kommentarer
hahaha, eller bare rett nedi søppelkassen eller i en balje
Kan bruke en pose også. Men selv tar jeg skrell i vasken..:P Hehehe..
Jeg gjør også sånn som deg, skreller på tørkepapir og krøller sammen!:)
Anonym: Jaaaa, smart, sånn at hvis du mister gulroten så må du bare forkaste den? Eller renske ut baljen. Det er jo akkurat det jeg prøver å unngå.
Blomsterenglene: Ja, de dagene jeg har kjøpt plukkepoteter (eller hva det heter, sånne som man plukker selv i en pose) så bruker jeg bare posen fra butikken
Gjør det ikke enda, men tror jaggu jeg må det neste gang!
Bra tips!
Jeg skreller alltid over søppelkassa, og har til gode å miste grønnsakene.
Maren: Jeg er så klumsete at jeg alltid mister det i søppelkassen om jeg prøver meg på det
hehe.