Første luke av årets adventsgiveaway hos meg

I år som i fjor skal jeg ha adventskalender her på bloggen. Istedenfor å ha mange små gaver hver dag er det heller en stor gave hver søndag.

Første gave er en kjempeflott gave til folk i Oslo, folk som skal til Oslo, eller kanskje som et tilleggsgave til en tur til Oslo?

Det er en bok som heter “Oslo med kniv og gaffel” og koster vanligvis 450 kroner.

Litt info om boken:

På knivoggaffel.no selges boken ?Oslo med Kniv & Gaffel? hvor ni utvalgte restauranter presenteres. Ved å ha med denne boken får du ett gratis hovedmåltid på alle ni restaurantene i følge med minst en annen person. I boken beskrives alle restaurantene og hvilke matopplevelser de tilbyr deg. Du finner også litt om matkulturen, en oppskrift til inspirasjon og mange appetittvekkende bilder.

 

Boken er perfekt å gi som gave i alle anledninger, eller hvorfor ikke gi en gave til deg selv!

De aller fleste liker å kose seg med ett godt måltid i hyggelig selskap. I dag setter jo flere og flere pris på gaver i form av opplevelser.

 

Hvor mange ganger har du ikke lurt på hva du skal finne på i gave til dine nærmeste fordi de ?har alt?? Alle må ha mat og de fleste synes det er hyggelig med gode matopplevelser. Hvorfor ikke gi bort ni gode matopplevelser?

 

 

 

Reglene er som følger:

 

– 1 lodd for kommentar

 

– 2 lodd for å dele på egen blogg eller Facebook

 

 

Du kan altså få 3 lodd tilsammen. Si ifra om du har delt giveawayen på egen blogg eller facebook slik at jeg vet det. Husk å legge igjen mail slik at jeg får kontaktet vinneren 🙂

 

 

 

 

 

Jeg trekker en vinner neste søndag (4. desember). Dagens luke er sponset av http://www.knivoggaffel.no/ 

36 kommentarer

Siste innlegg